سلام
سرعت که دقیق هست
از این لحاظ خیالت راحت باشه ساعت شلوغی و غیره فرقی نمیکنه همیشه سرعت ثابت هست
من خودم 384 دارم
در مورد فایل 100 مگ هم این عکس رو ببین
![]()
سلام
سرعت که دقیق هست
از این لحاظ خیالت راحت باشه ساعت شلوغی و غیره فرقی نمیکنه همیشه سرعت ثابت هست
من خودم 384 دارم
در مورد فایل 100 مگ هم این عکس رو ببین
![]()
باربد جان سرعت یک مگ رو امتحان کردی ؟؟؟
من میخوام برا یک بار هم که شده این سرعت رو تست کنم ولی فعلا که پول همین 256 رو هم دارم با آه و ناله میدم
راستش هنوز خیر
اوضاع مالی فعلا" زیاد خوب نیست
اما حتما" تجربه میکنم![]()
مرسی باربد جان
یه سوال دیگه
فاصله از مرکز مخابراتی روی افت سرعتت تاثیر نداره و برای شما همیشه سرعت همینه؟اخه فاصله من با مرکز مخابراتی یکم زیاده
میشه حدودا بهمم بگی فاصله شما از مرکز مخابراتتیون چقدر و اصلا توی کدوم مرکز زندگی میکنید؟
در مورد فایل هم یعنی شما فایل 100 مگی رو همیشه و همیشه در 38 دقیقه دانلود میکنی.درسته؟
من نمیدونم چرا سرعت 512 این شرکت اینقدر گرونه؟
باربد جان یادمه قبلا گفتی که از سرعت 512 این شرکت هم استفاده کردی.ایا سرعت 512 این شرکت هم همانند سرعت 384 اون سرعت اسمی هست؟یعنی با سرعت 64 دانلود میکنه؟
ببخشید سوالام زیاد شد اما اگه میشه همشو برام جواب بده.مرسی
راستی یه سوال کوچوله دیگه
سپنتا برای اینکه سرعت بالای 128 بگیری باید نامه ببریم از طرف دانشگاه بهش بدیم یا اینکه خودش میده و احتیاجی به نامه دادن و از این حرفا نیست؟
باربد جان لطفا همشو جواب بده.مرسی
Last edited by sms11; 27-04-2009 at 12:21.
سلام
sms جان من فاصلم تا مرکز چیزی حدود به 2 کیلومتر هست و مرکز ما سیدالشهداء هست ( از بالا ابتدای خیابان خوش - بریانک - هفت چنار - خیابان قزوین - امامزاده حسن - فلاح )
در مورد فایل 100 مگی هم بله همیشه توی همین زمان بلکه یکی دو دقیقه کمتر دانلود میکنم.
اتفاقا" اگر بخواهی حساب کنی سپنتا نسبت به بقیه شرکتها سرعت 512 رو مفت میده
شما شاتل 512 نامحدودش رو ببین
یا لایزر
راستی همه سرویسهای سپنتا سرعت اسمی هست و به هیچ عنوان کمتر از اون چیزی که میگیری نیست
البته من تا حالا بالاترین 512 بوده که استفاده کردم و همیشه هم سرعت ثابت بوده
هم آپلود و هم دانلود
سپنتا هیچ نامه ای برای سرعتهای بالای 128 نمیخواد
فقط شما ماه اول رو لازم هست که حتما" 128 بگیری
برای بقیه ماه ها میتونی هر سرعتی خواستی از توی سایت شارژ کنی
راستی شما توی کدوم منطقه هستی؟
ببین باربد جان من سرعت برام خیلی مهم هست.فاصله ما از مرکز مخابراتی کمتر از 2 کیلومتر هست.پس قاعدتا من هم باید سرعت اسمی داشته باشم.نه؟
من به خاطر همین هست که میخوام سرویسمو عوض کنم.
