تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 82 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من 1 هارد 500 وسترن گرفتم موقعی که وصل کردم در اون قسمت install software پرسیده بود به اینترنت وصل کن تا یه سری نرم افزار های مورد نیاز دانلود بشه ! چه نرم افزار هایی ؟! و من No رو انتخاب کردم و بعدا وصل شده بود و وقتی رفت داخل درایو دیدم یه سری پوشه ها و دو تا فایل با پسوند .exe داره اونا چیه ؟ پاک بشن یا نه ؟!

ویرایش :

راستی یه سوال دیگه :
    از ایناست که برقشو از خود پاور میگیره (اگه اشتباه نکنم بهشون میگن پاسپورتی)
    میخواستم بپرسم که موقعی که لازم نداری و استفاده نمیکنی باید از usb بکشی ؟

باتشکر .
    سلام
    برنامه WD smartware ــي كه در پارتيشن هاردهاي وسترن هست براي

1. بكآپ گيري اتوماتيك و restore كردن
    2. قفل كردن و پسورد گذاري هارد
    3. تعيين زمان stand by كردن هارد پس يه مدت بيكاري
    4. خاموش كردن هارد از طريق همين نرم افزار
    5. OK بودن يا نبودن دماي هارد
    و موارد مفيد ديگه . اون پيغامي كه داده احتمالاً براي آپديت نرم افزار بوده براي نصب كافيه كه برنامه WD smartware.exe رو نصب كنيد.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

یعنی برنامه WD smartware را کپی کنم به هارد اینترنالم که همیشه داشته باشم و بقیه ی چیزهایی که توی اکسترنال هست رو هم پاک کنم (کلا فرمت کنم) ؟؟ و آپدیت هم از اینترنت نکنم ؟!

بعدش من هاردم (اینترنال) پر شده و میخوام یه سری چیزا رو به هارد اکسترنال انتقال بدم قبل از انتقال حتما باید اون برنامه نصب باشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    در به در

پيش فرض

یک برنامه ی wd quick formatter هم هستش کاربرد اون چیه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی برنامه WD smartware را کپی کنم به هارد اینترنالم که همیشه داشته باشم و بقیه ی چیزهایی که توی اکسترنال هست رو هم پاک کنم (کلا فرمت کنم) ؟؟ و آپدیت هم از اینترنت نکنم ؟!

بعدش من هاردم (اینترنال) پر شده و میخوام یه سری چیزا رو به هارد اکسترنال انتقال بدم قبل از انتقال حتما باید اون برنامه نصب باشه ؟
    فقط برنامه WD smartware نیست بلکه سایر فولدرها و برنامه های دیگر در آن پارتیشن مربوط به هم هست بطوریکه حذف یا حتی جابجایی فایلها ممکنه باعث اخلال در عملکرد نرم افزار (نه هارد) بشه . پس سعی کنید هیچکدام رو حذف یا جابجا نکنید .
    میتونید برای قاطی نشدن فایلها و فولدرهای شخصی خودتان با فایلها و نرم افزارهای موجود در هارد یه فولدر به اسم خودتان ایجاد کنید و کلیه کارها رو در همان فولدر انجام دهید . با توجه به حجم بالای این نرم افزارها توصیه نمیکنم که delete یا هارد رو فرمت کنید مگر اینکه از تمام آنه یک نسخه پشتیبان داشته باشید (یه کپی رو هارد اینترنال داشته باشید) .
    اگر هم نرم افزار رو نصب هم نکنید هیچ مشکلی ندارد و میتونید با هارد کار کنید این نر مافزارها فقط امکانات اضافی در اختایر شما قرار میدهند .

یک برنامه ی wd quick formatter هم هستش کاربرد اون چیه ؟
    همانطوریکه از اسمش بر میاد برای فرمت کردن هارد بصورت سریع هست و تمامی داده های موجود در هارد رو پاک میکنه .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز...راستش نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی خلاصه اگه نیست ببخشید
    دوستان بنده یه هار 2 ترا وست اکسترنال دارم و از اونجایی که یه بار یه نمونه عین همین رو سوزوندم میخواستم بدونم بهترین کار هایی که میشه واسه مراقبت از هارد دیسک کرد چیاست...حالا چه از طریق نرم افزرا چه مراقبت؟

یکی از دوستام بهم پیشنهاد داد با نرم افزار tune up utilities دفرگ کنم هاردو که یه روز طول کشید دقیقا و سرعت هارد خیلی بیشتر شد...ایا دفرگ یا کار های مشابه تاثیر داره؟

