اتفاقا من توی زمین های خاکی اصلا مشکل ندارم و مشکلم فقط با جاده های آسفالتی هست .
اتفاقا من توی زمین های خاکی اصلا مشکل ندارم و مشکلم فقط با جاده های آسفالتی هست .
دوستان عزیز.هیچ کس نیست کمک کنه؟
ببینید اینجا گیر میکنه:
سی پی یو م 4 هسته و 4 گیگ رم و 2.8 گیگ گرافیک دارم.(گرافیکم 1.5 که با شیر میشه اونقد)
گرافیک دایرکس 10 داره. ویندوزمم 64 بیتی 7 هست.روی xp هم تست کردم.همونجوری بود.
وقتی گیر میکنه هم نه سی پی یو کار میکنه نه رم.
تو رو خدا یکی کمک کنه.دهنم سرویس شده تا بازی رو دان کردم.![]()
اساتید عزیز سلام!
اقایون شرمنده که این سوال 100% تکراری رو میکنیم،اینترنت ADSL قطع شده با dial up امدم نمیتونم این همه صفحه رو بگردم.
اقا من مشکل این ساین کردن دارم،البته این رو بگم که من ویندوز 7 رو نصب کردم(نسخه 22 اوکتبر)اکانت هم ساختم،بعد یکدفه از من سریال بازی رو میخواهد(cd key) هیچ کاریش هم نمیتونم بکنم.
توی ویندوز قبلیم(ویستا)به صورت افلاین بازی میکردم بازی های دیگر رو،ولی اینجا (تازه نصب کردم ویندوز رو)نمیشه این رو ساین کنم،اعصابم ریخته بهم.
کمک!
معذرت به خاطر تکراری بودن.
مهدی جان من که اتفاقا میتونم به جرات بگم روانترین کنترلیه که تاحالا تجربه کردم و فوق العاده لذت بخشه
با این که دارم روی hard هم میرم بازی رو
شاید هم به قول دوستمون دلیلش برای من همین باشه![]()
من بازیو تا اونجا که مک رای رو به صورت فیلم نشون میده رفتم.
سلام
دوستان راهی برای تست شوک گیم پد هست ؟ برای من نه تو این بازی و نه تو هیچ بازیه ریس دیگه ای کار نمی کنه در حالی که گزینش رو فعال می کنم. می خواست ببینم میشه شوک گیم پد رو تست کرد که دید آیا اشکال از بازیه یا از گیم پد ؟
گند ترین تاپیکی که دیدم همین تاپیکه. یک سوال کردم و هیچ کس بهش جواب نداد. اونوقت میان از دایرکت ایکس و این چیزا صحبت میکنن.
متاسفم.
شما مشکلت این پست اولیتونه که نقل قول کردم ؟
خوب من که روی 360 بازی میکنم دوستانی که روی PC میرن کجان ؟![]()
همون اول که اکانت آفلاین رو ساختی و با اکانتت وارد بازی شدی خودش چند تا سوال می پرسه که یکیش همین Auto Save هست که اگر خواستی اتوماتیک سیو بشه اونو Yes می کنی و اگر اونو Yes کردی ولی کار نمیده بهتره از اول شروع کنی یعنی اول سیو تو My Document رو پاک کن بعدش برو پوشه ویندوز لایو تو قسمت یوزر رو پیدا کن و اون رو هم پاک کن و از اول بازی رو اجرا کن و ...من این کارو کردم. وارد بازی هم شدم و به صورت اتوماتیک سیو میکرد. اما وقتی فرداش دوباره رفتم توی بازی دوباره بازی از اول اومد و وقتی Enter رو میزنم چنتا سوال میپرسه که فقط یک دونه گزینه OK داره میزنم و میره دموی اول بازی رو نشون میده که مینویسه Codemaster Present.
شما ها بازیو به صورت دستی سیو میکنید یا خودش اتوماتیک سیو میشه ؟
لطفا از قسمت My Document > My Games > Dirt 2 > savegame یک فایل فشرده درست کنید و آپلود کنید میخوام دانلود کنم ببینم چطوریه.
در ضمن اون سیو تو My Document بدردت نمی خوره چون اصل کاری تو پوشه ویندوز لایو ذخیره میشه![]()
Last edited by Danial_4139; 10-12-2009 at 02:46.
درسته کنترل ماشین نسبت به نسخه قبلی خیلی حرفه ای تر شده باید
اعصاب به خرج بدید وگر نه با یک اشتباه از پیست بازی خارج میشید واقعا
یک رالی تمام عیاره منم با شما موافقم کنترل ماشینها خیلی روانه اگر دقت
کنید میتونید کنترلو به دست بگیرید بزرگترین اشتباه همه دقت نکردنه مثل اینکه
این نسخه از بازی دقت عمل زیادی میخواد مخصوصا اگر گزینه Damage رو روی
Full بزارید دیگه وا بیلاستبا اولین برخورد تون به کناره پیست یا هر نا کجا آبادی
ماشین داغون میشه کلا روی این قسمت زیاد کار شده من قصد مقایسه بازی رو
با Shift ندارم چون زیاد ربطی به هم ندارن اما در این قسمت نسبت به این بازی
از نظر خسارت خیلی زیاد کار شده گرافیک بازی هم که تا اونجایی که میشده
روش کارش شده من زیاد ایرادی بهش نمیگیرم اما من که دقت کردم نمیدونم
چرا اون افکت زیبایی که هنگام مسابقه دادن در پیست گلی و خاکی که اثر
ناشی از اون به شیشه مانیتور باید بپاشه نیست اما دود گرد وخاگ و اثر پرتاپ
و پخش اونها جلوه زیبایی داره من بیشتر با موسیقی بازی حال کردمدر آخر
هم این مورد رو اضافه کنم که این بار سبکهای مسابقه از هم تفکیک شدن
که شما میتونید بهتر مسابقات رو مدیریت کنید. نمره من به بازی 8.5
برای نسخه PC و 9 برای نسخه XBOX به خاطر کنترل بهتر بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)