تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 97 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ممکن شما کمی سردیتون کرده باشه بخصوص در زمستان بیشتر دیده میشه.آیا دفع شما درصبح راحت انجام میشه یا با فشار و اینکه به چه صورت است ،سفت یا شل یا بصورت نرم و اینکه بعد از بیداری تا 4 ساعت اول آیا بیشتر از یک مرتبه دفع دارید . و اینکه در طول روز چند مرتبه دفع دارید .و آیا زیاد تشنتون میشه بخصوص بعد از خوردن چیزی.و دهانتون در طول روز زیاد خشک میشه؟
    بهتره اول نوع مزاجتونو مشخص کنید و بعد یک تغذیه مناسب داشته باشید خیلی تاثیر داره .
    به روی شکم اصلا نخوابیدچون باعث میشه به دستگاه گوارش فشار بیاد و روده ها نتونن به راحتی حرکات خودشونو داشته باشن و بعد از بیداری باعث ایجاد باد شکم و حرکات زیاد روده میشه که خود این موارد باعث ایجاد صدا میشه.
    من همیشه صبحا بعد از خوردن صبحانه شکمم کار میکنه،بعضی مواقع هم قبل از
    خوردن صبحانه.یعنی بلافاصله بعد از خواب بیدار شدن.روزی 2الی 3 بار هم شکمم کار میکنه،
    بعضی مواقع به 4،5 بار هم میرسد،که اون مواقع اسهال هستم،ولی به طور عادی که 2،3 بار کار میکنه نوع دفعم سفت هست.
    خیلی هم راحت انجام میشه،بدون فشار و زور زدن.
    دقیقا،خیلی تشنم میشه و دهنم خشک میشه،در طول روز هم زیاد آب میخورم.
    من فکر میکنم طبعم سرد باشه،چون سریع با خوردن غذاهای سرد اسهال میشم.
    باز هم ممنون از راهنمایی های خوبتون.

گاهی بعد از بیداری 2 بار عمل دفع انجام میدم،یعنی زیر 4ساعت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من همیشه صبحا بعد از خوردن صبحانه شکمم کار میکنه،بعضی مواقع هم قبل از
    خوردن صبحانه.یعنی بلافاصله بعد از خواب بیدار شدن.روزی 2الی 3 بار هم شکمم کار میکنه،
    بعضی مواقع به 4،5 بار هم میرسد،که اون مواقع اسهال هستم،ولی به طور عادی که 2،3 بار کار میکنه نوع دفعم سفت هست.
    خیلی هم راحت انجام میشه،بدون فشار و زور زدن.
    دقیقا،خیلی تشنم میشه و دهنم خشک میشه،در طول روز هم زیاد آب میخورم.
    من فکر میکنم طبعم سرد باشه،چون سریع با خوردن غذاهای سرد اسهال میشم.
    باز هم ممنون از راهنمایی های خوبتون.
    دوست عزیز من پیشنهاد میدم هر روز مقداری عسل طبیعی بخوری انشااله مفیده. ضمنا هیچ کس بهتر از خودت نمیتونه کمکت کنه . ببین چه غذایی باعث ایجاد صدا در شکمت میشه و بیشتر از غذاهای گرم استفاده کن عرق نعنا هم خوبه البته شما بهتره کمی نباتو تو آب گرم حل کنی و بعد با عرق نعنا بخوری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون،انشاالله که اثر بخش باشه.
    خدا همه ی مریضا رو شفا بده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض تجربه های شخصی!

سلام به همگی. من خودم سال چهارم دانشگاهم و از اول ورود به دانشگاه همین مشکلو داشتم. خیلی تلاش کردم. الان کمی بهترم. ببین برا مشکل سرو صدای شکم من یه راهکار موقت بهت پیشنهاد میدم. شکمتو با یه چیزی باید ببندی. شاید یه شکم بند واسه شما مناسب باشه. الان تو بازار پیدا میشه. یه چیزی که هم شکمتو گرم نگهداره و هم کمی فشار روی شکمت ایجاد کنه. خیلی موثره. بعد اینکه سر جلسه امتحان یا کلاس تو جیبت بادام خام (درختی ها! چون بادام زمینی خودش مشکلسازه) با کشمش بذار و هر وقت احساس فشار کردی چندتاشو بخور. اینا که میگم فقط واسه اینه که سرجلسه یا سر کلاس کمی آروم باشی. وگرنه راهکار بهبود قضیه نیست. موقته واسه همون دو سه ساعت. معمولا بیشتر مواقع به خاطر باکتریایی و عفونی شدن معده یا روده این حالت پیش میاد. من دو دوره آنتی بیوتیکای خفنی استفاده کردم و کلی هم وزن کم کردم ولی خب تا حد زیادی بهبود پیدا کردم. اگر چه الان دیگه مشکل صدای شکم ندارم اما با یه مشکل بدتر درگیرم که بازم سعی میکنم کنترلش کنم. اما یه مسئله دیگه. نمیخوام تجویز کنم فقط میگم این کارا واسه من جواب داده میتونی با یه دکتر برا اطمینان راجع بهش مشورت بگیری. من خودم اصلا آدم مضطربی نبوده و نیستم اما همیشه سر کلاسام استرس سراغم میومد. چون از اولش این مشکلو داشتم. واسه همین تا مدتی پروپرانولول 10 یا 20 استفاده کردم. روزی یه دونه همون اول صبح. اینم رو کنترل استرس و فشار و کنترل صدای شکمم خیلی مفید بود. روحیه تو نباز. افسردگی و حساسیت بدترت میکنه. خیلیا این مشکلو دارن. خودتو نگران نکن. سر کلاسات جایی بشین که حس میکنی کمتر مضطرب میشی. ولی بستن شکم خیلی موثره. کارمینت هم خیلی خوبه. سرخ کردنی و شیر و موز و آب وسط غذا و سرد و گرم و با هم خوردنو بی خیال شو. موثره.زنجبیل دم کردنم خوبه.عسل صبح ناشتا هم عالیه. خوب میشی. فقط باید شاد باشی اینا که گفتم یک هزارم کاریی که واسه حل این مشکل کردم نیست. ولی بین همه ی راهها موثر تر بوده... خواستم بگم تنها نیستی

5. 2 کاربر از ye 2khtare khoob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به همگی. من خودم سال چهارم دانشگاهم و از اول ورود به دانشگاه همین مشکلو داشتم. خیلی تلاش کردم. الان کمی بهترم. ببین برا مشکل سرو صدای شکم من یه راهکار موقت بهت پیشنهاد میدم. شکمتو با یه چیزی باید ببندی. شاید یه شکم بند واسه شما مناسب باشه. الان تو بازار پیدا میشه. یه چیزی که هم شکمتو گرم نگهداره و هم کمی فشار روی شکمت ایجاد کنه. خیلی موثره. بعد اینکه سر جلسه امتحان یا کلاس تو جیبت بادام خام (درختی ها! چون بادام زمینی خودش مشکلسازه) با کشمش بذار و هر وقت احساس فشار کردی چندتاشو بخور. اینا که میگم فقط واسه اینه که سرجلسه یا سر کلاس کمی آروم باشی. وگرنه راهکار بهبود قضیه نیست. موقته واسه همون دو سه ساعت. معمولا بیشتر مواقع به خاطر باکتریایی و عفونی شدن معده یا روده این حالت پیش میاد. من دو دوره آنتی بیوتیکای خفنی استفاده کردم و کلی هم وزن کم کردم ولی خب تا حد زیادی بهبود پیدا کردم. اگر چه الان دیگه مشکل صدای شکم ندارم اما با یه مشکل بدتر درگیرم که بازم سعی میکنم کنترلش کنم. اما یه مسئله دیگه. نمیخوام تجویز کنم فقط میگم این کارا واسه من جواب داده میتونی با یه دکتر برا اطمینان راجع بهش مشورت بگیری. من خودم اصلا آدم مضطربی نبوده و نیستم اما همیشه سر کلاسام استرس سراغم میومد. چون از اولش این مشکلو داشتم. واسه همین تا مدتی پروپرانولول 10 یا 20 استفاده کردم. روزی یه دونه همون اول صبح. اینم رو کنترل استرس و فشار و کنترل صدای شکمم خیلی مفید بود. روحیه تو نباز. افسردگی و حساسیت بدترت میکنه. خیلیا این مشکلو دارن. خودتو نگران نکن. سر کلاسات جایی بشین که حس میکنی کمتر مضطرب میشی. ولی بستن شکم خیلی موثره. کارمینت هم خیلی خوبه. سرخ کردنی و شیر و موز و آب وسط غذا و سرد و گرم و با هم خوردنو بی خیال شو. موثره.زنجبیل دم کردنم خوبه.عسل صبح ناشتا هم عالیه. خوب میشی. فقط باید شاد باشی اینا که گفتم یک هزارم کاریی که واسه حل این مشکل کردم نیست. ولی بین همه ی راهها موثر تر بوده... خواستم بگم تنها نیستی
    سلام
    حالتون خوبه در مورد مشکلتون آیا شما همراه این مشکل اسهال هم داشتین؟آیا مصرف آنتی بیوتیکتون هنوز هم ادامه داره یا کلا قطع شده؟آیا هنوز هم شکم بند میزارید براخودتون؟وخیلی سولاای دیگه که اگه بهم جواب بدین ممنون میشم.چون تجربه داشتین میدونین چقدر این صدا وحشتناکه؟!!میگم شما مشکل جدیدتون چیه؟(آیا مثل بعضی ها که میگن همیشه یه بوی بد همرامون هست هست یا نه؟)

داره خودمونی میشه smock-74's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    خودمم نمیدونم؟!!

