اگه می خوای با فونیکس آپدیت کنی من راهی به نظرم نمیرسه.
ولی با nsu و جف می تونی آپدیت کنی.
اگه می خوای با فونیکس آپدیت کنی من راهی به نظرم نمیرسه.
ولی با nsu و جف می تونی آپدیت کنی.
مخلصیم
چشم... هر آنچه در توان داشته باشم در طبق اخلاص می گذارمولی باز هم شما استاد مایین
شاد و پیروز باشی![]()
سلام من میخوام گوشی 5800 خودم رو با فونیکس آپدیت کنم چون ویندوز 7-64 بیت دارم و نوکیا آپدیتر روش نصب نمیشه
الآن فریم ویر 5800 فارسی ورژن 31.0.101 RM-356 دارم دانلود میکنم
سوالم اینه که چون این فریم ویر فارسی هست و گوشی آفلاین آپدیت میشه بازم نیازی هست که پروداکت کد گوشی رو عوض کنم و به 0574324 تغییر بدم ؟
با این فریم ویر منو و کی پد گوشی فارسی میشه موقع ارسال SMS ؟
خیلی ممنون![]()
سلام
من گوشیمو با فریمور موجود تو این پست آپدیت کردم:
ولی مشکل اینجاست که فونت فارسی گوشیم حذف شده. حالا راهی هست که بتونم دوباره فارسیش کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فریمور 5.16 با پشتیبانی از زبان فارسی رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ الآن فریمور گوشی 5.16 هستش. اگه دوباره به 5.16 آپگریدش (!) کنم مشکلی برای گوشی پیش نمیاد؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.![]()
مشکلی نداره دوباره می تونی به همون ورژن فلش کنی.
فقط فریمور فارسیش را لازم داری که تو تاپیکی که تو پست 1 معرفی کردم می تونی پیداش کنی.
اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اون فریموری که شما باهاش آپدیت کردید هم باید فارسی باشه ولی موقع فلش کردن باید پروداکت کد مناسب را که فارسی را ساپورت می کنه انتخاب کنید.
فلش کردن گوشی یعنی چی؟
فلش کردن گوشی = نصب ویندوز برای کامپیوتر!
همون طور که کامپیوتر نیاز به یه سامانه کارفرما ( سیستم عامل ) داره، گوشی هم نیاز به یه سفت افزار ( Firmware ) داره...
شاد و پیروز باشین![]()
سلام دوستان .. خسته نباشيد من يه مشكل دارم با آپديت... ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد..
من با فونيكس آپديت ميكنم .. با فايل فلش... 505_MENA_20.0.027_v5.0.exe RM- ..
اولا نميدونم از اين فايل كه يكجاست چطوري استفاده كنم .. اجراش كه ميكنم يه صفحه داس چند ثانيه مياد و ميره (ويندوز ايكس پي sp3 )
همه كارا خوب پيش ميره تا اون قسمت كه ميري از منو flashing گزينه firmware update رو ميزنم صفحه كه باز ميشه خاليه .. يعني طبق فيلم بايد تو اون قسمتا اعدادي باشه كه همه جاي صفحه خاليه.. جلويproduct code يه منو داره كه ميزنم اين پيغامو ميده
changing product code
neither DP1.0 nor DP2.0 was found for product, or the product cannot be identified
البته اينم بگم تو فونيكس پروداكت كد گوشي منو 0576558 نشون ميده .. گوشيم n97 و سفيد رنگه
ممنون ميشم كمكم كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)