محيطش به نظر من از gta iv متنوع تره!مثلا من با پليسا درگير شدم از صحرا جنگ رو كشوندم به كوه و جنگ!يا اينكه كوه هاي برفي و ... رو جي تي اي نداشت.
محيطش به نظر من از gta iv متنوع تره!مثلا من با پليسا درگير شدم از صحرا جنگ رو كشوندم به كوه و جنگ!يا اينكه كوه هاي برفي و ... رو جي تي اي نداشت.
اصلا اینطور نیست
بعد مدتی خسته میشی
از نظر گرافیک هم که یکی از بهترین بازی هاست![]()
چقدر سیستم پریدن یارو افتضاحه .
مثل کانگرو می پره .
مخصوصا وقتی با اون طنابش به دیوار آویزون میشه (با یه پرش میپره بالای دیوار که اصلا با عقل جور در نمیاد )
سلام دوستان من یه ترینر دانلود کردم ولی کار نمیکنه اگه میشه لطفا دوستان امتحان کنند اگه کار کرد به ما هم بگن شاید مشکل از جای دیگست
ادرس ترینر
به سایت gamecopyworld بروید و ترینر دارای 13 اپشن این بازیو دانلود کنید
بابا این پریدنش خیلی سخته. من آخر نفهمیدم چطوری باید پرید. یه بار میپره یه بار نه (منظورم با استفاده از طنابش هست).
بابا این Prototype و Boinic Commando خیلی محشر بودن. واقعا کار با طنابش عالی بود.
موافقم .... مخصوصا درباره ی پروتو تایپ ..... عالی بود ....
به این دلیل زود خسته میشم که داستان جذابی نداره و یک نواخته همش یه باید یه سری منطقه رو بگرید چیز میز پیدا کنیم نابود کنیم یکم هم خالی بندی شده کلا بازی مخلوطی از assassin cread , spider man امروزی شده
سرعت چتر بیشتر از هر چیزی هست به جز جت
از نظر روانشناسی جذابیت بازی رو از دست میده
یکی از مشکلاتش همین black market هستش که قیمت ها اصلا جور در نمیاد موتور هلیکوپتر و تفنگ ها ....
اگه هم بعد از 1 مین استفاده نکنیم زود غیب میشه تازه من تا الان 15% رفتم تا حالا نیاز نشده از black market خرید کنم
فقط جذابیتش همون 5 ساعت اول که همش پای پی سی بودم بود
درسته اصلا وقتی که با چتر هستی و خودتو باطناب میکشی از هر وسیله نقلیه بهترهمخصوصا وقتی با اون طنابش به دیوار آویزون میشه (با یه پرش میپره بالای دیوار که اصلا با عقل جور در نمیاد )
در مورد سخت بودن پریدن که اصلا اینطور نیست
کافیه اول نقطه مورد نظر رو انتخاب کنید اگه یه مربع کوچیک دورش اومد زود F بزنید لازم نیست این سخته ؟
وقتی که مثلا از 100 متری رو زمین دارید میپرید وقتی رو حدودا به 5 متری رسیدید زود چتر رو باز کنید دوباره دور ترین نقطه رو انتخاب کنید و F رو بزنید اینطوری سرعت حرکت از هر چیزی که فکر کنید بالاتره فقط از جت بازی کمتر تازه از در دیوار هم میشه رفت بالا فقط باید سرعت عملش رو داشته باشید ...
واسه همینه که بازی ها سبک mmorpg همیشه جذاب معتاد اوره
دوستان سلام!
اقا من به یک مشکل جالب برخوردم!
اونم اینه که صدای حرف زدنشون نمیاد!بقیه صداها میاد ولی حرف زدنشون نیست!کسی میدونه چرا؟
عجب داستانی شد!
چه طور میتونم black market دسترسی پیدا کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)