تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 96 اولاول ... 222829303132333435364282 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 953

نام تاپيک: FIFA Manager 09

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

keshish جان جواب ما رو هم بده لطفاً

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

keshish جان جواب ما رو هم بده لطفاً
    سلام.

فکر کنم سوال شما در مورد تفاوتهای 2008 و 2009 بود.
    1. از نظر گرافیکی 09 خیلی بهتر شده.هم منو ها و هم قیافه بازیکنان.
    2. از نظر گیم پلی هنوز هیچ تغییری نکرده.شاید خیلی کم پیش بیاد یک تیم سه تا پاس پشت سر هم بده.دروازه بانها هم که هنوز جون آدم رو به لب می رسونن,حتماً توپ باید به 10 سانتی اونها برسه تا توپ رو بگیرند.بازی کردن به صورت بازیکن هم به نظر من سخت تر شده.
    3. در قسمت تاکتیک تیم یه سری المان جدید اضافه شده مثل انتخاب بازیکن هدف،بازیساز تیم،نوع سانتر کردن،حالتهای مختلف بستن دیوار دفاعی،حرکتهای بازکنان(حرکت های در عمق و ...)،وقت کشی(می تونید مشخص کنید اگه تیم جلو بود حتی از دقیقه یک بازی وقت کشی کنند یا فقط سی دقیقه آخر) و ...
    4. یه سری staff جدید هم اضافه شده.
    اما اگر می خواهید بدونید دقیقاً چه چیزهایی اضافه شده حتی ریز ترین موارد به آدرس زیر بروید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by keshish; 24-01-2009 at 09:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سلام.

فکر کنم سوال شما در مورد تفاوتهای 2008 و 2009 بود.
    1. از نظر گرافیکی 09 خیلی بهتر شده.هم منو ها و هم قیافه بازیکنان.
    2. از نظر گیم پلی هنوز هیچ تغییری نکرده.شاید خیلی کم پیش بیاد یک تیم سه تا پاس پشت سر هم بده.دروازه بانها هم که هنوز جون آدم رو به لب می رسونن,حتماً توپ باید به 10 سانتی اونها برسه تا توپ رو بگیرند.بازی کردن به صورت بازیکن هم به نظر من سخت تر شده.
    3. در قسمت تاکتیک تیم یه سری المان جدید اضافه شده مثل انتخاب بازیکن هدف،بازیساز تیم،نوع سانتر کردن،حالتهای مختلف بستن دیوار دفاعی،حرکتهای بازکنان(حرکت های در عمق و ...)،وقت کشی(می تونید مشخص کنید اگه تیم جلو بود حتی از دقیقه یک بازی وقت کشی کنند یا فقط سی دقیقه آخر) و ...
    4. یه سری staff جدید هم اضافه شده.
    اما اگر می خواهید بدونید دقیقاً چه چیزهایی اضافه شده حتی ریز ترین موارد به آدرس زیر بروید:
    کد:
    سلام.
    آقا من تازه کارم...
    ولی دوست دارم این بازی رو یاد بگیرم.
    چ.ن از مود منیجر تو فیفا خوشم اومد اینو گرفتم تا دستم بیشتر باز باشه.
    حالا دنبال یه راهنما واسه تازه کارا میگردم.
    اصلا الان تقریبا من هیچی بلد نیستم.
    پس اگه میشه یه راهنما واسه ما بذارید...
    انگلیسی یا فارسی فرق نمیکنه.
    مرسی!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام.
    آقا من تازه کارم...
    ولی دوست دارم این بازی رو یاد بگیرم.
    چ.ن از مود منیجر تو فیفا خوشم اومد اینو گرفتم تا دستم بیشتر باز باشه.
    حالا دنبال یه راهنما واسه تازه کارا میگردم.
    اصلا الان تقریبا من هیچی بلد نیستم.
    پس اگه میشه یه راهنما واسه ما بذارید...
    انگلیسی یا فارسی فرق نمیکنه.
    مرسی!
    رفیق این بازی لامصب اینقدر سوراخ سمبه داره که نمیشه کلش رو آموزش داد.
    شما اول باید یک مربی بسازی و تیم بگیری(مشخص کنی که تیم ملی هم می خوای داشته باشی یا نه)یک سری مشخصات (علائق) فوتبالی از شما پرسیده میشه و اینکه آیا متاهل هستید یا مثلاً gf دارید و ...
    بعد که قرار داد بستید آموزش صفحه قبل(لینک پایین)را یه نگاه بندازید.ضمناً اینجا اساتید زیادی هستند که می تونید سوالتون رو بپرسید و به راحتی جواب بگیرید.
    خوبی این بازی اینه که با وجود پیچیدگی هایی که داره خیلی هم خوش دست هست و کمی وقت گذاشتن می فهمید که برای اداره تیم چه باید کرد.

