سلام من هم این بیماری(سندروم روده تحریک پذیر) رو دارم با رعایت این نکات پایین خداروشکر الان حالم خیلی بهتر شده میدونم چه ابروریزی داره اما هیچوقت ناامید نشدم یا باعث نشده با همه بخاطر بیماریم قطع رابطه کنم و بخاطر همین باورم سریع خوب شدم (لطف کنید برای خودتون هم که شده مطالب رو کامل بخونید). دقت کنید بدن شما مثل یک ماشین می مونه که اگه یک جاش درست کار نکنه برای همه اعضا مشکل ایجاد می کنه حالا شما باید مشکل رو حل کنید دقت کنید همه ی بیماری ها از رعایت نکردن نظافت ، بد غذا خوردن ، ورزش نکردن و بد خوابی میاد.
کارهایی که من کردم برای حل این مشکل، حالم رو خیلی بهتر کرد."دقت کنید همه ی اینها تجربه ی خودم هست".
1- هر روز ورزش کنید مثل دویدن ، می تونید یک تردمیل بخرید و شروع کنید دقت کنید باید حتما عرق بکنید. "یکی از مهمترین درمان این بیماری همینه"
2-غذا خوردنتون تا حداقل یک هفته باید سالاد باشه و باید حتما حتما با روغن زیتون بخورید ، می تونید ابلیمو هم اضافه کنید در ضمن یخورده گرسنگی کشیدن واسه چند روز اشکالی نداره.
نکته بسیار مهم 1 : از غذاهایی بیرون و چیپس و پفک و حتی کالباس کاملند دوری کنید ، البته اگه واقعا قصد خوب شدن دارید و در ضمن بعضی از غذا ها یا سبزی ها و ... ممکنه باعث صدای شکم بشند برای مثال برای من کاهو فعلا ضرر داره.
نکته بسیار مهم 2 : وقتی غذا می خورید غذا رو قورت ندین اول خوب بجویدش بعد بخورید در ضمن عادت کنید به کم خوردن یا بهتره بگم قبل از اینکه سیر بشید دیگه غذا نخورید در این مورد حتی پیامبر و امامان هم توصیه اکید کرده اند.
3-هر شب مسواک بزنید، میدونستید خیلی از همین میکروب های روده و شکم از همین دهان وارد می شن.
4-اگه چند روزی بدنتون مثل من خوب کار نکرد سعی کنید اول از داروهای گیاهی بعدا به تشخیص خودتون از دارو های شیمیایی برای کار کردن شکم استفاده کنید.
5-اگه مثل من باید سر کلاس هایی باشید که جمعیت 46 نفره داره و بیشتر مواقع ساکته ، کافیه قبل از رفتن به مدرسه یا دانشگاه اول دو قاشق روغن زیتون و بعد تقریبا نصف لیوان عرق چهل گیاه بخورید ***معجزه می کنه *** (میدونم چه قدر استرس زاست) توصیه می کنم سر کلاس درست بشینید یعنی تکیه ندید به صندلی چون به روده ها فشار می یاد این رو خودم تجربه کردم ، اگه فعلا احساس راحتی نمی کنید هیچ اشکالی نداره چند روزی (شایدم بیشتر بستگی به خوتون داره) با یه بهونه ای سر کلاس نرید تا کمی بهتر بشید ، سر کلاس هم اگه شکمتون اذیت کرد اجازه بگیرید برید بیرون خجالت هم از هیچ کس نکشید اونا که نمیدونن شما مشکلت چیه.
6-اگه شکمتون رو هرروز ماساژ بدید باعث قوی تر شدن روده ها و معده می شه.
7-ترس و استرستون رو باید کمتر کنید میدونم فکر نکردن در موردش تقریبا غیر ممکنه اما با تمرین می شه یاد گرفت کمتر فکر کرد (می گن یوگا برای این کار چیز خوبیه البته من خودم یوگا کار نکردم);"جالب اینجاست انسان یا در مورد مواقع شرمساری در گذشته یا در مورد اتفاق های بدی(شرمساری) که ممکنه در اینده براش اتفاق بیفته بیشتر از زمان حال فکر می کنه."
8-بعضی ها می گن سیاه دانه رو اگه بکوبید و با عسل مخلوط کنید داروی خوبیه برای این بیماری البته من مصرف نکردم اما چون این ها گیاهی اند بنظرم ارزش امتحان کردن رو دارند.
نکته مهم:درمان این بیماری طول می کشه پس توقع نداشته باشید تو دو ماه اول خوب بشید.
برای من این بیماری خوبی هایی هم داشت باعث شد هرروز ورزش کنم و غذای کمتر و سالم تری مصرف کنم
یک چیزی رو دوستان خوب بدونید در مصرف کردن دارو نصف تاثیر،خود دارو روی شماست نصف دیگش باور شما نسبت به داروست. با توکل به خدا ههمون دوباره شفا پیدا می کنیم