خوب وقتی میره قسمت اکانت ، Skip Login رو بزن
بعد صفحه ای که میاد Play رو بزن .
خوب وقتی میره قسمت اکانت ، Skip Login رو بزن
بعد صفحه ای که میاد Play رو بزن .
فودور نه و فیدور
بعدشم منظورتون چیه ؟ باید یه اکانت rgsc بسازید و با اون play کنید
سلام . من وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور DD3D50 میده!! گرافیکم 8600 gts هست! اونجور که شما گفتین این اررور واسه پشتیبانی نکردن کارت از dirext 9 هست!! پس الان واسه من چرا این ارورو میده؟
سلام
من بازی را ریختم کرکش کردم حتی بازی هم کردم!! ولی از فرداش هر کاری کردم بازی راه نیفتاد. علتش نفهمیدم چیه! کلی حالمو گرفت.ویندوزم xp sp3 هست.
مشکلم اینجوری است که وقتی روی iconش میزنم اون صفحه ی rockstar games social club میاد که play هم داره و برای شروع بازی باید روی اون کلیک کرد. ولی وقتی روی play می زنم اول یه پیغام میده که You are not currently logged into social club وقتی ok رو میزنم اون صفحه ای باز میشه که آرم Razor را داره بعد یدونه از اون صفحه های سیاه cmd باز میشه که اون بالاش این آدرسو داره:
بعد صفحه خود به خود بسته میشه و دوباره اون صفحه ای باز میشه که مال rockstar games social club هست و play داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رفتم دنبال اون فایل که آدرسشو بالا نوشتم اصلا soundmix.exe ای در system32 نیافتم!
بازی رو هم از اول ریختم ولی فایده ای نداشت.
نکته ای که هست اینه که من اولین بار که بازی را ریختم به خوبی کار کرد و بازی هم کردم ولی از فرداش این مشکل بوجود آمد.
نمیدونم به خاطر این نبوده که من فرداش چند دقیقه به اینترنت وصل شدم؟(مثلا فهمیده بازی کرک بوده)
من روز اول اکانت آفلاین ساخته بودم و به اینترنت وصل نشده بودم.
ممنون میشم نجاتم بدبد.
برای اینکه ورژن DSK رو گذاشته که این اشتباهه (Software Development Kit)
و از دوستان بعیده که اون لینک رو گذاشتند
شما باید ورژن End-User Redistributable رو دانلود کنید که حجمش خیلی کمتره
این ورژن فقط آپدیت های جدید رو به directx خود ویندوزت اضافه میکنه که همین به درد میخوره
DirectX End-User Redistributable 9.0c - November 2008
Size: 86.3 MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------------------------------------------------
بالاخره من هم تونستم بازی رو اجرا کنم
بابا چرا از اون موقع یکی نمیومد بگه اون play رو نزنم
من بدبخت همه اش میرفتم play کلاب رو میزدم ، نگو باید یک بار فقط LaunchGTAIV رو اجرا کنم
چقدر دارم به خودم میخندم که چقدر حرص میخوردم
اون هایی هم که اشتباه منو تکرار کردند بدونند که play مربوط به social club رو اصلا نزنند
بلکه فایل LaunchGTAIV رو که در فولدر اصلی بازی هستش اجرا کنند
فقط نمیدونم چرا پچ اجرا نمیشه و ارور میده که اصلا gta4 نصب نیستش که بخواد پچ کنه
از کرک fedor استفاده میکنم
همین کار رو میکنم ولی باز هم همون ارور شماره 23 رو میدهخوب وقتی میره قسمت اکانت ، skip login رو بزن
بعد صفحه ای که میاد play رو بزن .
داداش من شما مشکل رو حل کن غلط املایی چرا میگیری
ساختم ولی نمیشه
من همین کار رو هم انجام دادم ولی می گه اون فایل رو بازش کن و ok میاد ومی پره بیرونبالاخره من هم تونستم بازی رو اجرا کنم
بابا چرا از اون موقع یکی نمیومد بگه اون play رو نزنم
من بدبخت همه اش میرفتم play کلاب رو میزدم ، نگو باید یک بار فقط LaunchGTAIV رو اجرا کنم
چقدر دارم به خودم میخندم که چقدر حرص میخوردم
اون هایی هم که اشتباه منو تکرار کردند بدونند که play مربوط به social club رو اصلا نزنند
بلکه فایل LaunchGTAIV رو که در فولدر اصلی بازی هستش اجرا کنند
چرا کسی جواب من رو نمی ده ؟
مشکل من این هست که من قبلا از کرک معمولی استفاده می کردم دوربین لرزش داشت حالا که از این کرک رازوز استفاده می کنم اول خوب بود ها ولی الان یعنی قبل از نصب پچ نیکو وقتی پیاده هست هی دور خودش می چرخه و هی سمت راست می ره بدون اینکه من دست به کیبورد بزنم و وقتی هم تو ماشین هست هم وقتی گاز می دم می پیچه سمت راست البته من فکر کردم با آن اینستال درست می شه ولی نشد
دوستان
اون طور که من تجربه کردم تو بیشتر بازیها وصل بودن game pad مشکلاتی رو درست میکنه واسه بازی ها
1-بازی اصلا بالا نمیاد
2- بازی بالا میاد ولی انگار یکی داره یه دگمه رو فشار میده مثلا انگار یه نفر داره enter رو میزنه یا جهت ها رو نگه داشته
که شما میتونین با دیسیبل کردن game pad مشکل رو حل کنید
البته من 5 مدل game pad دارم که با 3 تاش همچین مشکلاتی ایجاد میشه مخصوصا با تبدیل دسته ps2 به pc خیلی مشکل پیش میاد
چه اروری میده ؟
-----
aryan1423 عزیز , شما توی اون صفحه play رو بزنید
الان این کارم انجام دادم ولی باز اون صفحه ی social club اومد! منظورت از اینکه "اصلا" روی play کلیک نکنم چیه؟ یعنی اگه کلیک کنم کار تمامه؟ باید بازی را دوباره از اول بریزم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)