لینک آموزش(بخش 1):
    کد:
    Last edited by keshish; 24-01-2009 at 12:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه سوال بعد از آپدیت وقتی بازی رو شروع می کنید یه گزینه زیر گزینه ای که نشان دادن لول بازیکنانه اومده اونم OWN club (یه چیزی تو این مایه ها) یعنی وقتی اونو بزینیم صاحب باشگاه می شیم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض نکات آموزشی از بازی(2)

اگر بخش یک آموزشی بازی را خوانده باشید،متوجه شدید که چطور می تونید یک کادر فنی و پزشکی استخدام کنید و چطور و چگونه برای تیم خود تمرین بگذارید.
    ما فرض می کنیم شما این کادر را تشکیل داده اید و تیم را به کمپ برده اید و از کمپ باز گشته اید و تا شروع فصل مثلاً 4 هفته وقت دارید.در کنار تمرینات تاکتیکی که در آموزش قبلی گفتم شما باید حتماً به فکر بدنسازی هم باشید.اگر تیمتون خوب دوران بدنسازی را نگذراند،بازیکنان در طول فصل علاوه بر اینکه زیاد مصدوم می شوند،زود هم در هنگام بازی انرژی خالی می کنند(نتیجه خالی کردن انرژی:پاسهای اشتباه،قدرت بدنی پایین هنگام دریبلینگ،اشتباه در تک به تکها و ضعف در کورسهای شانه به شانه)
    خوب شما 4 هفته وقت دارید.هفته اول را به تمرینات بدنسازی اختصاص دهید و برای هر کدام از گروههای تمرینی خود گزینه Fitness(Full) را انتخاب کنید و بدون در نظر گرفتن اینکه انرژی بازیکنان در حال کم شدن هست،این تمرین را هر روز و به مدت شش روز انجام دهید.چرا شش روز؟شما در روز هفتم باید یک بازی تمرینی که از قبل در نظر گرفته اید را انجام دهید.حال این بازی تمرینی می تواند با یک تیم باشگاهی قدرتمند باشد یا یک تیم ضعیف که برای روحیه گرفتن تیم شما بهتر است این بازی با یک تیم ضعیف باشد.مثل تیم رزرو خود یا تیم جوانان باشگاه یا یک تیم از رده های پایین تر.

روز بعد از بازی بازیکنان باید یک استراحت کامل داشته باشند(No training).خوب هفته دوم شروع شده و شما باید تمرینات خود را از حالت بدنسازی به ریکاوری(بازگشت قوای بدنی)تغییر دهید.یادم رفت بگم در پایان هفته اول میزان قدرت بدنی بازیکنان(Fitness) باید حداقل 5 واحد اضافه شده باشد.
    در روز دوم از هفته دوم شما برای تمرین تیم خود گزینه Recovery(Full) را انتخاب کنید و حداکثر تا 4 روز این تمرین را انجام دهید.روز ششم تیم استراحت می کند و بهتر است روز هفتم یک بازی تدارکاتی داشته باشید.