پیشنها شما چیه؟
    سپاس

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز...راستش نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی خلاصه اگه نیست ببخشید
    دوستان بنده یه هار 2 ترا وست اکسترنال دارم و از اونجایی که یه بار یه نمونه عین همین رو سوزوندم میخواستم بدونم بهترین کار هایی که میشه واسه مراقبت از هارد دیسک کرد چیاست...حالا چه از طریق نرم افزرا چه مراقبت؟

یکی از دوستام بهم پیشنهاد داد با نرم افزار tune up utilities دفرگ کنم هاردو که یه روز طول کشید دقیقا و سرعت هارد خیلی بیشتر شد...ایا دفرگ یا کار های مشابه تاثیر داره؟

پیشنها شما چیه؟
    سپاس
    سلام
    پیشنهادات :
    1. اگر هارد رو به مدت طولاني روشن ميذارين حتماً دماي هارد رو با نرم افزارهاي مناسب کنترل كنيد مثل hd tune یا Hard Disk Sentinel . اگر هم ميتونين از يه فن براي کاهش دمای هارد هم استفاده كنيد .
    2. در موقعي كه هارد در حال كار هست اصلا تكان ندهيد و ضربه وارد نکنید .
    3. اگر هارد از نوع آداپتوری هست تا اونجايي كه امكان دارد از محافظ برق استفاده كنيد ، استابيلايزر آیده آل هست چون تنها کار محافظ هاي برق قطع نمودن جريان برق خارج از محدوده تعريف شده هست و نمیتونند به اصطلاح نوسانگیر باشند .
    4. به پورتهاي usb نامطمئن وصل نكنيد (مخصوصاً پورتهای جلوی کیس) . ديده شده كه پورت جلوي كيس بعلت نصب اشتباهی کابلها باعث سوختن هارد یا فلش مموری شده . ضمن اینکه گاهی اوقات پورتهای جلوی کیس بعلت اتلاف بیش از حد ولتاژ قادر به راه اندازی هاردهای پرتابل نیست .
    5. هارد رو در جاي ايمن و دور از دسترس افراد ناآگاه قرار دهيد . با توجه به اينكه بعضی از هاردها بصورت عمودي (ايستاده) قرار ميگيرن از محكم بودن محل مثلا ميز مطمئن بشيد تا هارد نیافته .
    6. قبل از جدا کردن کابل حتماً safe remove کنید . در هاردهای وسترن با نصب نرم افزار WD smartware این کار رو انجام دهید (عکس پیوست) .

چی شد که هاردتون سوخت ؟؟
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 888.jpg  

9. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JING3LKHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    پیشنهادات :
    1. اگر هارد رو به مدت طولاني روشن ميذارين حتماً دماي هارد رو با نرم افزارهاي مناسب کنترل كنيد مثل hd tune یا Hard Disk Sentinel . اگر هم ميتونين از يه فن براي کاهش دمای هارد هم استفاده كنيد .
    2. در موقعي كه هارد در حال كار هست اصلا تكان ندهيد و ضربه وارد نکنید .
    3. اگر هارد از نوع آداپتوری هست تا اونجايي كه امكان دارد از محافظ برق استفاده كنيد ، استابيلايزر آیده آل هست چون تنها کار محافظ هاي برق قطع نمودن جريان برق خارج از محدوده تعريف شده هست و نمیتونند به اصطلاح نوسانگیر باشند .
    4. به پورتهاي usb نامطمئن وصل نكنيد (مخصوصاً پورتهای جلوی کیس) . ديده شده كه پورت جلوي كيس بعلت نصب اشتباهی کابلها باعث سوختن هارد یا فلش مموری شده . ضمن اینکه گاهی اوقات پورتهای جلوی کیس بعلت اتلاف بیش از حد ولتاژ قادر به راه اندازی هاردهای پرتابل نیست .
    5. هارد رو در جاي ايمن و دور از دسترس افراد ناآگاه قرار دهيد . با توجه به اينكه بعضی از هاردها بصورت عمودي (ايستاده) قرار ميگيرن از محكم بودن محل مثلا ميز مطمئن بشيد تا هارد نیافته .
    6. قبل از جدا کردن کابل حتماً safe remove کنید . در هاردهای وسترن با نصب نرم افزار WD smartware این کار رو انجام دهید (عکس پیوست) .

