تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 43 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 422

نام تاپيک: Dante's Inferno

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تيكه نبود. انتقاد هم نميشه كرد؟؟
    اون لحني كه شما تو جوابت بود بيشتر تيكه بود تا.......... .بهر حال بگذريم..

2. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zhangooler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Dante's Inferno اسم:سپهر

پيش فرض

شماره دوم با توجه به کتاب باید داشته باشه ولی مثلا بهشت دانته رو چه جوری می خوان بسازن دیگه توی بهشت که مبارزه ای وجود نداره ولی شاید برای برزخ دانته یه شماره دیگه درست کنن.
    راستی یعنی این بازی به هیچ وجه برای کامپیوتر نمیاد؟ با این توضیحاتی که شما دادین یکمی شبیه بازی prince of persia:warrior within هستش که من عاشق این بازی هستم. البته بازم میگم یکمی شبیه اون هست حالا نگید مقایسه می کنممن امیدوارم برای کامپیوتر بیاد.
    شماره ی یک این بازی که همین بازی ای هست که ما الان بازی کردیم در بخشی از برزخ میگزره...(دقت کنین که بخشی از اون نه کل برزخ)برزخ 3 طبقه ی کلی داره بر اساس کتاب دانته که ما فعلا طبقه ی اولش رو تجربه کردیم که شامل طبقه ی لعین شده ها بود که گناهای مختلفی مرتکب شده بودند از جمله Anger و Heresy که در آخر با سایه ی شیطان یا لوسیفر مواجه میشین که این لوسیفر حتی تا بهشتم باهامون میاد/.
    در ضمن شما در کتاب دانته در بهشت هم درگیری خواهید داشت که نتیجتا باید کمتر باشه ولی بالاخره هست.

اون لحني كه شما تو جوابت بود بيشتر تيكه بود تا.......... .بهر حال بگذريم..
    درست میگی دوست من.اگرم شما ico عزیز میخوای انتقاد کنی یه دلیل بیار و بگو مثلا به این دلیل این بازی ضعیفه.نه اینکه این چه گ*یه!یا آش دهن سوزیم نیست...چون منی که مثلا با این بازی شب و روزم میگزره بهم توهین میشه!نمیشه؟
    حالا بگذریم.

من واقعا موندم که این گیم اسپات چه سایت مزخرفیه! عوضیها گرفتن 6 به این بازی دادن؟
    به نظرم که حداقل 8 ، تازه اون هم با کلی بی انصافی واسه این بازی مناسبه!
    در مورد این نقدی هم که دوستمون تو چند پست بالاتر نوشتن
    خداییش به نظر من گرافیک بازی خیلی عالیه! من که گرافیک بهتری تا حالا ندیده بودم. البته تجربه زیادی هم توی کنسول ندارم. ولی بازم به نظرم خیلی خوب بود.
    راستی آقا، چرا این بازی انقدر +18 ساله؟؟؟؟ همش باید مواظب باشیم که الان تو این صحنه یکی نیاد بالا تنه رو ل*خت کنه و...
    در مورد سایت های گیم که اصلا به نقداشون توجه نکن مخصوصا GameSpot.حالا IGM یه چیزی.
    بازی سلیقه ای کلا.
    در مورد Sexual Refrences هم باید بگم که بله لخ تی داره ولی نه در حد ضایع...ولی در کل اونقدر زیادم نیست که دیگه بخواد خانواده رو دک کنی.

فکر کنم منظورت برزخ هست!چون دوزخ همون جهنمه!در ضمن آخر بازی نگفت من حالا نه در جهنم هستم و نه در بهشت!!!!گفت الان من نه زنده هستم و نه مرده!

I'm not live and I'm not dead
    این جمله دقیقا از یک بیت این کتاب دانته برداشته شده.این کتاب به زبان اصلی توی گوگل موجوده با قیمت بالا البته...
    در ضمن معنیه این جمله اینه که هنوز من به پاکی کامل نرسیدم.نه اینکه نه زنده ام و نه مرده.(البته چون ما در برزخ بازی میکردیم این احتمال هم میشه داد.)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    و در آخر سختی Inferno هم تموم کردم.واقعا نفس گیر بود.دشمنا رسما نمیمردن.باید عاقلانه از کمبوها استفاده بکنی.معما ها سخت تر شده بود...و کلا نفسم گرفت تا تمام شد.توی بخش آخرشم شیطان توی 4 مرحله اسیر میشه نه 2 مرحله.
    Last edited by Zhangooler; 15-02-2010 at 22:00.

4. 2 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در مورد سایت های گیم که اصلا به نقداشون توجه نکن مخصوصا GameSpot.حالا IGM یه چیزی.
    بازی سلیقه ای کلا.

كلا من به شخصه نتونستم ايراد بزرگي از بازي بگيرم...ايرادي كه باعث بشه بازي 6.5 يا 7 بگيره............ .تنها ايرادايي كه به چشم ميان يكي اينكه كه دانته فقط يه اسلحه داره و اين شايد بعضا بازي رو خسته كننده كنه(البته به نظر ميرسه براي اكثر گيمرها خسته كننده نبوده و بيشتر براي منتقدها اسباب ناراحتي رو فراهم آورده)و يكي هم معماهاي به نسبت آسون بازي........كه هر جوري اين دو تا رو كنار هم بذاري بازم اونقدر ايراداي خفني نيستن كه بازي رو مستحق اين امتياز بكنن........ .

