تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 106 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

چند نكته در مورد گوشي 8300:من دومين تجربه خريد گوشي سامسونگ رو دارم . ديگه هم سامسونگ نميخرم.اولين گوشي سامسونگ من i300بود كه گوشي خيلي خوبي اما امان از اين باتري كه هر جا ميرفتي بايد شارژر هم باهات بود بازم كم مياوردي گوشي رو 380تومن خريدم باور كنيد به زور تونستم150تومن بفروشم اونم در عرض 3هفته.گوشي ويندوز دار بود ولي صفحه كوچك كه اصلا نه عكسي ميتونستي نگاه كني نه فيلم.بعد از چند سال تو نوكيا و سوني بودن رفتم پاساژ و گوشي s8300رو ديدم خيلي به خودم فشار اوردم تا ديگه سمت سامسونگ نرم خلاصه گوشي رو خريدم خلاصه چند تا ايراد داره كه كه ديگه منو واقعا زده كرد يكي اين كه فوق العاده انتن دهي ضعيف داره خدائيش اينو بدون غرض ميگم من سوني w902هم دارم خدايي ميگم كه باور كنيد انتن دهي سوني و نوكيا خيلي خيلي بهتره..باتري كه ديگه احتياج به گفتن نداره...حالا اين 8300من باتري ضعيف ...تاچ ضعيف البته تاچش در مقابل گوشي مثل ايفون يا ....خيلي ضعيفه...دوربين كه اصلا 8مگا نيست.....انتن دهي كمي ضعيف...البته درباره منوش من ميگم كه خيلي خوب نيست شايد چون تا حالا سامسونگ نداشتم ..گوشي كه زنگ ميزنه نميتوني صداش رو سايلنت كني ....تا بعد ...
    چه حرفها ؟ آنتن دهیش ضعیفه ؟!!!! والا ما که تا حالا با سامسونگ از اون اول تا جی 810 مشکلی نداشتیم یعنی حتی من پن تک هم داشتم ولی انتن دهیش مشکلی نداشت ! اینها رو بزار به حساب اینکه تا حالا سامسونگ نداشتی و کمی حساس شدی ! این اخطار ندادن برای فول شارژ که عیب نیست ! هر چند که جی 810 من یه لحظه پیام میده که فول شارژ شد و بعد پیامش میره . شاید من تا حالا 2 3 بار باشه پیامش رو دیده باشم چون دیگه خودم میدونم باتری حدود 2.5 ساعت شارژ میشه و احتیاجی به اخطار و علائم نیست !

2. 3 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

سلام دوستان من گوشی s8300 را تازه گرفتم . می خواستم بدونم شارژ باطری گوشی دوستان چقدر باقی می مونه !

احساس میکنم باطری این گوشی در حالت عادی خیلی زود خالی میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bahador.p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

دوست عزيز باتري گوشي كلا بخاطر اينكه گوشي ظريف هست كم ظرفيت هست (880 ميلي آمپر) براي من اگه خيلي تو سركله گوشي بزنم و با هدست حرف بزنم و آهنگ گوش كنم از صبح تا شب ميره منم شب ميزنم به شار‍‍‍ژ صبح بر ميدارم

5. این کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا میشه در مورد دوربینش بیشتر توضیح بدید ؟ من نظرم رو این گوشی بود ولی داره برمیگرده !!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

آقا دوربينش توووووپ دارم روي يه مقايسه بين S8300 و I8510 و N95 8GB كار ميكنم ميزارم براتون كاملا متوجه شين

8. این کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا دوربينش توووووپ دارم روي يه مقايسه بين S8300 و I8510 و N95 8GB كار ميكنم ميزارم براتون كاملا متوجه شين
    ما آخر نفهمیدیم حرف کی رو باور کنیم
    مقایسه ی شما خییلی کمک خواهد کرد
    در مورد سرعت گوشی هم میشه توضیح بدید ؟ سرعتش تو گالری ... رد کردن عکسا و ...

داره خودمونی میشه hasti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اولا من گوشي زياد عوض ميكنم ولي فقط سوني و نوكيا . حالا از نوكيا زياد خوشم نمياد چون همش تكراريه.در مورد سامسونگ به نظر من براي اين گوشي الارم شارژ يه ضعف بزرگ نيست ولي براي خود سامسونگ يه ضعفه ...در مورد اين كه گوشي وقتي زنگ ميخوره صداي گوشي 3تا 4 ثانيه كمه بعد يهو زياد ميشه چي ميگين....يا قدرت باز كردن عكسهاش واقعا كمه ...در مورد زنگش ايا برا شما هم اينجوريه ...چون برا من منو فارسي نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کارمانیا

پيش فرض

مال من منوي فارسي داره زنگش اينجوري نيست و شما گفتين هنگام زنگ خوردن نميشه گوشي رو سايلنت كرد در صورتي كه با كليد ولوم صداي سايلنت و كم و زياد ميشه و من عكسهام همه 8 و 15 مگاپيكسلي هستن و واقعا توي 2 ثانيه باز ميكنه
    به قول حسن مال شما فكر كنم چيني باشه

12. 3 کاربر از Bahador.p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

در مورد کار کردن با GPS راهنمایی میخوام...چطوریه؟چه برنامه ای میشه نصب کرد؟ مرسی

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يه سوال مهم از دارندگان اين گوشي :

كيفيت عكس گرفته شده با اين گوشي در خود صفحه نمايش گوشي با كيفيت نشون داده ميشه يا حتما براي نشان دادن كيفيت اصلي به پي سي منتقل بشن ؟؟؟

ممنون از توجهتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •