تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 86 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

پروفشنال mard_khasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز طبق معمول من دیر اومدم..... حاجی بخورم من اون شیشه عقب ات رو....... ایول ایول.. فقط یه چیز مهم !!!!!!!

اون چـــــــــــــراغ عقب ها رو بیخــــــــــــــــیال نشو...... یادت نـــــــــــــــــــــــر ه ؟!!!!!

2 روز 1 بار بهـــــــــــش زنگ بزن ، بگــــــــو : این چراغ های ما چی شد حاجی ؟؟؟؟ بگو می خوام معاینه بگیرم چراغ می خوام...

بهش چند وقت یه بار زنگ بزن که پشتش باد نخوره... یهو می بینی اگه زنگ نزنی، بهت میگه : من شما رو نمی شناسماااا !!!!

ماشینت رو عشقه... مثل خودت با عشقه...
    Last edited by mard_khasteh; 20-08-2009 at 23:18.

2. 3 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

منم دنبال چراغ عقب هستم برات.....

4. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب حجازی.منامروز عضو شدم و بصورت جسته گریخته مطالب شمات را خواندم.بسیار جالب است.اگر شیشه عقب را پیدا نکردید من یکی اصلی دست دوم و سالم دارم که از روی یک مدل 74 اسقاط شده.در صورت تمایل اطلاع دهید

6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرسی سورنا و مرد خسته عزیز
    آره بهش مدام زنگ میزنم فوقش اگه گفت ندارم میگم به جاش زه های دور شیشه و جلو پنجره بفرسته یا قاب دور شیفتر.چطوره؟
    راستی سعید چرا اینقدر کم به اینجا سر میزنی؟

8. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

پيش فرض

آقا بیا تهران تا من کلاسام شروع نشده....بریم چراغ برق! همه میگن شاید اونجا گیر بیاد!
    منم یه پسر خاله دارم آمریکایی بازه!
    با مرتضی مکانیک رفیقه
    بیا بریم ببینیم چی میشه!

10. این کاربر از sourena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی سورنا و مرد خسته عزیز
    آره بهش مدام زنگ میزنم فوقش اگه گفت ندارم میگم به جاش زه های دور شیشه و جلو پنجره بفرسته یا قاب دور شیفتر.چطوره؟
    راستی سعید چرا اینقدر کم به اینجا سر میزنی؟

محمد جان اگه دیدی چراغ غقب نمیده ، به من بگو برم سراغش پول چراغ غقب ها رو ازش بگیرم.. اگر هم می خوای ازش زه بگیری باز به خودم بگو برم زه ها رو خودم بگیرم واست بفرستم... تو چرا انقدر تعارف می ککنی...

آره من زیاد اینجا ها نیام بهتره.. چون بحث ماشین میشه ، من رم می کنم (مثل وانت دوج رم ) اونوقت دوباره با خونواده جر و بحث می کنم.. خودت که می دونی قضیه چیه... ما بحث زیاد داشتیم با هم در این مورد سرعت اینتر نت ما هم به خاطر دوست عزیزمون مخابراتاومده پایین.. چون از هر سیم تلفن 7 - 8 تا خونه استفده می کنن.. pcm .. با بدبختی کانکت میشم

محمد تا حالا 20 تا عکس از پراید هایی که رفتن زیر مایلر (کامیون بنز) گرفنم (پراید هایی که فقط صندوق عقبشون مونده و بقیه اش له شده) ولی خوننواده ی ما به ماشین آمریکایی رضایت نمی دن..