البته يه مساله ديگه اي هم هس كه فك كنم مسعود جان هم قبلا بهش اشاره كرده بودن اونم اينه كه چون بازي تو اين سبك كلا خيلي كمه در نتيجه وقتي بازي مثه god of war3 مياد 9 ميگيره.......اينكه بياييم به اين بازي 8 يا 8.5 بديم كمي غير منطقيه ...يعني از لحاظ مقايسه اي جور در نمياد.......كه البته بازم اين دليل نميشه كه بازي اين امتيازا رو بگيره

6. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

كلا من به شخصه نتونستم ايراد بزرگي از بازي بگيرم...ايرادي كه باعث بشه بازي 6.5 يا 7 بگيره............ .تنها ايرادايي كه به چشم ميان يكي اينكه كه دانته فقط يه اسلحه داره و اين شايد بعضا بازي رو خسته كننده كنه(البته به نظر ميرسه براي اكثر گيمرها خسته كننده نبوده و بيشتر براي منتقدها اسباب ناراحتي رو فراهم آورده)و يكي هم معماهاي به نسبت آسون بازي........كه هر جوري اين دو تا رو كنار هم بذاري بازم اونقدر ايراداي خفني نيستن كه بازي رو مستحق اين امتياز بكنن........ .

البته يه مساله ديگه اي هم هس كه فك كنم مسعود جان هم قبلا بهش اشاره كرده بودن اونم اينه كه چون بازي تو اين سبك كلا خيلي كمه در نتيجه وقتي بازي مثه god of war3 مياد 9 ميگيره.......اينكه بياييم به اين بازي 8 يا 8.5 بديم كمي غير منطقيه ...يعني از لحاظ مقايسه اي جور در نمياد.......كه البته بازم اين دليل نميشه كه بازي اين امتيازا رو بگيره
    درست میگی...اصولا منتقدا کرم دارن...در ضمن همون اسلحه ی دانته کار 40 تا اسلحه رو میکنه...به شرطی که از کمبو های موجود استفاده لازم رو ببری.

8. این کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه metaler-soad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ekbatan

پيش فرض

آقا دانته که برا pc نمیاد
    فقط برا 360 و psp هست

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینقدر ماشالا تعریف می کنید معلومه نمیشه وسط خونه بازی کرد باید بیارم به مانیتور وصل کنم !

البته هنوز بازی رو نگرفتم....

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینقدر ماشالا تعریف می کنید معلومه نمیشه وسط خونه بازی کرد باید بیارم به مانیتور وصل کنم !

البته هنوز بازی رو نگرفتم....
    شما 100% بازی رو بگیر و بازی کردن با خانواده و در مقابلشونم که بستگی به جنبه ی خانوادت و جو خونه داره...اگر مثل من American Pie رو با بابات و مامانت می تونی ببینی بشین بازی کن اگر نه که هیچی برو توی کار مانیتور.

---------- Post added at 01:57 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------

آقا دانته که برا pc نمیاد
    فقط برا 360 و psp هست
    بله...دانته نمیاد برای PC ...زور زدن ولی نمیشه...یکمی دور از انتظاره.

12. 2 کاربر از Zhangooler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه LORD GAMES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    SILENT HILL CITY

پيش فرض

سلام
    اقا من یک تیکه رسیدم یک مجسمه گندست بهد یک اهرم رو میکشیم مجسمه میره بالا و یک کم از کلش که به نور میخوره میترکه بهد دوباره میاد پایین کسی میدونه اونجا باید چی کار کرد؟

آخر فروم باز SIR MAMAD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اقا من یک تیکه رسیدم یک مجسمه گندست بهد یک اهرم رو میکشیم مجسمه میره بالا و یک کم از کلش که به نور میخوره میترکه بهد دوباره میاد پایین کسی میدونه اونجا باید چی کار کرد؟
    سلام

محتوای مخفی: اسپویلر 
    همون دو رو بر یک سنگ مکعبی هست بر دارش بکشش بیار جلو دقیقا باید بزاریش پشت اون ظرفی که مواد مذاب میریزه توش وخم می شه وقتی اهرم رو چرخوندی و ظرف خم شد پشتش فضای کافی هست که اون سنگ رو پشتش جا بدی و دیگه اون اجازه نمیده تا ظرف سرجای اولش برگرده بعد ادامه ماجرا.

15. 3 کاربر از SIR MAMAD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه جای بازی گیر کردم اونجایی که باید هی بر حسب زمان یه دستوراتی رو با توجه به ضرباتت اجرا کنی.
    من اکثرشو رد کردم ولی یه جاش هست که میگه حتی وقتی یه ضربه میزنم باز رست شکست می خورم.
    فکر کنم باید دفاع کنم بعد ضذبه بزنم که این کار زیاد فایده ای نداشت.
    میگه Reseting Hut یادم رفت بقیش. اگه ممکنه یه کمکی در حق ما بکنید تموم کنیم بره..ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •