تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 142 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

داره خودمونی میشه bozonghare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دسته FGP-666 RF ساخت farasoo جدیدا ساخته شده و مخصوص PC و وایرلس است به قیمت 28:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دوستان کسی از این دسته استفاده کرده است؟ برد دسته چقدر است و از چه باطری استفاده میکند؟؟؟

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه دسته لاجیتک هم بود بچه ها میگفتن 28 تومن اینطوراست تو صفحات قبل درسته ؟!!!
    اگه باشه میخام آدرس بدین

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فراسو رو که یکی از بچهها تو صفحات قبل میگفت خوب نیست اون مدل سیمیش که شبیه ایکی باکس 360 هست.بی سیمش رو نمیدونم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام من دیروز رفتم ولیعصر یه دوتا دسته مارک Viera گرفتم. هر دسته تو پک جدا بود. دونهای 6500 بود دوتاش رو 12.500 گرفتم.
    حالا یه موردی یکیش رو باز کردم اون دکمه جهت دار سمت چپش  که تو سمتچپ دستهاست یکم سفتتر از بقیه است. این طبعی هست برای این مدل دستههای تو بازر برای شما هم از این جور مشکلات هست؟

راستی از این مدلهای شبیه پلی استیشن 2 هم هست اینم شکلش:

یه چیزه دیگه پشتش زده Made in china , و کنارش سایت viera-co.com رو زده که سایت ایرونی!! این چه مدلش هست یعنی ان دسته ها رو که ساخت چین هست وارد میکنن با اسم مثلا خودشون. ولی دسته ساخت اونجاست و سفارش دادن با این مارک براشون بزنن؟

یه چیز دیگه این وبیره یا شوکش رو چه جور کار بندازم. یه دوتا بازی پرتابل داشتم دستش رو خوند . crazy chiken cart 2
    ولی تو بازی crazy frog پرتابل که تو پلی استیشنش دسته میلرزه اینجا حتی دسته رو نشناخت. چیکار کنم که بشناسه و چه بازی بگیرم که ویبره داشته باشه.

یدون Pes 2009 ' گرفتم 2 تومن. تازه معمولی بود لوح نقرهای هم نبود یه tomclancy hawkگرفتم 1500 لوح نقرهای که دیویدی رامم نمیخونه! تازه سیستمم هم نمیدونم بکشه با این بازی ها یا نه؟
    یه راهنمایی هم دراین مورد بکنی.
    و ببخشید که زیاد نوشتم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک سوال دیگه هم دارم دسته xbox 360 ]چنده؟ چون تو چندتا مغاز دیدم میگفتن 36 تومنه یه دسته درسته؟

داره خودمونی میشه bozonghare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دسته FGP-666 RF ساخت farasoo جدیدا ساخته شده و مخصوص PC و وایرلس است به قیمت 28:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دوستان کسی از این دسته استفاده کرده است؟ برد دسته چقدر است و از چه باطری استفاده میکند؟؟؟
    یعنی هیچکس نداره ؟ مشابهشو چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

من دارم و دوستم با سیمشو داره
    حدودا 10 متر برد داره
    2تا باتری قلمی میخوره ولی یه سیستمی داره که اگه باهاش کار نکنی خاموش میکنه و باتری مصرف نمیشه ، کلا از لحاظ مصرف کم مصرفه
    اما از لحاظ درایور دست رو دلم نذار که خونه !
    الانم واسه این اومدم تو این تاپیک که ببینم کسی اینجا راه حلی برای مشکلش نداره ! چون هرجا رفتم نا امید شدم
    این دسته یه مشکل عجیبی داره اونم اینه که از لحاظ نرم افزاری یه سری دکمه ها جابجا عمل می کنن یه سری هم عمل نمی کنن ! مثلا تریگر هاش کار نمی کنن ! تنها بازی که باهاش سازگار بوده سری PES هست اونم بخاطر اینکه خود بازی یه سیستم کانفیگ قوی داره که دسته با اون ست . تو بقیه بازی مشکل سر جاشه !
    به پشتیبانی هم گفتم ، گفت اگه مشکل سخت افزاری برات عوض میکنیم اما نیست
    نه باهاش fifa میشه بازی کرد نه هیچ بازی دیگه ای ( آرزوش رو دلم مونده )
    با xpadder سازگاره اما هیچی خود دکمه هاش نمیشه
    من تو تهران برای پیدا کردنش دهنم سرویس شد ! تو کل پاساژ پایتخت حتی یدونشم نداشتن . آخر سفارش تلفنی دادم اونم آخریش بود با پیک برام آورد ساعت 10 شب 5 تومن هم گرفت !
    الانم گوشه کمد داره خاک میخوره . تنها مشکلش همینه وگرنه باقی چیزاش خوبه ولی این مشکل هم کم نیست
    برو دنبال دسته 360 یا چیل استریم از لاجیتک
    -----------
    کسی هم راه حلی برای این دسته داره ، دریغ نکنه