چی شد که هاردتون سوخت ؟؟
    متشکر از شما دوست عزیز...والا نمیدونم بی دلیل ...تمام اطلاعاتم هم از دست رفت ولی گارانتی یه نو فرستاد
    در مورد دفرگ کردن یه توضیحی میدید؟ایا تاثیرری داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متشکر از شما دوست عزیز...والا نمیدونم بی دلیل ...تمام اطلاعاتم هم از دست رفت ولی گارانتی یه نو فرستاد
    در مورد دفرگ کردن یه توضیحی میدید؟ایا تاثیرری داره؟
    خودم كه هفت هارد اكسترنال وسترن دارم تا الان هيچوقت دفرگمنت نكردم (يكيشو از سال 88 تا الان دارم) ، چون دفرگمنت كردن يه هارد اكسترنال حجم بالا خيلي زمانبر هست بنابراين هرگز داده اي رو delete يا remove نكردم . بعبارت ديگه در آرشيو كردن داده خيلي دقت كردم كه بعداً مجبور به حذف آن نباشم در نتيجه ترتيب قرارگيري داده ها در كلاستر ها دچار بي نظمي نميشوند .
    بديهي هست كه دفرگمنت كردن يك هارد باعث يكپارچگي داده هاي مربوط به هم بر روي هارد و در نتيجه افزايش سرعت ميشود ولي در عوض بايد هارد به مدت طولاني روشن بمونه تا دفرگ بشود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام يه راهنمايي ميخواستم:
    تصميم داشتم يه فلش 32 گيگ بگيرم براي جابجايي فيلم بيشتر (full hd) با توجه به قيمت هاي موجود ديدم هارد بگيرم نسبت به حجم به صرفه تر هست و ميشه فيلم ها رو هم نگه داشت. الان يه مسئله هست هارد هاي روميزي ارزونتر هستند مثل اينكه نسبت به هاردهاي قابل حمل اختلاف قيمت اينقدري هست كه مثلا يه فلش 16 گيگ بگيرم براي جابجايي و يه هارد روميزي براي ذخيرشون؟ يا همون هارد قابل حمل بگيرم بهتره؟
    در مورد گزينه برتر پيشنهاد هم بديد لطفا كه چه ماركي بگيرم بهتره به تلويزيون وصل بشه حتما در ضمن كامپيوتر خونه هم مال عهد بوقه p4!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام يه راهنمايي ميخواستم:
    تصميم داشتم يه فلش 32 گيگ بگيرم براي جابجايي فيلم بيشتر (full hd) با توجه به قيمت هاي موجود ديدم هارد بگيرم نسبت به حجم به صرفه تر هست و ميشه فيلم ها رو هم نگه داشت. الان يه مسئله هست هارد هاي روميزي ارزونتر هستند مثل اينكه نسبت به هاردهاي قابل حمل اختلاف قيمت اينقدري هست كه مثلا يه فلش 16 گيگ بگيرم براي جابجايي و يه هارد روميزي براي ذخيرشون؟ يا همون هارد قابل حمل بگيرم بهتره؟
    در مورد گزينه برتر پيشنهاد هم بديد لطفا كه چه ماركي بگيرم بهتره به تلويزيون وصل بشه حتما در ضمن كامپيوتر خونه هم مال عهد بوقه p4!
    سلام

دو حالت وجود دارد .
    1. پس از تماشای فیلم ، فایل (فیلم) رو حذف میکنید و قصد ذخیره و آرشیو کردن رو ندارید پس همان هارد پرتابل بهتر هست . اگر این روش رو انتخاب میکنید و با توجه به اینکه سیستمتان هم usb3 هم ندارد و همچنین برای سازگاری بیشتر با TV یا هر دستگاه پخش دیگری saegate FreeAgent goflex ultra portable رو با اینترفیس usb2 پیشنهاد میدم .

2. اگر قصد ذخیره سازی و جمع آوری فیلم رو دارید پس اکیداً توصیه میکنم یه فلش مموری بخرید + یک هارد اکسترنال رومیزی و برای تماشای فیلم هم فایل مورد نظر رو بر روی فلش مموری کپی کنید تا از استهلاک هارد هم جلوگیری بشه (کاری که خودم انجام میدم) در این روش من هارد وسترن مدل my book essential رو پیشنهاد میدم ، ولی اگر قصد دارید هارد رو میزی رو به TV یا هر دستگاه پخش دیگری متصل کنید من saegate FreeAgent goflex desk رو با اینترفیس usb2 پیشنهاد میدم (عکس زیر saegate FreeAgent goflex desk هست - مدل قدیمی).

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •