سلام خسته نباشی.
آره درست ساختم. من فایل Garmin v2[1].3.5.zip را در درایو E گوشی extract کردم .( آدرس اصلیش کجاست؟). دو تا فایل unl را هم به آدرس E/Garmin ریختم . اما تو برنامه no map میزنه.
راستی درباره ی i8910 نگفتید که آیا میشه کاری کرد ؟
با تشکر
سلام خسته نباشی.
آره درست ساختم. من فایل Garmin v2[1].3.5.zip را در درایو E گوشی extract کردم .( آدرس اصلیش کجاست؟). دو تا فایل unl را هم به آدرس E/Garmin ریختم . اما تو برنامه no map میزنه.
راستی درباره ی i8910 نگفتید که آیا میشه کاری کرد ؟
با تشکر
علامت آنتن گوشه برنامه اومده؟! اگه آره باید منتظر باشید تو فضای باز تا گوشی وصل بشه..اگه نیست باید دوباره فایل های unl رو بسازید! اینبار از فایل منیجر گوشی استفاده کنید... تا نه فقط پسوند بلکه فرمت فایل ها unl شه...
8910 رو هم خودتون از همین روش انجام بدید انشالله میشه..
شاد باشی![]()
سلام
من متوجه نمیشم چی شده ؟
من قبلا" ورژن مخصوص گوشی قبلیمو که N95 8gb بود رو گرفته بودم و راحت نصبش کرده بودم
پس کاری نداره که انجام نداده باشم
ولی الان که این یکی رو روی گوشی N97 جدیدم انجام میدم بالای برنامه آنتنش نمیاد و remote gps هم اصلا" توی منوی ستینگ وجود نداره
چی شده به نظرتون ؟
فایل های unl رو هم درست ساختم و کپی کردم
راستی یه سوال
card id کدومشه ؟
اون بالایی یا پایینی که جلوش نوشته imsi ?
سلام
بد جوری حالم گرفته شد
برنامه را که نصب کردم دیدم که صفحه لمسیه گوشیه من برای این برنامه کار نمیده . تو همون قسمت اول که باید i agree را زد کار نداد .
گوشیه من i8910 هستش. ممنون میشم اگه راهی هست جلوی بام بگذارید .
حالم گرفته شد .
Last edited by mahdi heidari; 18-02-2010 at 16:21.
همه مشکلا حل شد خدا رو شکر
فقط اون remote gps باز هم نیومد
pair new gps رو که زدم درست شد
فقط یه مشکل دیگه
تو نقشه که میرم منو ها به هم ریخته هست
رو 5800 دوستم منوها درست بود البته نمیدونم چه نسخه ای نصب کرده بود
سلام دوستان من میخواستم مسیره تهران تا کرج رو با این برنامه برم ولی نشون ندادشما میدونید که مشکل از کجاس
سلام به همه من i8910 دارم و گارمین توش کار کرد با راهنمایی دوستامون کسی مشکل داشت بگه
یه تشکر حسابیم از لگند جانکلیکشو زدما :
بچه ها لینک فیلتره میشه یه لینک مستقیم برای دان بزارین
از این سایت واسه مستقیم کردنش استفاده کن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک رو کپی کن تو کادر وسط صفحه و دانلود رو بزن و صبر کن تا مستقیم بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بر دوستان. من نقشه تایوان میخوام؟؟؟ برا همین garmin
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)