صدای موتور برای ماشین های ایرانی اینجوریه ها که باید چند هزار تا بره تا صدای موتور جابیوفته.
صدای موتور برای ماشین های ایرانی اینجوریه ها که باید چند هزار تا بره تا صدای موتور جابیوفته.
موتور ef7 اوایل واقعا کم صداس!در حدی که من بعضی موقع ها که ماشین رو از پارکینگ در میاوردم و میرفتم در رو میبستم، وقتی از جلوی ماشین رد میشدم و میومدم داخل فک میکردم خاموشه و استارت میزدم! ولی کم کم صدای تسمه ها و سوزنهای انژکتور در میاد!من ماشینم 20000 کار کرده ولی خود موتور زیاد صداش تغییر نکرده فقط کاپوتو که میزنی بالا تسمه ها خیلی صدا میده و سوزنهای انژکتور!
دوست من برای من چهل و خورده ای هزارتا کار کرده هنوز صدا مثل روز اولشه تغییر نکرده. شاید جزئی!! در هر حال اگه صدا زیاد بشه باید چه کرد؟
واقعا این سوپر پیشتاز روغن عالی هست ، به نظر من که از elf هم بهتره.
سلام خدمت همه عزیزان
1.من یک سورن elx ef7 دارم. صبح سرد (در زمستان ها) خوب روشن نمی شه. یعنی عین تراکتور 20 ثانیه رو دور نیم هست و بصورت خفه کار می کنه . به نظرتون چکار کنم؟
2. ولی یه تجربه شخصی که داشتم اینه که دیگه ef7 نگیرم . صدای xu7 چیز دیگه ای هست. اینرا جدی می گم![]()
دوسته عزیز من هم سمند xu7 داشتم هم ef7
ولی ef7 کلا یه نفس بالاتره،اصا زنده س نسبت به xu7
واسه انژکتورم خیلی ماشینا اینطورین،ی l90 دارم اونم تو هوای سرد خیلی بد روشن میمونه اولاش.کسیم بلد نبوده درست درستش کنه متاسفانه
منم قبلا همچین مشکلی داشتم. هرجا بردم درست نتونستن بکنن. آخرش یه برقکار حرفه ای گفت از شمع هاست. شمع آلمانی اصل به زور پیدا کردم عوضشون کردم درست شد.
احتمال داره مال نوع بنزین یا روغن موتور باشه؟ آیا مساله مهمی است؟
احتمالش هست. بنزین غیر سوپر و کیفیت پایین باعث خرابی استیپر و یا حتی پمپ بنزین بشه. ولی اگه فقط صبح ها روشن نمیشه یا از شمع هست یا استیپر
یه جا"http://www.crouse.ir" دیدم که میشه ضبط و سیستم دوجین نصب کرد!!(قسمت indicators & multimedia)
کسی میدونه یا دیده که این کارو بکنن؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)