هفته سوم:
    خوب انرژی تیم شما باید حسابی افت کرده باشد.دو روز به تیم استراحت دهید و در این هفته از روز سوم تمرینات تاکتیکی را برای تیم اتخاذ کنید.بعد از دو روز استراحت و در پایان روز سوم انرژی بازیکنان حداقل 5 واحد اضافه می شود.
    تمرینات را تا پایان هفته ادامه دهید.دلتون خواست بازی تدارکاتی انجام دهید و یا نه.

هفته چهارم:
    به این نکته خیلی دقت کنید:
    در این هفته دو روز اول را تمرین تاکتیکی انجام دهید و حتماً حتماً دو روز بعد را استراحت مطلق در نظر بگیرید(No training).
    روز چهارم و پنجم و ششم که تیم تمرین تاکتیکی انجام دهد حداقل شش یا هفت واحد انرژی بازیکنان اضافه می شود.

یادتون باشه در این چهار هفته تمرین حتماً تیم را به پارک یا رستوران ببرید.کنفرانس Open Day بر گذار کنید.جشن هواداران را بر پا کنید.جلسه اسپانسر و روز تیم جوانان را هم فراموش نکنید.اینها به روحیه تیم و جلوه شما بسیار کمک می کند.

برید ببینم بازی اول را چکار می کنید.اگه با این تمریناتی که گفتم پیش بروید قطع به یقین در بازی اول و در همان 10 دقیقه اول علاوه بر 4 گلی که می خورید تیمتون سه الی 5 بازیکن مصدوم هم میده شوخی کردم.من خودم همیشه اینگونه تیم را مدیریت می کنم و خوب جواب میده.
    سوالی بود در خدمتم
    Last edited by keshish; 24-01-2009 at 13:27.

7. این کاربر از keshish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

اقا مثل اینکه این مشکل اخراج واقعا حل شد. من که دوباره اخراج نشدم!!بازی هم یه سری تغییراتی کرده تو اپدیت دومش.مثلا کمپ های تمرینی خیلی زیادتر شدن و امکان کنترل تمرین ها در گمپ هم وجود داره.راستی همون شروع بازی میتونید مالکیت باشگاه رو هم در اختیار بگیرید که تو نسخه اصلی این امکان نبود.
    خدا رحم کرد که این مشکل حل شد من یه جورایی م ع ت ا د این بازی شدم .از سال 2002 تا حالا هرسال دارم بازیش می کنم مونده بودم امسال چه کنم.راستی با سیو های قبلیتون اگه بازی رو شروع کنید احتمالا 4 جولای ارور میده و بازی کرش میکنه.
    Last edited by Mehdi_ah; 24-01-2009 at 13:58.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

in some areas u have employes who...
    این رو چجوری درست کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستی اون دوستانی که بازی منیجر ساخت سگا رو توصیه میکنند احتمالا یا بازیش نکردند یا فیفا منیجر رو بازی نکردن. حتی لایسنس یه باشگاه درست و حسابی رو هم نداره!!!اصلا منیجر نیست بیشتر یه شبیه ساز تاکتیکی تمرینیه.هر کس بخواد من dvd رو یراش مجانی میفرستم اما فکر نمیکنم به پول پست دادن براتون بیارزه!!!
    دوستانی هم میگن 09 هیچ فرقی نسبت به 08 نداره و بهمین دلیل ترجیح میدن 08 رو دوباره بازی کنن. واقعا جای تعجب داره!! اگه فرقی نداره لااقل دیتا بیسش 1 سال جدیدتره! البته به نظر من تنها ایرادش حذف داد و بیداد کردن مربی در گزینه text mode است.
    راستی در هیچ کدوم از گزینه های match play لازم نیست برای یک تعویض بیست تا کلیک کنی و هیچ دنگ و فنگی نداره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کاره خاصی نمیشه کرد.باید کم کم لول staff های باشگاهتو به بالای 80 برسونی که کاره اسونی نیست و معمولا در طول چند سال این کر رو میتونی انجام بدی مخصوصا اگه تو یه باشگاهی باشی که club prestige پایینی داشته باشه.

12. این کاربر از Mehdi_ah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •