یعنی مثلا از assassins پیچیده تره و به زبان بیتشری نیاز داره ؟ واقعا دلم نمیاد نگیرمش با این همه تعریف و اگه واقعا میبینید توش میمونم مثل Fall Out 3 بگید نگیرمش ؟ ممنون
یعنی مثلا از assassins پیچیده تره و به زبان بیتشری نیاز داره ؟ واقعا دلم نمیاد نگیرمش با این همه تعریف و اگه واقعا میبینید توش میمونم مثل Fall Out 3 بگید نگیرمش ؟ ممنون
assassins کلا قضیه اش جداست.زیرا اون کمی هم تاریخ قاطیش هست و بیشتر تاریخیه.ولی نه اگه از اساسینز سر در اوردی فکر کنم بتونی از پس اینم بر بیای.
موفق باشید.
سلام به همگی
برو بچ من این بازی رو گرفتم چهر دویودی شو نصب کردم تنظیماتش رو هم کردم در حد تنظیمات مینیمم ولی این ارورو میده وقتی میخوام برم تو بازی با کلیک رو ایکونش تو دسکتاپ
failed to initialize the physics system please ensure you have an ubdated version of physx system software installed
بعد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
سی پی یو 2 هستهای 6000 ای ام دی
گرافیک 512 -8500 جی تی
ویندوزه سرویس پک سه 2009 محصول اریان
کمک کمــــــــــــــــــــــک کمک
من از تمام كسايي كه بايد براي تيمم جمع كنم فقط يه نفر مونده
بعدش دارم مراحل وفاداريشون رو ميرم يعني تقريبا همه رو رفتم
در مرحله وفاداري سامارا (Samara) كه بايد بريم دخترش Morinth رو بكشيم بايد باهاش حرف بزنيم و اونو گيج كنيم و از شفرد خوشش بياد تا دعوتش كنه به آپارتمانش
فوق العاده سخته اون قسمت سه تا گزينه داره كه بايد باهاش حرف بزني و نظرشو جلب بكني اگه ناراحت بشه ميذاره ميره در اينجا زبان انگليسي حرف اولو ميزنه
بعد 2 ساعت فهميدم بايد بهش چي بگم و ردش كردم و سامارا وفادار شد Loyal
اون دختره هم هست ديوونه است Jack
مرحله وفاداريش بايد ميرفتي به آزمايشگاهي كه اونو نگه ميداشتن و اونجا ميزنه براي انتقام اون يارو مي كشه
وقتي برگشتيم به سفينه داشت با ميراندا دعوا مي كرد و از سربروس بد مي گفت ميراندا هم از كوره در رفته بود
دوتا انتخاب اومد يكي اينكه ميخواي به ميراندا بگي ساكت باشه يا به جك
هر كدومو انتخاب مي كردي ناراحت ميشد از دستت و وفادار نميشد
يه گزينه ديگه هم بود كه هر دوشونو به آرامش دعوت بكني كه اون فعال نبود
فهميدم براي فعال شدن اونا بايد پاراگرن زياد داشته باشي
بسته به پاراگرن و رنگريد زياد مراحل تغيير مي كنن و اين بازي ارزش چندين بار تمام كردن رو داره
سلام به همگی
برو بچ من این بازی رو گرفتم چهر دویودی شو نصب کردم تنظیماتش رو هم کردم در حد تنظیمات مینیمم ولی این ارورو میده وقتی میخوام برم تو بازی با کلیک رو ایکونش تو دسکتاپ
failed to initialize the physics system please ensure you have an ubdated version of physx system software installed
بعد سیستم من هم اینه
رم 2 گیگ
سی پی یو 2 هستهای 6000 ای ام دی
گرافیک 512 -8500 جی تی
ویندوزه سرویس پک سه 2009 محصول اریان
کمک کمــــــــــــــــــــــک کمک
فکر کنم به خاطر نرم افزار physx باشه
تو دی وی دی بازی فکر کنم باشه باید نصبش کنی اگه نبود دانلود کن ورژن جدیدشو بگیر
این جوری که شما میگین از نظر دیالوگ ها شبیه بازی همین شرکت یعنی Dragon age هستش درسته؟من هر چی این چیزها رو می شنوم هیجانم میره بالا الان از هیجان دارم منفجر میشمفقط حیف که چند روزی که دارم سیستم ارتقا میدم نمی تونم بازیو برم
راستی دوستان این بازی با کارتهای گرافیک ATI سازگارتره یا با Nvidia سازگارتره؟
virus2009 جان سلام تو سی دیش هست ولی نصب رو میزنم میره برا تایید قرارداد که اونو قبول میکنم و next رو میزنم نمیره همونجا وای میسه و برا نصب نمیره مثل اینکه اصلا قبول نکردم یعنی next رو میزنم اصلا کاری نمیکنه انگار منتظره قرارداد تایید بشه توسط من که منم رو accept تیک زدم چرااااااااااااااااااااااا اااااااااا
والله من DE رو ديدم بازي خوبيه اما اين واقعا هيجانش بيشتره
در مورد كارت گرافيك من ATI رو ترجيح ميدم
پاراگرن چیه و چه جوری میشه افزایشش داد؟فهميدم براي فعال شدن اونا بايد پاراگرن زياد داشته باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)