درود بر شما
خیلی خوبه![]()
ولی شما باور می کنید کسی بتونه 2 دقیقه در این بازی پیش بره ؟
درود بر شما
خیلی خوبه![]()
ولی شما باور می کنید کسی بتونه 2 دقیقه در این بازی پیش بره ؟
راستش من با یه سیستم دیگه اینو بازی میکردم ثانیش بیشتر میشد...مثلا تا همینجایی که رفتم به جای 22 ثانیه 25 ثانیه مینداخت..
بعید میدونم تا همینجا هم خیلی سرعتش زیاد میشه.دو دیقه که دیگه جای خود دارد.ولی شما باور می کنید کسی بتونه 2 دقیقه در این بازی پیش بره ؟
قسم به راه شیری که منم بالای 22 ثانیه رفتم
![]()
Last edited by غلامعلی نوری; 10-10-2010 at 02:23.
عالیه پسر
حتما رمزشو کشف کردی !!!
رمز خاصی نداره.... فقط تو 11 ثانیه اول میتونی بری گوشه بالا سمت چپ که من از این راه نمیرم.... ولی وقتی خیلی اینو بازی کنی میتونی مسیر حرکت موانع رو پیش بینی کنی.![]()
یک چیتا ی گرسنه در کمین آهویی که در 500 متری آن مشغول چرا است نشسته است
اگر سرعت چیتا 110 کیلومتر در ساعت باشد و سرعت آهو 80 کیلومتر در ساعت
و آهو به محض بلند شدن چیتا فرار کند فکر می کنید چیتا بعد از چه مدتی به آهو برسد ؟
اگه اشتباه نکرده باشم یک دقیقه
110000-80000=30000
30000/60=500 متر در یک دقیقه
این بازیو خیلی وقت پیش تو فروم دارینوس دیده بودمولی شما باور می کنید کسی بتونه 2 دقیقه در این بازی پیش بره ؟
اونجا بعضیا تا 50 ثانیه هم رفته بودن ... (اصل گیمری : دی)
منم 24 رفتم . (مدرکش هم هستش)
Last edited by alizshah; 04-10-2010 at 22:10.
چیتا 30کیلومتر رو در یک ساعت بیشتر از اهو طی می کنه.یعنی نیم کیلومتر رو در یک دقیقه بیشتر از اهو طی می کنه.یعنی در واقع بعد از یک دقیقه اون 500 متر فاصله رو جبران می کنه
البته باز هم پارامترهایی این عدد رو در واقعیت رد می کنه مثل شتاب 0 تا 110 و 0 تا 80 چیتا و اهو و دوم اینکه این مسئله مال زمانیه که چیتا و اهو دقیقا خط مستقیم رو طی کنند که این اصلا در واقعیت اینطور نیست.آهو خیلی چابک تره و شتابش هم از چیتا بیشتره.واسه همین در تعقیب و گریز اهو هی جهتش رو عوض می کنه.ولی چیتا به این راحتی نمی تونه مسیرش رو عوض کنه.وگر نه در مسیر میستقم چیتا خیلی راحت می تونه یه اهو رو شکار کنه!
Last edited by amin666; 04-10-2010 at 22:43.
18.8 رفتم
دفه دوم نه این که 100 بار تست کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)