8. این کاربر از Ali_vdo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

من دارم و دوستم با سیمشو داره
    حدودا 10 متر برد داره
    2تا باتری قلمی میخوره ولی یه سیستمی داره که اگه باهاش کار نکنی خاموش میکنه و باتری مصرف نمیشه ، کلا از لحاظ مصرف کم مصرفه
    اما از لحاظ درایور دست رو دلم نذار که خونه !
    الانم واسه این اومدم تو این تاپیک که ببینم کسی اینجا راه حلی برای مشکلش نداره ! چون هرجا رفتم نا امید شدم
    این دسته یه مشکل عجیبی داره اونم اینه که از لحاظ نرم افزاری یه سری دکمه ها جابجا عمل می کنن یه سری هم عمل نمی کنن ! مثلا تریگر هاش کار نمی کنن ! تنها بازی که باهاش سازگار بوده سری PES هست اونم بخاطر اینکه خود بازی یه سیستم کانفیگ قوی داره که دسته با اون ست . تو بقیه بازی مشکل سر جاشه !
    به پشتیبانی هم گفتم ، گفت اگه مشکل سخت افزاری برات عوض میکنیم اما نیست
    نه باهاش fifa میشه بازی کرد نه هیچ بازی دیگه ای ( آرزوش رو دلم مونده )
    با xpadder سازگاره اما هیچی خود دکمه هاش نمیشه
    من تو تهران برای پیدا کردنش دهنم سرویس شد ! تو کل پاساژ پایتخت حتی یدونشم نداشتن . آخر سفارش تلفنی دادم اونم آخریش بود با پیک برام آورد ساعت 10 شب 5 تومن هم گرفت !
    الانم گوشه کمد داره خاک میخوره . تنها مشکلش همینه وگرنه باقی چیزاش خوبه ولی این مشکل هم کم نیست
    برو دنبال دسته 360 یا چیل استریم از لاجیتک
    -----------
    کسی هم راه حلی برای این دسته داره ، دریغ نکنه
    شما درايوش رو نصب كردي؟؟
    من باسيمش رو دارم از تمام فوتبال ها گرفته تا تمام نيد 4 اسپيد ها رو جواب مي ده
    بگو تو وقتي نصب كردي سيديش رو نصب كردي يا نه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

شما درايوش رو نصب كردي؟؟
    من باسيمش رو دارم از تمام فوتبال ها گرفته تا تمام نيد 4 اسپيد ها رو جواب مي ده
    بگو تو وقتي نصب كردي سيديش رو نصب كردي يا نه؟؟
    آره دوست من . هم ویستا هم xp
    با pinnacle و xpadder هم سازگاری داره یعنی کامل ست میشه ولی من کارایی خودشو میخوام نه با برنامه
    سی دی رو هم نصب کردم اما همیشه درایور خودشو ریختم ( 666 ) نه مال شمارو ( 660 )

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

آره دوست من . هم ویستا هم xp
    با pinnacle و xpadder هم سازگاری داره یعنی کامل ست میشه ولی من کارایی خودشو میخوام نه با برنامه
    سی دی رو هم نصب کردم اما همیشه درایور خودشو ریختم ( 666 ) نه مال شمارو ( 660 )
    خوب بهتره درايو جديدت رو نصب كني شايد بهتر شد
    راستي توي كنترل پنل بخش گيم كنترل وقتي دسته رو انتخاب كردي پروپرتيس رو مي زني همه چي درسته؟؟
    امتحان كن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •