اجازه بده یه تعداد دیگه هم ملت فهیم بخرن بعد میاد.
اجازه بده یه تعداد دیگه هم ملت فهیم بخرن بعد میاد.
چه فایده !!!!
وقتی به درد نخوره کی میاد بخره؟
البته به قول بروبچ مردم فهیم زیادن!!![]()
حداقل از پراید که بهتره بازم حداقل از لحاظ زیبایی
دوست من شما از کجا میدونی که بهتره؟ آیا این خودور رو تست کردی یا اصلا در کشور رویت کردی؟! از نظر زیبایی هم بد نیست اما باز هم قیمت باید کاملا مشخص بشه تا دید ارزش داره یا نه هر چند توی زیباییش باز هم جای بحث هست.
موضوع سوار شدن یا نشدن نیست ......
هر ماشینی که تو ایران میبینی الا پیکان رنو و mvm از پراید بهتره پس درباره پراید ندیده میتونیم پیش داوری کنیم
ماشینهایی که شما درباره شون صحبت می کنید اصالتا خارجی هستن و سالها امتحانشون رو توی کشورهایی مثل فرانسه پس دادن پس بحث در مورد این خودرو و مقایسه ی اون مثلا با پژو 405 از اصل ایراد داره.
من هیچ وقت تیبا روبا تندر یا 405 مقایسه نکردمو نمیکنمچون برندهایی مثل رنو یا پژو قابل قیاس با برندهای داخل نیستند .
ولی داستان پراید فرق میکنه اونم به خاطر محبوبیتش تو ایرانه (تو رنج قیمت خودش) ولی اگر تیبای فول یعنی با abs کیسه هوا و.... زیر 10 میلیون باشه عالیه ( البته بعید میدونم)
دوستان اگه تیبا رو با ABS و کیسه هوا و 100 تا امکانات دیگه بزارن روش و 8 تومن هم قیمتش باشه باز من نمیخرم!
چون جدا از بحث امکانت و ایمنی کیفیت ساخته که متاسفانه ما بزرگترین مشکلمونه!
الان مثالا پرشیا درسته که ماشین کم امکانات و گرونیه اما اگه کیفیت ساخت خوبی داشت حداقل خریدش قابل توجیح بود که متاسفانه اونم نداره!!!!
اینجا ایرانه دوست عزیز مدینه فاضله که نیست همه چی با هم. اگه همه اینا رو داشته باشه میره بالای 15.دوستان اگه تیبا رو با ABS و کیسه هوا و 100 تا امکانات دیگه بزارن روش و 8 تومن هم قیمتش باشه
کسی نمیدونه تیبا تا تابستون میاد تو بازار یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)