آقا بیا تهران تا من کلاسام شروع نشده....بریم چراغ برق! همه میگن شاید اونجا گیر بیاد!
    با مرتضی مکانیک رفیقه
    بیا بریم ببینیم چی میشه!
    سورنا جان من واسه شیشه اونجا رفتم.. از ملت تا چراغ برق گشتم.. اونجا هم چیزی گیر نمیاد.. همه گفتن برم کوچه ذغالی ها.. رفتم اونجا هم کسی نبود.. فقط سر کوچه ذغالی(تقاطع امام خمینی) یه شیشه فروشی بود که صاحبش هم نبود... یه نفر دیگه تو مغازه بود.. اون هم دقیق اطلاع نداشت شیشه کامارو چیه... فقط میگفت باید خود صاحبش بیاد.. ولی در کل فکر نکنم این چیزا رو راحت بشه از اونجا گیر اورد.. یا باید شوش بری یا قبرستون ماشین ها...

12. این کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با مرتضی مکانیک رفیقه
    بیا بریم ببینیم چی میشه!
    سلام.
    مرسی ولی قول داده چراغ رو بفرسته اگه نفرستاد میام با هم بریم.
    محمد جان اگه دیدی چراغ غقب نمیده ، به من بگو برم سراغش پول چراغ غقب ها رو ازش بگیرم.. اگر هم می خوای ازش زه بگیری باز به خودم بگو برم زه ها رو خودم بگیرم واست بفرستم... تو چرا انقدر تعارف می ککنی...

آره من زیاد اینجا ها نیام بهتره.. چون بحث ماشین میشه ، من رم می کنم (مثل وانت دوج رم ) اونوقت دوباره با خونواده جر و بحث می کنم.. خودت که می دونی قضیه چیه... ما بحث زیاد داشتیم با هم در این مورد سرعت اینتر نت ما هم به خاطر دوست عزیزمون مخابراتاومده پایین.. چون از هر سیم تلفن 7 - 8 تا خونه استفده می کنن.. pcm .. با بدبختی کانکت میشم

محمد تا حالا 20 تا عکس از پراید هایی که رفتن زیر مایلر (کامیون بنز) گرفنم (پراید هایی که فقط صندوق عقبشون مونده و بقیه اش له شده) ولی خوننواده ی ما به ماشین آمریکایی رضایت نمی دن..

سورنا جان من واسه شیشه اونجا رفتم.. از ملت تا چراغ برق گشتم.. اونجا هم چیزی گیر نمیاد.. همه گفتن برم کوچه ذغالی ها.. رفتم اونجا هم کسی نبود.. فقط سر کوچه ذغالی(تقاطع امام خمینی) یه شیشه فروشی بود که صاحبش هم نبود... یه نفر دیگه تو مغازه بود.. اون هم دقیق اطلاع نداشت شیشه کامارو چیه... فقط میگفت باید خود صاحبش بیاد.. ولی در کل فکر نکنم این چیزا رو راحت بشه از اونجا گیر اورد.. یا باید شوش بری یا قبرستون ماشین ها...
    سلام.
    مرسی نه به خدا تعارف ندارم.باشه حالا بزار ببینیم چراغ رو میفرسته یا نه.
    حالا با هر بد بختی که میتونی کانکت شو!.نمیگم همش تو اینترنت باش ولی روزی یه بار رو کانکت شو شاید یه کار مهم باهات داشته باشیم!

14. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

جناب حجازی.منامروز عضو شدم و بصورت جسته گریخته مطالب شمات را خواندم.بسیار جالب است.اگر شیشه عقب را پیدا نکردید من یکی اصلی دست دوم و سالم دارم که از روی یک مدل 74 اسقاط شده.در صورت تمایل اطلاع دهید
    سلام.
    ببخشید پست شما رو الان دیدم.
    عرضم به حضورتون که شیشه عقب رو خریدم و الان به دستم رسیده.
    چیزهای دیگه ندارید؟مثلآ زه های دور شیشه عقب و جلو؟
    جلو داشبورد؟
    و...

16. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه محمد جان من هر روز اینجا میام سر می زنم.. شماره موبایلم رو هم که داری ؟؟ کار فوری داشتی بهم زنگ بزن

18. 2 کاربر از mard_khasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

آره شماره ات رو دارم مرسی.
    حالا نمیگم هر روز بیا میگم مثل قبل بیا.هر روز که میگذره کمیاب تر میشی.

20. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •