تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 170 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1694

نام تاپيک: گفتگوی آزاد دوچرخه

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

سلام به دوستان.بنده 190cm قد و 100 کیلو وزن دارم.یه دوچرخه کوهستان جهت دوچرخه سواری تو شهر(شهر ما کوهستانیه و خیابوناش همه شیب دارن)و اگه قسمت بود تو طبیعت میخوام.بودجه هم بین 600 تا 700 .حالا مقداری کم و زیادم شد اشکالی نداره. خودم از مریدا و جیانت بیشتر خوشم میاد.لطفا چند مدل با ذکر سایز تنه مناسب پیشنهاد بدید.
    دوست عزیز همون مریدا برای شما مناسبه.

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام به دوستان.بنده 190cm قد و 100 کیلو وزن دارم.یه دوچرخه کوهستان جهت دوچرخه سواری تو شهر(شهر ما کوهستانیه و خیابوناش همه شیب دارن)و اگه قسمت بود تو طبیعت میخوام.بودجه هم بین 600 تا 700 .حالا مقداری کم و زیادم شد اشکالی نداره. خودم از مریدا و جیانت بیشتر خوشم میاد.لطفا چند مدل با ذکر سایز تنه مناسب پیشنهاد بدید.
    iguana disk giant حدود 650
    سایز تنه مناسب شما "19 هست

3. 2 کاربر از cao-cao بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من رو هم که کل بابلسر میدونن کی هستم! چراکه فقط دوتا دوچرخه آبی متالیک (بی نام و نشون ولی میدونم از چین هست) وجود داره تو بابلسر.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

من رو هم که کل بابلسر میدونن کی هستم! چراکه فقط دوتا دوچرخه آبی متالیک (بی نام و نشون ولی میدونم از چین هست) وجود داره تو بابلسر.

خوب، یعنی چه این حرف شما؟ اصلا منظورتون از این حرف چی بود؟؟؟!!! بعدشم ما این جا فکر نمی کنم بابلسری داشته باشیم که این حرف شما اصباط بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. خوبید؟ من میخوام یه دوچرخه حدود 300 الی 400 بگیرم. چیزهایی که دیدم مریدا sub 20 , ژیتان fitzroy 10 , fitzroy 20 هست. البته بالای 400 هم sub 40 , fitzroy40 هم دیدم. البته در سایت ژیتان fitzroy 40 ندیدم. البته من برای تفریح (بیشتر درون شهر) میخوام. جاینت هم قیمت پایین ندیدم. شما چی پیشنهاد میکنید.
    یه سوال دیگه. آیا مریدا بدون جک و آچار و کیفه؟ چون فروشنده یه من گفت هیچی نداره باید جدا بخرم.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام. خوبید؟ من میخوام یه دوچرخه حدود 300 الی 400 بگیرم. چیزهایی که دیدم مریدا sub 20 , ژیتان fitzroy 10 , fitzroy 20 هست. البته بالای 400 هم sub 40 , fitzroy40 هم دیدم. البته در سایت ژیتان fitzroy 40 ندیدم. البته من برای تفریح (بیشتر درون شهر) میخوام. جاینت هم قیمت پایین ندیدم. شما چی پیشنهاد میکنید.
    یه سوال دیگه. آیا مریدا بدون جک و آچار و کیفه؟ چون فروشنده یه من گفت هیچی نداره باید جدا بخرم.

دوست عزیز همین ژیتان برای شما مناسبه.

این مدل هایی که نام بردید هم من نمی دانم از کدوم مدل هست. ولی برای استفاده شما این مدل خوبه. ولی توجه کنید که بدون کمک وسط بخرید.
    در مورد فروشنده هم باید بگویم که ایشون خیلی آدم بی انصافی بوده که این حرف را به شما زده است.
    این وسایل حتی بیش از این وسایلی که شما نام بردید را به صورت اشانتیون باید در اختیار شما قرار بگیرد.
    Last edited by davidjoker; 11-07-2009 at 20:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام. ممنون از راهنمایی.
    سایتهای زیر را ببینید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    sub 20 , sub 40 از دوچرخه های مدل 2008 مریدا هست.
    fitzroy هم در لینک ژیتان میتوانید ببینید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جاینت مدل yukon داره که قیمتش نباید بیشتر از 400 باشه.با 480 تومن میتونی مریدا مدل tfs xc 100 v مدل 2009 رو بخری که به نظرم دوچرخه خوبی نسبت به لوازم و قیمتشه و ارزش بیشتر از 400 تومن خرج کردن رو داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود

بنده میخواهم دو چرخه بخرم

قد خیلی بلند! 160

وزن 65

رفتم شریعتی بغل بولینگ نمایشگاه جاینت مدل بویلر به من پیشنهاد کرد 380 تومان البته مدل های گران تر هم داشت

600 800 900 ولی من نمیخواهم این مقدار هزینه کنم.

رفتم ناصرخسرو یک مدل ژیتان به من پیشنهاد کرد 21 قطعه لوازم شیمانو داشت شانژمان التوس بود 350 تومان

لوازم جاینت شیمانو نبود.

در حد 400 تومان بهترین دوچرخه چیه ؟

اگر وب سایت دارد لطفا معرفی بفرمایید.

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    یوکان مدل الویو قیمت 495. مریدا مدل sub 40 قیمت 450. چون تازه میخوام شروع کنم حداکثر 400 تومان میتونم بذارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •