تعميرگاه نبر. ببرش گارانتي. حتي اگه گارانتي نيست ببرش گارانتي ازت پول ميگيره. تعميرگاه نبر
تعميرگاه نبر. ببرش گارانتي. حتي اگه گارانتي نيست ببرش گارانتي ازت پول ميگيره. تعميرگاه نبر
مثل اينكه اينجا همه فقط ميپرسند ..... كسي جواب نميده
كسي هست كه بتونه كمك كنه ..... كه من اين گوشيlg ku990 رو فارسي كنم و يا حداقل برنامه اي باشه
كه اس ام اسشو فارسي كن
بچه ها دوستم یه ویوتی داره ، میخواد روش یه دیکشنری انگلیسی به فارسی تاچ بریزه ، از کجا میتونم براش گیر بیارم؟
نمیدونید ؟؟
سلام
آقا بالاخره ما می تونیم یه سری نرم افزار و گیم واسه این گوشی ویوتی990 کی ایی- تو این فوروم پیدا کنیم؟
دوست عزیز من خودم زمانی ویوتی داشتم به زور براش بازی و برنامه پیدا میکردم ، الان هم آرنا دارم همینطوره ، نه فقط ال جی بلکه تمام گوشی های تاچ جاوا اینطوری هستن و پشتیبانی خوبی نمیشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید تعدادی بازی فلش براش گذاشتن
سلام دوستان
پدرم این گوشیو 2-3 سالی میشه داره ولی الان خود به خود خاموش میشه دیگه روشن نمیشه
مشکل از چیشه؟کسی تا حالا این مشکلو داشته؟
ما 4 تا گوشی الجی گرفتیم اولشون خوب بود ولی یه سال گذشت همشون در شرفه ترکیدن قرار گرفتن
این از این ویوتیه
یه پاپ که کلا ترکید انداختیمش کنار(هم باتریش و هم تاچش مرخص شد)
ویوتی اسمارت که باتریش باد کرده هر 2 ساعت خاموش میشهو دیگه از هندزفری صدایه خواننده نمیاد باید گوشیو فشار بدی صدا خواننده هم بیاد
یه دونه هم کریستال که همینطوری صفحش میلرزه![]()
سلام
دلیل اینکه آنتن گوشی میره و بعدش صفحه سیاه میشه و شارژ خالی میشه ، چیه ؟![]()
سلام بر اساتید عزیز P30 WORLD
من یه مشکلی با ویوتی دارم اونم اینه که با این گوشی یک رم چهارگیگ مارک PNY کلاس چهار رو فرمت کردمحالا این رم فقط دو گیگ ظرفیت میده
اگه میشه راهنماییم کنید تا مشکلم رو بتونم حلش کنم
خیلی ممنون از همتون
اگه سوالم رو بد جایی مطرح کردم بخاطر تازه کاری من و بزرگواری خودتون ببخشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)