دوست عزیز همون مریدا برای شما مناسبه.
دوست عزیز همون مریدا برای شما مناسبه.
iguana disk giant حدود 650
سایز تنه مناسب شما "19 هست
من رو هم که کل بابلسر میدونن کی هستم! چراکه فقط دوتا دوچرخه آبی متالیک (بی نام و نشون ولی میدونم از چین هست) وجود داره تو بابلسر.
خوب، یعنی چه این حرف شما؟ اصلا منظورتون از این حرف چی بود؟؟؟!!! بعدشم ما این جا فکر نمی کنم بابلسری داشته باشیم که این حرف شما اصباط بشه.![]()
سلام. خوبید؟ من میخوام یه دوچرخه حدود 300 الی 400 بگیرم. چیزهایی که دیدم مریدا sub 20 , ژیتان fitzroy 10 , fitzroy 20 هست. البته بالای 400 هم sub 40 , fitzroy40 هم دیدم. البته در سایت ژیتان fitzroy 40 ندیدم. البته من برای تفریح (بیشتر درون شهر) میخوام. جاینت هم قیمت پایین ندیدم. شما چی پیشنهاد میکنید.
یه سوال دیگه. آیا مریدا بدون جک و آچار و کیفه؟ چون فروشنده یه من گفت هیچی نداره باید جدا بخرم.
دوست عزیز همین ژیتان برای شما مناسبه.
این مدل هایی که نام بردید هم من نمی دانم از کدوم مدل هست. ولی برای استفاده شما این مدل خوبه. ولی توجه کنید که بدون کمک وسط بخرید.
در مورد فروشنده هم باید بگویم که ایشون خیلی آدم بی انصافی بوده که این حرف را به شما زده است.
این وسایل حتی بیش از این وسایلی که شما نام بردید را به صورت اشانتیون باید در اختیار شما قرار بگیرد.
Last edited by davidjoker; 11-07-2009 at 20:27.
سلام. ممنون از راهنمایی.
سایتهای زیر را ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sub 20 , sub 40 از دوچرخه های مدل 2008 مریدا هست.
fitzroy هم در لینک ژیتان میتوانید ببینید.
جاینت مدل yukon داره که قیمتش نباید بیشتر از 400 باشه.با 480 تومن میتونی مریدا مدل tfs xc 100 v مدل 2009 رو بخری که به نظرم دوچرخه خوبی نسبت به لوازم و قیمتشه و ارزش بیشتر از 400 تومن خرج کردن رو داره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
بنده میخواهم دو چرخه بخرم
قد خیلی بلند! 160
وزن 65
رفتم شریعتی بغل بولینگ نمایشگاه جاینت مدل بویلر به من پیشنهاد کرد 380 تومان البته مدل های گران تر هم داشت
600 800 900 ولی من نمیخواهم این مقدار هزینه کنم.
رفتم ناصرخسرو یک مدل ژیتان به من پیشنهاد کرد 21 قطعه لوازم شیمانو داشت شانژمان التوس بود 350 تومان
لوازم جاینت شیمانو نبود.
در حد 400 تومان بهترین دوچرخه چیه ؟
اگر وب سایت دارد لطفا معرفی بفرمایید.
با تشکر
سلام.
یوکان مدل الویو قیمت 495. مریدا مدل sub 40 قیمت 450. چون تازه میخوام شروع کنم حداکثر 400 تومان میتونم بذارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)