بخاطر فریمور ایران هستش!
وگرنه چنین باگی که ال جی کور نبودش نبینه![]()
بخاطر فریمور ایران هستش!
وگرنه چنین باگی که ال جی کور نبودش نبینه![]()
یکی از بچه ها که از چین خریده مشکلی نداشته، تو سایتهای خارجی هم من مشکلی ندیدم کسی داشته باشه به این بدی. نمی دونم قضیه چیه.
يكي از معايب اين گوشي...محدوديت در اجرا دايويكس...يعني چي؟...يعني اگه يه فيلم Avi را مستقيم توي گوشي بريزيم نميخونه؟...
منظور تو رزولوشن هست. فکر کنم تا 720 در 480 پیکسل ساپورت میکنه.يكي از معايب اين گوشي...محدوديت در اجرا دايويكس...يعني چي؟...يعني اگه يه فيلم Avi را مستقيم توي گوشي بريزيم نميخونه؟...
ادیت: ببخشید اشتباه شد! تو جی اس ام نوشته بود برای دیدن ویدیو های divx/xvid فقط تونستن اونهایی رو که با DivX Converter تبدیل کردن ببینن. این موردی که من گفتم فکر کنم ماله یه جا دیگه بود!
The only DivX videos we managed to play where those converted through the DivX converter on the supplied CD.
Last edited by Michael Ropy; 20-09-2009 at 06:51.
خوب اونائی که خریدن مگه موقع خریدن تست نکردن![]()
آقا جدی جدی این مشکلاتو داره !؟
چند نفر از اونائی که گوشیو خریدن بیان جلوگیری کنن از شیوع این شایعات![]()
يكي از كساني كه اين گوشي را خريد...سهيل جان بود...از چين خريد...و كلا درباره گوشي توضيح داد...ولي به همچين مشكلي اشاره نكرد...الان حدود 1 ماهي ميشه كه گوشي را خريد...(حدود 1 ماه و نيم)...
درباره فلاش گوشی هم یادمه یه نفر گفت یه مشکلی داره شما یادتون نیست؟؟؟؟؟
دوستان هرکس با این مشکل خاموش شدن صفحه نمایش هنگام زنگ خوردن مشکل داره هیچ چیز خاصی نیست . مال من هم همین جور شد بردم کل موبایل فروشها سر زدم هیچ کس نتوانست درستش کنه . آخر سر خودم با 1 فکر بکر درستش کردم .
خب بگو حاجي...كه اگه ديگران مشكلي دارن...حل بشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)