محمد جان اگه دیدی چراغ غقب نمیده ، به من بگو برم سراغش پول چراغ غقب ها رو ازش بگیرم.. اگر هم می خوای ازش زه بگیری باز به خودم بگو برم زه ها رو خودم بگیرم واست بفرستم... تو چرا انقدر تعارف می ککنی...
آره من زیاد اینجا ها نیام بهتره.. چون بحث ماشین میشه ، من رم می کنم (مثل وانت دوج رم
.gif)
) اونوقت دوباره با خونواده جر و بحث می کنم.. خودت که می دونی قضیه چیه... ما بحث زیاد داشتیم با هم در این مورد
.gif)
سرعت اینتر نت ما هم به خاطر دوست عزیزمون مخابراتاومده پایین.. چون از هر سیم تلفن 7 - 8 تا خونه استفده می کنن.. pcm .. با بدبختی کانکت میشم
محمد تا حالا 20 تا عکس از پراید هایی که رفتن زیر مایلر (کامیون بنز) گرفنم (پراید هایی که فقط صندوق عقبشون مونده و بقیه اش له شده) ولی خوننواده ی ما به ماشین آمریکایی رضایت نمی دن..
سورنا جان من واسه شیشه اونجا رفتم.. از ملت تا چراغ برق گشتم.. اونجا هم چیزی گیر نمیاد.. همه گفتن برم کوچه ذغالی ها.. رفتم اونجا هم کسی نبود.. فقط سر کوچه ذغالی(تقاطع امام خمینی) یه شیشه فروشی بود که صاحبش هم نبود... یه نفر دیگه تو مغازه بود.. اون هم دقیق اطلاع نداشت شیشه کامارو چیه... فقط میگفت باید خود صاحبش بیاد.. ولی در کل فکر نکنم این چیزا رو راحت بشه از اونجا گیر اورد.. یا باید شوش بری یا قبرستون ماشین ها...