خیلی خوبه که 100 مگ رو در همون سرعت دانلود میکنید
باربد جان یادته سرعت دانلود 512 چند بود؟(اگه یادت نیست بیخیال
اخه چرا باید 128 بگیرم ماه اول رو؟یعنی هیچ راهی نداره از اول سرعت بالا بگیریم؟
من اگه خدا بخواد میخوام از همون 768 بگیرم و دانلود کنم
حساب کردم که اگه سرعت من 96 کیلو بایت(همون 768کیلو بیت) باشد میتونم در 24 ساعت 9.6 گیگ دانلود کنم که این عالی هست و برام کافی هست.اگه 5 گیگ هم روزی دانلود کنم میشه 150 گیگ در ماه که خیلی خوبه
راستی چطوری از طریق سایت میشه شارژ کرد؟از طریق بانک نمیشه؟یعنی شماره حساب بدن و ما پول رو به حسابشون واریز کنیم.اگه حساب دارن میدونید از بانک ملت محساب دارن یا نه؟
من توی مرکز عاطف هستم(تهرانپارس)
باربد جواب منو بده فردا ایشالا اگه حرفی باشه ادامه میدیم.ممنون میشم یه خورده راهنماییم کنی
Last edited by sms11; 27-04-2009 at 23:10.
sms جان یادم میاد سرعت 512 بین 60 تا 70 میچرخید
خیالت راحت باشه که سرعت اسمی رو میدن بهت
خودت که میدونی موضوع مخابرات هست
ماه اول نامه شما که میره مخابرات مینویسن 128 اما از ماه بعد دیگه مخابراتی وجود نداره و شما از سایت هر سرعتی که بخوای شارژ میکنی
شماره حساب که زیاد دارند ملت هم دارند
شما اگر توی سایت سپنتا عضو بشی نیازی به این کارها نیست
میتونی به صورت آنلاین از طریق کارتهای اعتباری وجه رو واریز کنی که رفته رفته سطح کاربریت هم بالا میره و شامل تخفیف میشی و همچنین میتونی بدون پرداخت وجه سرویست رو شارژ کنی و 1 ماه بعد پولش رو بدی
مرسی باربد جان
ببین باربد من به اعتبار حرف تو میخوام اگه بشه شرکتم رو عوض کنما
یعنی گفتی که سرعت سپنتا اسمی هست میخوام شرکتم رو عوض کنم
خدا کنه که اسمی باشه ما هم به کارمون برسیم.سپنتا شرکت بی سروصدایی هست.از تاپیکش هم معلومه که کسی اعتراض نداره بهش.چون دیر به دیر بالا میاد و این خیلی خوبه
خیلی حیف شد.من میخواستم از همون ماه اول دانلود کنم اما مثه ماه اول باید بیخیال شیم
میدونم باربد جان میشه انلاین هم ریخت و یا از سایت شارژ کرد اما چون بانک ملت نزدیک خونمون هست و پولش رو هم من به حساب شرکت نمیریزم برام مهم بود که از ملت هم حساب داشته باشن.
من خودم دوست دارم انلاین بریزم اما نمیشه دیگه
راستی در مورد رپیدشیر چه مشکلی پیش اومد واست؟بالا نمیومد؟
راستی باربد جان یه سوال:
شما الان چند وقته که از سپنتا اشتراک میگیری و توی این چند وقته چندبار قطعی اینترنت داشتی؟
قطعی داره؟
خیلی دلم میخواد الان سرویس 768 رو داشتم و باهاش دانلود میکردم
اخه با این سرویس روزی 6 گیگ هم دانلود کنم از سرم زیاده
Sms جان شما باز هم از بقیه دوستان سوال کن
من حدود 2 سال هست که مشترک سپنتا هستم و از این 2 سال 1 سال و نیم رو دارم از سرویس ADSL استفاده میکنم
کلا" من 1 بار قطعی داشتم که اون هم 3 روز به مدت اشتراک اضافه کردند (البته قطعی کلی بود)
مشکل هم با راپید به هیچ عنوان ندارم فقط دیشب یک لحظه بالا نیومد که مشکل از سیستم بود و با ری استارت مشکل حل شد(من همه دانلودم از راپید شیر هست)
راستی میگن چند روزه اینترنت کشور مشکل داره اما من که همچنین احساسی نکردم
ببین شما 128 رو بگیر بعد اگر راضی بودی همون چند روز اول زنگ بزن بگو من میخوام اختلاف پرداخت کنم سرویس 768 بگیرم![]()
باربد ببینم تو این شانس کارت ها سود هم کردی ؟؟؟؟
ما که هر کار میکنیم به در بسته میخوریم و آخرش کلی ضرر کردیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)