سلام دوستان. به نظرتون برای دینامیک ماشین کتاب شیگلی بهتره یا مارتین یا هیچکدومشون خوب نیستن؟ لطفا همراه با راهنمایی یه لینک حلل هم بذارین
سلام دوستان. به نظرتون برای دینامیک ماشین کتاب شیگلی بهتره یا مارتین یا هیچکدومشون خوب نیستن؟ لطفا همراه با راهنمایی یه لینک حلل هم بذارین
آپلود مجدد کتاب:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآپلود مجدد حلل المسائل:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم حلل ویرایش سوم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام، عجب سایت توپ و فعالیه، ایولا
لطفا اگه کسی حل تمرین الاستیسیته سد رو داره بزاره که بد جوری بهش نیازه (یه کلاس 20 نفری داره له له میزنه واسش)
Elasticity : Theory, Applications, and numerics By Martin H. Sadd
کسی می تونه این کتاب ها رو برای من پیدا کنه؟
Lalanne, C. (2009). Fatigue Damage. ISTE - Wiley.ISBN]
Draper, John (2008). Modern Metal Fatigue Analysis.
Andrew, W. (1995) Fatigue and Tribological Properties of Plastics and Elastomers,
دوستان عزیز و گرامی ،
برای درخواست و دانلود کتاب می تونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید . مکان اصلی برای این موارد اون انجمن هست .
ممنون .
من اینو پیدا کردم:
Elasticity Theory Applications Numerics.pdf
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر کسی حل المسایل الاستیسیته مارتین ساد را می خواد ایمیل بزته.
[email]philip_ja@yahoo.com[/email
برای چه منظوری؟
اگه برای درس میخواهین،مارتین بهتره.
اگه برای کنکور میخواهین هیچکدومش خوب نیست و کتاب دینامیک ماشین پوران پژوهش خیلی خوبه.
با سلام. من تازه امسال میخوام تو رشته ساخت و تولید وارد بشم. تمام کتب رو دقیق نمیدونم ولی میخوام فیلم های اموزشی دانشگاههای جهان مثل MIT رو با دقت نگاه کنم حالا اگه میشه راهنماییم کنیدکه چه کتاب هایی (اگر لطف کنیدبا نام انگلیسی) برای ترم اول من مید هست که من از دانشگاه MIT فیلمشو بگیرم؟
ببخشید میشه جزواتی در مورد مکانیک خودرو کاردانی و کارشناسی بذارید. (اگه جزوه ای باشه که به درد کاردانی به کارشناسی بخوره که خیلی عالی میشه) ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)