بابا خیلی مرسی . ترکوندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا عبارت "اگه نباشه جاش خالی می مونه" رو قشنگ بهت گفتن
بازم از این کارا بکن
بابا خیلی مرسی . ترکوندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا عبارت "اگه نباشه جاش خالی می مونه" رو قشنگ بهت گفتن
بازم از این کارا بکن
چشم....
هنوز گوشيمو كه كامتل نداده، ولي اگر گرفتم، هر بلايي كه سر گوشيم در آوردم بهتون خبرشو ميدم!!!![]()
با سلام به همه دوستان... من در مورد نصب بعضي از تمها از جمله تم ويستا مشكلي دارم كه اگه كسي براي رفعش راهنماييم كنه واقعا ممنون ميشم .... بعد از نصب اين تم صفحه شورتكاتها در تم اصلي همچنان وجود داره و مانع اجراي شورتكاتهاي تم جديد ( ويستا )ميشه !!!! لطفا بگيد براي نيومدن اين صفحه چيكار كنم . !؟ ( منظورم همون صفحه اي هست كه با لمس صفحه بصورت كشويي ميره) كه البته در حالت تم ويستا ديگه با لمس صفحه نميره !!!!!
راست میگه بابا ترکوندی! عجب تم های خوشکلی! من تو کفه تم HTC Touch Diamond هستم!!!!!!!! لامصب خود خودشه!
سلام به همه.... بعد از نصب تم ويستا صفحه كشويي مربوط به تم اصلي حذف نميشه و اجازه نميده از ايكونهاي تم استفاده كنم ..!!! ضمنا ديگه كشويي هم نيست و از صفحه نميره ... اگر كسي براي رفع اين مشكل كمكم كنه ممنون ميشم ..
خدایش لذت بردم ... تایپک فوق العاده ای هست...
بابت تم ها هم ممنون ... آخرشه ...
كيان جان اولا خيلي خوش آمد به تاپيك خودتون....
دوما من در مورد تم ويستا چيزي نميدونم، يعني واقعيتش اينه كه تم را دارم ولي گوشيمو بردم براي جراحي مغز و اعصاب خدمت شركت كامتل، هنوز هم بعد از يك هفته بهم تحويل ندادند، به همينخاطر فعلا جوابي ندارم به شما بدم، در اولين فرصت كه گوشيمو گرفتم چك ميكنم ببينم چجوريه![]()
Hamiti جان شما هم خوش آمديد به تاپيك... اميدوارم در كنار هم بتونيم بيشترين استفاده را از گوشيمون ببريم...![]()
با سلام.چجوري ميتونم صدايي كه موقع فيلمبرداري و پايان اون هست رو حذف كنم. البته__________________
يه ترفند هست كه ميگن كه با برنامه efs وصل شم و يه فايلهايي رو تغيير نام بدم.منم اين كارو كردم ولي پسوند .wav عوض نميشه.يعني تغيير نام ميدم تاييد نميشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)