پيش فرض امیدی هست

سلام من هم این بیماری(سندروم روده تحریک پذیر) رو دارم با رعایت این نکات پایین خداروشکر الان حالم خیلی بهتر شده میدونم چه ابروریزی داره اما هیچوقت ناامید نشدم یا باعث نشده با همه بخاطر بیماریم قطع رابطه کنم و بخاطر همین باورم سریع خوب شدم (لطف کنید برای خودتون هم که شده مطالب رو کامل بخونید). دقت کنید بدن شما مثل یک ماشین می مونه که اگه یک جاش درست کار نکنه برای همه اعضا مشکل ایجاد می کنه حالا شما باید مشکل رو حل کنید دقت کنید همه ی بیماری ها از رعایت نکردن نظافت ، بد غذا خوردن ، ورزش نکردن و بد خوابی میاد.
    کارهایی که من کردم برای حل این مشکل، حالم رو خیلی بهتر کرد."دقت کنید همه ی اینها تجربه ی خودم هست".
    1- هر روز ورزش کنید مثل دویدن ، می تونید یک تردمیل بخرید و شروع کنید دقت کنید باید حتما عرق بکنید. "یکی از مهمترین درمان این بیماری همینه"
    2-غذا خوردنتون تا حداقل یک هفته باید سالاد باشه و باید حتما حتما با روغن زیتون بخورید ، می تونید ابلیمو هم اضافه کنید در ضمن یخورده گرسنگی کشیدن واسه چند روز اشکالی نداره.
    نکته بسیار مهم 1 : از غذاهایی بیرون و چیپس و پفک و حتی کالباس کاملند دوری کنید ، البته اگه واقعا قصد خوب شدن دارید و در ضمن بعضی از غذا ها یا سبزی ها و ... ممکنه باعث صدای شکم بشند برای مثال برای من کاهو فعلا ضرر داره.
    نکته بسیار مهم 2 : وقتی غذا می خورید غذا رو قورت ندین اول خوب بجویدش بعد بخورید در ضمن عادت کنید به کم خوردن یا بهتره بگم قبل از اینکه سیر بشید دیگه غذا نخورید در این مورد حتی پیامبر و امامان هم توصیه اکید کرده اند.
    3-هر شب مسواک بزنید، میدونستید خیلی از همین میکروب های روده و شکم از همین دهان وارد می شن.
    4-اگه چند روزی بدنتون مثل من خوب کار نکرد سعی کنید اول از داروهای گیاهی بعدا به تشخیص خودتون از دارو های شیمیایی برای کار کردن شکم استفاده کنید.
    5-اگه مثل من باید سر کلاس هایی باشید که جمعیت 46 نفره داره و بیشتر مواقع ساکته ، کافیه قبل از رفتن به مدرسه یا دانشگاه اول دو قاشق روغن زیتون و بعد تقریبا نصف لیوان عرق چهل گیاه بخورید ***معجزه می کنه *** (میدونم چه قدر استرس زاست) توصیه می کنم سر کلاس درست بشینید یعنی تکیه ندید به صندلی چون به روده ها فشار می یاد این رو خودم تجربه کردم ، اگه فعلا احساس راحتی نمی کنید هیچ اشکالی نداره چند روزی (شایدم بیشتر بستگی به خوتون داره) با یه بهونه ای سر کلاس نرید تا کمی بهتر بشید ، سر کلاس هم اگه شکمتون اذیت کرد اجازه بگیرید برید بیرون خجالت هم از هیچ کس نکشید اونا که نمیدونن شما مشکلت چیه.
    6-اگه شکمتون رو هرروز ماساژ بدید باعث قوی تر شدن روده ها و معده می شه.
    7-ترس و استرستون رو باید کمتر کنید میدونم فکر نکردن در موردش تقریبا غیر ممکنه اما با تمرین می شه یاد گرفت کمتر فکر کرد (می گن یوگا برای این کار چیز خوبیه البته من خودم یوگا کار نکردم);"جالب اینجاست انسان یا در مورد مواقع شرمساری در گذشته یا در مورد اتفاق های بدی(شرمساری) که ممکنه در اینده براش اتفاق بیفته بیشتر از زمان حال فکر می کنه."
    8-بعضی ها می گن سیاه دانه رو اگه بکوبید و با عسل مخلوط کنید داروی خوبیه برای این بیماری البته من مصرف نکردم اما چون این ها گیاهی اند بنظرم ارزش امتحان کردن رو دارند.
    نکته مهم:درمان این بیماری طول می کشه پس توقع نداشته باشید تو دو ماه اول خوب بشید.
    برای من این بیماری خوبی هایی هم داشت باعث شد هرروز ورزش کنم و غذای کمتر و سالم تری مصرف کنم
    یک چیزی رو دوستان خوب بدونید در مصرف کردن دارو نصف تاثیر،خود دارو روی شماست نصف دیگش باور شما نسبت به داروست. با توکل به خدا ههمون دوباره شفا پیدا می کنیم

8. این کاربر از smock-74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض TAVAJOOOOOHHHHHHHHHHHHHH

بچه ها به نظر من باید همه یکاری کنن اونم اینه که تمومه خصوصیات بیماریمون رو بگیم تا اشتراکمون مشخص بشه

من از 19 سالگی بدنم اینجوری شد مشخصه ی بارزی که داشتم این بود که غذاهای سرد و هله هوله زیاد میخوردم
    و غذا رو سری میخوردم به یخ و چیزهای سرد علاقه ی زیادی داشتم و با آب سرد میرفتم حموم اگر میشه شما ها
    هم مشخصاتتون رو بگین تا من با یک دکتر که میشناسم در میون بزارم و علت اصلی رو پیدا کنیم
    Last edited by A M ! N; 25-02-2013 at 00:56. دليل: پینگلیش ممنوع است / فارسی تایپ کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها به نظر من باید همه یکاری کنن اونم اینه که تمومه خصوصیات بیماریمون رو بگیم تا اشتراکمون مشخص بشه

من از 19 سالگی بدنم اینجوری شد مشخصه ی بارزی که داشتم این بود که غذاهای سرد و هله هوله زیاد میخوردم
    و غذا رو سری میخوردم به یخ و چیزهای سرد علاقه ی زیادی داشتم و با آب سرد میرفتم حموم اگر میشه شما ها
    هم مشخصاتتون رو بگین تا من با یک دکتر که میشناسم در میون بزارم و علت اصلی رو پیدا کنیم

داداش/آبجی، من قبلا سعی کردم از همه بخام نقاط مشترک رو بگن تا برسی بشه و یک علت مشترک یا سرنخی چیزی پیدا بشه ولی متاسفانه هیچکس همکاری نمیکنه. فقط خانم/آقای --pari-- بود که جواب سوالمو داد، ازش ممنونم. مثل اینکه تو کل دنیا همه فقط دنبال اینن که یه ماده غذایی خاصی پیدا بشه بخورن صداهاشون بند بیاد!

تو یه فروم خارجی خوندم شیر بز خام میتونه صدا ها رو تقلیل بده، ولی نژاد بزه مهمه که چی باشه!!!! اینجا هم همینطوره، فقط همه دنبال یه دارو/ماده غذایی خاصند.

حالا به فرض یه ماده غذایی یا داروی خاص یا یه روش زندگی خاص پیدا شده که 80 درصد موثر بود، میخواهید تا آخر عمر این ماده / دارو رو مصرف کنید.؟ درمان قطعی و پیدا کردن علت چی میشه؟

شاید این علائم بین ما مشترک باشه: این بیماری آدم رو بی تفاوت میکنه و قدرت تمرکز و تصمیم گیری رو میگیره، حافظه کوتاه مدت رو کم میکنه، بطور مستقیم یا غیر مستقیم هم افسردگی شدید میاره.

حالا خودم حداقل جواب شما رو بدم. منم یه مدت طولانی 5 ساله کلا گیاه خام (و صد البته سرد) میخوردم، ولی بعدا که رژیمم رو عوض کردم هیچ تاثیری نداشت. اصلا به سرما حساسم و قدرت تحملشو ندارم.

موفق باشد.
    Last edited by SLZ; 27-02-2013 at 14:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان اخیرا با تلاش یکی از همین بچه هایی که این مشکل رو داره یه فروم راه اانداخته که ادرسشم میزارم تو اونجا این مباحث که کلا مربوط به بیماری آی.بی.اسه به همراه علایم دیگه که با کارهای مختلف و روش های در مانی وتجربه های هر نفر آشنا میشین هدفش هم پیدا کردن یه راه حل مناسب هست
    این هم آدرسش {حذف شد}
    دوستان حتما حتما اونجا بیاین وثبت نام کنین تا به امید خدا با همفکری همدیگه به یه جاهای خوب خوب برسیم شرط اولش هم داشتن امیده....
    Last edited by A M ! N; 03-03-2013 at 08:47. دليل: تبلیغات فارومی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان اخیرا با تلاش یکی از همین بچه هایی که این مشکل رو داره یه فروم راه اانداخته که ادرسشم میزارم تو اونجا این مباحث که کلا مربوط به بیماری آی.بی.اسه به همراه علایم دیگه که با کارهای مختلف و روش های در مانی وتجربه های هر نفر آشنا میشین هدفش هم پیدا کردن یه راه حل مناسب هست
    این هم آدرسش {حذف شد}
    دوستان حتما حتما اونجا بیاین وثبت نام کنین تا به امید خدا با همفکری همدیگه به یه جاهای خوب خوب برسیم شرط اولش هم داشتن امیده....
    پزشک های طب سنتی میگن میتونن این مشکلو حل کنن نظر شما چیه
    Last edited by A M ! N; 03-03-2013 at 08:48. دليل: ویرایش نقل قول

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •