ببخشید مستر ریست چیه و چه جوری انجامش بدم؟
ببخشید مستر ریست چیه و چه جوری انجامش بدم؟
#7370#*
که درایو C گوشی رو فرمت میکنه وتمام مشکلات نرم افزاری حل میشه
البته شماره تلفن ها وپیام های ذخیره شده در حافظه داخلی همگی پاک میشند.بکاپ بگیرید..
یه مشکل دیگه اون مشکلی که گفته بودم حل شد ویرایش... یعنی تا اون موقع که منو میامد حل شده بود اتمام ویرایش
حالا یه مشکل دیگه داره که از اولی که خریدم وقتی گوشی تو رطوبت و گرما (البته حدس خودمه) قرار می گرفت اینجوری میشد (گوشی قفلش باز میشه کلید منو و کلید پاور کار نمی کنه فقط شرت کات ها کار میکنه که با در آوردن و انداختن باتری حل میشد.
حالا مشکل یه کم فرق داره گوشی روشن هست صفحه کلیدش قفل میشه باید کلید پاور رو زد تا صفحه کلید باز بشه بعد باید پسورد رو وارد کرد گوشی باز میشه . شرتکات ها کار می کنه - کلید پاور کار می کنه - کلید منو کار نمی کنه -
قبلا با ریست حل می شد ولی الان نمیشه - مدل گوشی هم N72
Last edited by BBNHFAK; 06-09-2009 at 09:53.
دوست من برای n72 فکر کنم طبیعی باشه .
رفیق ما یه n72 داره شاید تا بحال 4بار ال سی دی شو عوض کرده باشه ولی هی برفکی میشه .بوردش کلا با ال سی دی مشکل داره .تا الان یه گوشی خرج ال سی دی کرده .دلم نمی کنه...
من که فوق مستر ریست کردم
مستر + فرمت کارت حافظه
باز هم درست نشد
فکر کنم اصلا دکمه منو کار نمی کنه چون تنها دکمه ای که وقتی می زنم صدا نمی ده
چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کمممممم مممممممممممممممک
ویرایش شد..........
دوستان سریعتر کمک کنید
وقتی من دکمه منو رو می زنم واکنشی نشون نمی ده ولی خودش پشت سر هم منو رو باز و بسته می کنه
اگه تونستم چند تا عکس ازش آپ می کنم.
Last edited by BBNHFAK; 06-09-2009 at 15:31.
کسی نیست جواب درست و حسابی بده![]()
اینجا کسی جواب نمی ده باید منتظر باشی تا گوشیت مثل گوشی من خودش درست شه
شما می تونی توی تالار مشاوره خرید گوشی، یه تاپیک با همین مضمون بزنی تا به پاسخت برسی. این جا تعمیرگاه هست؛ نه محل مشاوره برای خرید!![]()
![]()
شما لطف کن گوشیت رو ببر به این نشونی:
تهران، خ شهید بهشتی، تقاطع خیابان ولی عصر (عج)، پلاک 490، نمایندگی اتصالات اینترنشنال تهران
در این جا هم فروشگاه هست و هم تعمیرگاه مجاز
گوشیت رو ببر بده به اونجا برات درست کنن. حداکثرش این می شه که ست کلیدهای بالا رو برات عوض می کنن و یه 30 الی 40 تومانی برات آب می خوره
حالا پاسخ پرسشت رو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
هارد ریست و مست ریست چیه و چه جوری انجماش بدم؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)