از خود شرکت امرتات بگیرید خیلی ارزون تر در میادیکم ارزون نگفتی؟آخه زیگورات توی سایتش زده 1750000 ،یکی از دوستامم 5 روز پیش از دلیران خرید 1780000 .
من دو تا لپ تاپ با یک کانفیگ دیدم یکی 1700000 و اون یکی که خریدم و از شرکت امرتات گرفتم 1600000
از خود شرکت امرتات بگیرید خیلی ارزون تر در میادیکم ارزون نگفتی؟آخه زیگورات توی سایتش زده 1750000 ،یکی از دوستامم 5 روز پیش از دلیران خرید 1780000 .
من دو تا لپ تاپ با یک کانفیگ دیدم یکی 1700000 و اون یکی که خریدم و از شرکت امرتات گرفتم 1600000
Gallardo -2 منظورش کلا بود ولی فرمایش شما هم درسته منم توی بازار اینجا فقط لهستانی دیدم
در مورد قیمت خودم از زیگرات خریدم از نمایندگیش توی پایتخت 1750000 ولی چون هر شرکت قیمتای خودشونو میزنن حالا بستگی به گارانتی و خدمات پس از فروششونم داره .... من قیمت گارانتی های عادی گفتم خوب بالا پاین داره شما میتونی برید چک و چونه هم بزنی شاید بهتون 1650000 دادن که بعید میدونم!!!![]()
Last edited by Re Z a; 08-10-2008 at 12:11.
از دوستان عزیز کسی میتونه این پک رو 1 جا آپلود کنه که قابلیت Resume داشته باشه؟من با dial up نتونستم.به 60% که رسید ارور داد.احتمالا به درد بچه های تاپیک هم میخوره.پکیج کامل درایورهای 1530 برای XP هست.
Dell XPS M1530 Windows XP 32-bit Driver Pack final
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این 1530 خیلی قیمتش گرونه ! به نظرم اصلا نمی ارزه
این سوالمونو که کسی جواب نداد1- برای استفاده کردن بیش از چند ساعت میشه شارژر به لپ تاپ وصل باشه بدون اینکه باتری جدا باشه از لپ تاپ یا نه باتری خراب که نمی شه؟ برق اون موقع مستقیم می گیره اگه به شارژ باشه و استفاده کنیم یا از باتری عبور میکنه ؟ یکم توضیح بدین دراین رابطه ممنونتون میشم
میشه توضیح بدین دوستان که برای استفاده چند ساعت لپ تاپ مستقیم به شارژ باشه . باتری ضعیف نمیشه ؟ اگه لطف کنین تجربتونو بگین ممنون میشم که ضرری برای باتری نداشته باشه![]()
وقتی آداپتور به لپتاپ وصل میشه اگه باتری شارژش کامل نباشه شروع به شارژ شدن میکنه.وقتی شارژ کامل شد باتری از مدار خارج میشه و لپتاپ از آداپتور به عنوان منیع تغذیه استفاده میکنه.پس نگران Overcharge شدن باتری نباش.
در ضمن حتی اگه در هنگام شارژ دمای باتری بالا بره لپتاپ عملیات شارژ رو متوقف میکنه.
Last edited by soroush1362; 11-10-2008 at 00:24.
سروش جان واقعا این جوابت ارزش پست جدا برای تشکر داشت![]()
میشه بگی این حرفای که زدین در موردش خاطر جمع باشم؟چون اگه اینجوری باشه که خیلی آلیه
![]()
خواهش میکنم smoking جان،قابلی نداشت.این چیزایی که گفتم یادمه توی 1 pdf آموزشی در مورد نگهداری از باتری لپتاپ خوندم.اگه اشتباه نکنم از سایت زیگورات گرفته بودم.پس حتما میشه بهشون اطمینان کرد.خودمم وقتی شارژ کامل بود به باتری دست زدم هیچ گرمایی نداشت ولی آداپتور به لپتاپ وصل بود.پس میشه نتیجه گرفت که باتری از مدار خارج شده بوده،یعنی هم دیگه شارژ نمیشده هم لپتاپ از برق آداپتور برای تغذیه استفاده میکرده.البته منطقیشم همینه.به هر حال اگه لازم میبینید برای اطمینان بیشتر pdf رو پیدا کنم براتون بذارم.
Last edited by soroush1362; 11-10-2008 at 01:35.
درسته pdf از سایت زیگرات که گارانتی لپ تاپ خودمم هست دانلود کردم خوندم و حقیقتشم همین گفته شما درسته![]()
پس با خیال راحت از لپتاپ با آداپتور استفاده کن،ایشالا که حالا حالاها باتریش مشکلی پیدا نمیکنه.
به احتمال زیاد این pdf ترجمست و خودشون ننوشتن،پس جای نگرانی نیست.
راستی شما XP نصب نکردی یا قصد نداری نصب کنی؟(البته اگه واقعا نیاز نداری نصب نکنی بهتره)
ظاهرا کسی لینک درایور هارو تحویل نگرفت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)