تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 261 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ممنون از راهنمایت منظورتون اینه؟

؟؟؟؟
    نمیخوره بهش dvd پخش کنه
    زیرنویسم پخش میکنه؟ فارسیا؟؟؟؟؟؟ srt؟؟؟؟؟
    لایوش با معمولی چه فرقی داره؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه قیمتم بدی دیگه خیلی گلی.
    آره منظورم همینه ولی نسل جدیدش(نسل 2).اینی که شما عکسشو گزاشتین نسل 1 هست.عکس جدیدشو چند صفحه پیش گذاشتم.

دی وی دی هم پخش میکنه.زیرنویس هم نشون میده.ولی فارسی رو درست نشون نمیده.قراره تو فیرم ویری که ماه آینده ریلیز میشه ساپورت عربی بزارن که فارسی رو هم 90 درصد درست نشون خواهد داد.

لایو فکر کنم ساپورت عربی داره ولی اونم میگن که حروف بعضی کلمات رو جدا جدا نشون میده.

یه مزیت دیگش هم اینه که لایو پورت شبکه داره و میتونی مثلا از یوتیوب استفاده کنی یا کامپیوترت رو بهش وصل کنی.(ولی 70 درصد امکاناتش برای اونایی خوبه که میتونن از یوتیوب و سایت های به اشتراک گذاری فیلم و کلیپ استفاده کنن.)

قیمت ندارم لطفا اگه کسی قیمت روزش رو میدونه دوستمونو راهتمایی کنه.

2. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

من کل نتو زیرو رو کردم جایی نگفته dvd یا cd پخش میکنه همه میگن هارد اکسترنال بش وصل میشه زیر نویسای فارسیرم میگن دورس پخش نمی کنه اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم
    در مورد خوندن DVD .. این دستگاه کار مکانیکی کلا انجام نمیده ... اگه منظورتون اینه
    کل ورودی این 2 دستگاه اینهاست این تصویر live هست ... اون مدل هم همینه فقط lan نداره ..

اینم در مورد زیرنویس

اقا همونطور که دوستمون گفتن مدل لایو ساپورت عربی داره و من الان پلنت ارت رو با زیرنویس فارسی srt دارم نگاه میکنم تو قسمت سیستم ستینگ به قسمت additional encoding suport برین و زبان عربی رو انتخاب کنین به همین سادگی فقط بعضی کلمات رو جدا مینویسه و فونتش یکم کوچیکه اما قابل قبول هستش
    Last edited by mahan; 11-02-2010 at 17:46.

4. این کاربر از mahan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mahan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    هرکجا هستم ، باشم

پيش فرض

...
    2 تاشد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با سلام من الان داشتم معمولی را با لایو مقایسه میکردم دیدم نوع لایو dlna را ساپورت میکند در حالیکه نوع معمولی ساپورت نمیکند

7. این کاربر از masood5019 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mahdi _geno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ممنون از راهنمایی تون ولی عکست باز نمیشه و این که من نفهمیدم این دستگاه dvd ram داره یا نه؟ مشکلم همینه اگه نداره یه چی معرفی کنید با همین امکانات dvd پخش کنه ممنونتون.

داره خودمونی میشه m a j i d64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

14 کدام نوع هارد ؟مسئله اینست !

به نظر دوستان کدوم نوع هارد اکسترنال برای HD MEDIA PLAYERمناسبتره ؟؟؟ از لحاظ سرعت و کارایی و ماندگاری ؟؟؟
    منظورم فقط مارک نیست بلکه از 2نوع "پاسپورتی" و "my book" که یکی بدون آداپتور و دیگری آداپتور دار کدوم بهتره ؟ آیا از لحاظ سرعت باهم اختلاف دارن ؟؟؟
    آقایون اساتید لطفآ جواب بدن
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به نظر دوستان کدوم نوع هارد اکسترنال برای HD MEDIA PLAYERمناسبتره ؟؟؟ از لحاظ سرعت و کارایی و ماندگاری ؟؟؟
    منظورم فقط مارک نیست بلکه از 2نوع "پاسپورتی" و "my book" که یکی بدون آداپتور و دیگری آداپتور دار کدوم بهتره ؟ آیا از لحاظ سرعت باهم اختلاف دارن ؟؟؟
    مسلما هارد پرتابل بهتره چون نیازی با آداپتور نداره اما قیمتش تقریبا دو برابر هارد دسکتاپه. اگه میخوای هارد رو زیاد حمل کنی اینور و اونور پرتابل بخر اگه فقط تو خونه میخوای ازش استفاده کنی دسکتاپ بخر که با همون قیمت دوبرابر فضا بهت میده

11. 2 کاربر از mormak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mormak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بالاخره من متوجه نشدم دو مدل جنریشن 1 و 2 نوع معمولی وسترن تفاوت قیمتی وجود داره یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

هاردهای بدون آداپتور برای این که برق کمتری مصرف کنن دورشون پایین تره و مسلما سرعتشون کمتره.

اگه زیاد پرتابل بودن براتون اهمیت نداره بهتره هارد با آداپتور بگیرین.به جای خرید هارد گرون قیمت پاسپورتی میتونین هارد با آداپتور با فضای بیشتر و امکانات بهتر مثل E Sata بگیرین.

برای کپی کردن از کامپیوتر به هارد اکسترنال داشتن E Sata زمان کپی رو نسبت به یو اس بی خیلی کاهش میده.

14. 2 کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m a j i d64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

14 راهنمایی

تشکر از توضیحات AB و mormak. ممنون از راهنمایی شما دوستان گل
    حالا با این وصف که من فقط میخوام تو خونه از رو هارد اینترنال بریزم روی اکسترنال و به HD MEDIA PLAYER وصل کنمو ببینم،صلاح میدونین با آداپتور بگیرم یا آداپتوردار ؟ آخه من یه فلش 32Gدارم و برای تبادل ارتباط با بقیه همین فلش برام کافیه . اما میخوام این هارد اکسترنال با HD PLAYER هماهنگ باشه و سرعت بالایی داشته باشه .
    اینطور که شما گفتین سرعت مدل با آداپتور باید بیشتر باشه ؟!یعنی همه مدلهای باآداپتور سرعتشون 7200 و اون پاسپورتی ها همه 5400 هستش ؟؟
    لطفآ اختلاف راههای اتصالشون هم بگین ؟ یهنی مدل پاسپورتی فقط به usb وصل میشه ؟ و اون مدل دیگه sata هم میخوره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •