برنامه رو نصبیدم ویه ایکن گاو ظاهر شد روش کلیک کردم بعد از کمی وچند تا یس و اوکی یک ایکن به شکل ایسی اومد یعی الان گوشیم هک شده؟؟؟؟
برنامه رو نصبیدم ویه ایکن گاو ظاهر شد روش کلیک کردم بعد از کمی وچند تا یس و اوکی یک ایکن به شکل ایسی اومد یعی الان گوشیم هک شده؟؟؟؟
برنامه ی Rompatcher و Modo هم بعد اون چند تا پیغام ، به گوشیت اضافه شد ( نصب شد ) ؟؟؟
اقا مجید یه سوال اون پتچ ها به چه درد میخورن لازمه ؟
پچ open4all رو میگی ؟؟؟
اگر پچ رو Apply کنی گوشیت در حالت هک قرار میگیره و اگر پچ رو Disable کنی گوشیت از حالت هک بیرون میاد .....
مشکلات مربوط به انگیج در بخش خودشون باید پیگیری شوند...
کنسل کنید و دوباره سعی کنید...
شاد باشید![]()
سلام آقای legend میشه ایدیتون رو بدید کارتون دارم ، خواهش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان من گوشیم 6120 کلاسیک با ورژن 06.01 قبلا با secman هک کردم . ولی الان یه گوشی دیگه گرفتم با همون ورژن اما با secman هک نمیشه ، چیکار کنم تورو خدا کمک کنید ، فایل های cer و key دارم اما بلد هم نیستم ساین کنم
تا حالا فقط با secman و اونم تو گوشی کار کردم همین . لطفا یکی کامل راهنماییم کنه
سلام
شما فایل Cert رو از OPDA گرفتید؟
اینو دانلود کنید، آدرس برنامه ،Cert و Key رو بهش بدید...و بزنید تا براتون ساین کنه...بعد نصبش کنید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل ساین شده کنار فایل قبلی و با حروف بزرگ انگلیسی ساخته میشه...
شاد باشی![]()
Legend عزیز آیا با این روش secman کار میکنه ؟(برای n85 که FP2 است) من که زدم وقتی میخوام فعال کنم ، ارور نصب دوباره و ریبوت رو میده ! اصلا نیازی به secman خواهیم داشت ؟ در ضمن گوشی من بعده هک و گذشتی مدتی هنگ میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)