تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 35 اولاول ... 222829303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوست عزیز منظورم از کم صدا یعنی وقتی ماشین روشن می شه شما کنارش وایمیستید واقعا حس نمی کنید ماشین روشنه. فقط اگه دقت کنید و یا جای بی سر و صدا باشین (مثل پارکینگ) شاید تشخیص بدین موتور داره کار می کنه. دیگه داخل ماشین که هیچی حس نمی کنید. البته بنده به ماشین خیلی میرسم. همیشه بنزین سوپر از جایگاه های مطمئن میزنم ، روغن موتور ادینول اصل آلمانی تو موتورش میریزم و تنظیم موتور رو هم جدی میگیرم. استفاده از بنزین و روغن موتور نامناسب روی صدای موتور خیلی تاثیر داره. اصولا سورن ها خیلی کم صدا هستن. با اینجور مراعاتها حتی می شه اونا رو کم صداترهم کرد. بنزین و روغن موتور نا مناسب باعث خوردگی سوپاپها می شه و همین باعث افزایش صدای موتور می شه. گاز هم همین تاثیر رو روی موتور داره. برای همین بعد یه مدت تو خودروهای گاز سوز بایدسوپاپها عوض بشن.همینطور انواع مکمل ها و ...
    در مورد فایل صوتی هم شما چیزی نمی تونید ازش استباط کنید. صدای موتور رو باید حضوری بشنوید و نرمیشو حس کنید.
    در ضمن اگه ماشینتون نو هست فکر کنم مشکلی نداره. یه بنده خدایی تو تعمیرگاه مرکزی می گفت اصولا ماشین نو صدای بیشتری داره موتورش تا اینکه چند هزار کیلومتر ماشین راه بره و صدای اصلی موتور جا بیوفته.
    صدای موتور برای ماشین های ایرانی اینجوریه ها که باید چند هزار تا بره تا صدای موتور جابیوفته.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

موتور ef7 اوایل واقعا کم صداس!در حدی که من بعضی موقع ها که ماشین رو از پارکینگ در میاوردم و میرفتم در رو میبستم، وقتی از جلوی ماشین رد میشدم و میومدم داخل فک میکردم خاموشه و استارت میزدم! ولی کم کم صدای تسمه ها و سوزنهای انژکتور در میاد!من ماشینم 20000 کار کرده ولی خود موتور زیاد صداش تغییر نکرده فقط کاپوتو که میزنی بالا تسمه ها خیلی صدا میده و سوزنهای انژکتور!

3. 2 کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موتور ef7 اوایل واقعا کم صداس!در حدی که من بعضی موقع ها که ماشین رو از پارکینگ در میاوردم و میرفتم در رو میبستم، وقتی از جلوی ماشین رد میشدم و میومدم داخل فک میکردم خاموشه و استارت میزدم! ولی کم کم صدای تسمه ها و سوزنهای انژکتور در میاد!من ماشینم 20000 کار کرده ولی خود موتور زیاد صداش تغییر نکرده فقط کاپوتو که میزنی بالا تسمه ها خیلی صدا میده و سوزنهای انژکتور!
    دوست من برای من چهل و خورده ای هزارتا کار کرده هنوز صدا مثل روز اولشه تغییر نکرده. شاید جزئی!! در هر حال اگه صدا زیاد بشه باید چه کرد؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

با تشکر از دوستان.ادینول گیر نیاوردم.قیمت روغن های خارجی هم خیلی تند بود و از آنجایی هم که روغن رو باز 10000 عوض میکنم واسه 7000 تا حیفم اومد بهران رانا 60 تومنی یا کاسترول مگنتک sm بریزم.elf هم یارو گفت تو ایران پر میشه و فرقی با ایرانی ها نداره. واسه همین سوپر پیشتاز 40-10 ریختم اما باورم نمیشد روغن اینقدر تاثیر داشته باشه چون صدای موتور رو که چند پست قبل گفتم زیاده از بین رفت و همونی شده که دوست دارم.درجا فکر میکنی ماشین خاموشه.خداییش تو این آشفته بازار بهترین روغن همین سوپر پیشتاز هست نسبت به قیمتش کارش عالیه و از اصل بودنش هم ادم خیالش راحته..روغن با فیلتر و دستمزد کلا 50 چوب.فکر کنم روغن کارخونه آشغال بود چون رنگشم شیری بود نه قهوه ای و مثل آب شده بود.واسکازین رو هم یارو گفت نیازی نیست عوض کنی چون جنس خوب ریختن و دنده ها هم خوب جا میره بنابراین باشه رو 50000 تا عوض میکنم.
    واقعا این سوپر پیشتاز روغن عالی هست ، به نظر من که از elf هم بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان
    1.من یک سورن elx ef7 دارم. صبح سرد (در زمستان ها) خوب روشن نمی شه. یعنی عین تراکتور 20 ثانیه رو دور نیم هست و بصورت خفه کار می کنه . به نظرتون چکار کنم؟
    2. ولی یه تجربه شخصی که داشتم اینه که دیگه ef7 نگیرم . صدای xu7 چیز دیگه ای هست. اینرا جدی می گم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام خدمت همه عزیزان
    1.من یک سورن elx ef7 دارم. صبح سرد (در زمستان ها) خوب روشن نمی شه. یعنی عین تراکتور 20 ثانیه رو دور نیم هست و بصورت خفه کار می کنه . به نظرتون چکار کنم؟
    2. ولی یه تجربه شخصی که داشتم اینه که دیگه ef7 نگیرم . صدای xu7 چیز دیگه ای هست. اینرا جدی می گم
    دوسته عزیز من هم سمند xu7 داشتم هم ef7
    ولی ef7 کلا یه نفس بالاتره،اصا زنده س نسبت به xu7
    واسه انژکتورم خیلی ماشینا اینطورین،ی l90 دارم اونم تو هوای سرد خیلی بد روشن میمونه اولاش.کسیم بلد نبوده درست درستش کنه متاسفانه

8. این کاربر از plogm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوسته عزیز من هم سمند xu7 داشتم هم ef7
    ولی ef7 کلا یه نفس بالاتره،اصا زنده س نسبت به xu7
    واسه انژکتورم خیلی ماشینا اینطورین،ی l90 دارم اونم تو هوای سرد خیلی بد روشن میمونه اولاش.کسیم بلد نبوده درست درستش کنه متاسفانه
    منم قبلا همچین مشکلی داشتم. هرجا بردم درست نتونستن بکنن. آخرش یه برقکار حرفه ای گفت از شمع هاست. شمع آلمانی اصل به زور پیدا کردم عوضشون کردم درست شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

احتمال داره مال نوع بنزین یا روغن موتور باشه؟ آیا مساله مهمی است؟

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

احتمال داره مال نوع بنزین یا روغن موتور باشه؟ آیا مساله مهمی است؟
    احتمالش هست. بنزین غیر سوپر و کیفیت پایین باعث خرابی استیپر و یا حتی پمپ بنزین بشه. ولی اگه فقط صبح ها روشن نمیشه یا از شمع هست یا استیپر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

یه جا"http://www.crouse.ir" دیدم که میشه ضبط و سیستم دوجین نصب کرد!!(قسمت indicators & multimedia)
    کسی میدونه یا دیده که این کارو بکنن؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •