حدود 92 تا 98 تومان. بستگی داره از کدام بازار بخری !
حدود 92 تا 98 تومان. بستگی داره از کدام بازار بخری !
با توجه به قطعاتی که نوشتی من فک میکنم به همون برق مربوطه
اینطور که گفتی بعضی وختا میشناسه نه ؟؟
گرافیکت 80 وات هارد ها رو که گفتم
dvd ها هر کدوم 25 تا 30 وات
5200cpu هم 125 وات خوب مصرف خیلی بالاس
همینجوری منهای رم و کارتهای جانبی و خود مین و ... سرانگشتی حدود 400 تا مصرف داری
البت هارد های 1 مشکل دیتکت رو دارن من خودمم داشتم ولی بعد شناختن هارد دوم هم وصل کردم و دیگه مشکلی نداشتم
مسئله اینجاس که این دقیقا با مسائل مربوط به پاور ها هم میخونه
هر پاور یه توان واقعی و یه حداکثر داره
در زمان کوتاه میتونه رو حداکثر جواب بده مثلا 2 یا 3 ساعت
اما وقتی مدت طولانی استفاده میشه مثلا روزی 10 12 ساعت روی حداکثر
پاور خش خش مرخص میشه
هارد رو با یه سیستم دیگه تست کن ببین سالمه؟
آبدیت ها میتونه مفید باشه ولی بعد میدونم تو این مورد توفقیقی داشته باشه
هارد يک ترابايت اکسترنال چي بگيرم
قيمت دوام و اين که آداپتور دار نباشه که حوصله برق و سيم وصل کردند ندارم فقط وصل کنم و کار کنم باهاش
با تشکر
هم ديشب رفتم ور يارو كه ازش خريدم و هم امروز فايده ندارد يارو زير بار نميرد ميگه من عوضش نميكنم و مشكليم ندارد
نميدونم چيكار كنم رفته رو اعصابم بد جور اخه 88 تومن دادم هنوز 10 روز نيست كه اين مشلا باش دارم
موفق باشيد
اقا شما اگه مي دوني هارد مشکل داره شنبه ببر بگو تکليف چيه؟ اگه هم مطمئني که زير بار نمي ره کاري نداره آدرس اتحايه کامپيوتر و انفورماتيک رو بگير برو اونجا بگو من 88 تومن پول اين رو دادم جنس خراب بهم داده و الان هم زير بار نمي ره وقتي نامه براش زدند و کشوندش اونجا و دو سه روز از کار رو زندگي افتاد بعد حاليش مي شه که جنس خراب نندازه به مردم اگه هم مي دوني زير بار نمي ره نمي خواهد بري اونجا بگي مي رم اتحاديه خودت مستقيم برو اتحاديه و شکايت کن ازش به همين راحتي به نظرم دست به هارد ديگه نزن انگولک اش هم نکن اگه مطمئني خرابه توي اين انجمن هم سوال کن همش متخصص هست:
sakhtafzar . com
Last edited by internet; 06-11-2009 at 01:24.
با سلام خدمت اساتيد محترم،
مي خواستم ببينم اين دو تا مدل تو بازار هست و كدومشون پيشنهاد مي كنيد ، اگه قيمت هم داشتين ممنون مي شم:
ٍSegate External FreeAgent Desktop 1 TB
Western Digital External My Book Essential Edition 1TB
اقا يک ترابايت اکسترنال بايد بگيرم راهنمايي بفرمائيد لطفا
با تشکر
سلام اگه الان كسي بخاد هارد 1 ترا اكسترنال بگيره چي پيشنهاد ميكنيد ؟؟قيمتشم بگيد كه ديگه نورررر الا نور ميشه.
دوستان من یه میخواستم یه هارد اکسترنال بخرم . مخیواستم ببینم فرق My Passport و My Book در مارک وسترن چیه ؟
و فرق Free Agent Go و Free Agent Desk در مارک سیگیت چیه ؟ دوستان یه چیز دیگه من الان هارد اینترنالم 160 گیگ الان
کامل پر شده . شبا دانلود میکنم حدود 1 گیگ ولی هر شب نه !!. گاهی اوقات هم بازی نصب میکنم . الان هم که هاردم پر شده
بیشتر توش فیلم و موزیک . به نظر شما هارد اکسترنال بگریم یا اینترنال ؟ نظر خودم روی اکسترنال . میخواستم نظر شما رو هم
بدونم . فضای هارد هم یا 500 گیگ میگیرم یا 1 ترا . ممنون .
سلام دوستان
من بین این چند تا موندم
کارم هم آرشیوه و هم نصب ویندوز و نرم افزار
یه 250 مکستور هم دارم
1.2.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمی گین کدومو بخرمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای --------- اینو بزارید:lionco.mp.uter بدون نقطه
الان هارد 250پرشده و هارد پاسپورت 500رو هم پر کردم
به دادم برسین که عجله دارم
پیشاپیش ممنون
Last edited by shs8; 16-06-2010 at 20:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)