آقا مشکل عظیم من ورژن 3.1.1 رو واسه دوستم نصب کردم ولی وقتی ریلم هر سروری رو میزنم ارور ورژن میده و بعد دو تا گزینه ی exit game و relogin می ده ! کمممممممممککککککککککککککک کک ورژن 3.1.1 enGB UK
آقا مشکل عظیم من ورژن 3.1.1 رو واسه دوستم نصب کردم ولی وقتی ریلم هر سروری رو میزنم ارور ورژن میده و بعد دو تا گزینه ی exit game و relogin می ده ! کمممممممممککککککککککککککک کک ورژن 3.1.1 enGB UK
fun بودن ربطی به دیتا بیس نداره از mangosd.conf ریت ها رو تغییر بده به دلخواه خودت rate kill یا هر ریت دیگه !![]()
دوستان عزیز من کلا سرور ران کردم و همه چیز درسته فقط می خوام هر اکانت فقط بتونه HORDE بسازه دیگه alliance نشه بسازی باید چه کار کنم تو mangos
یعنی 1 هیرو horde و 1 alliance نشه بسازی با یک اکانت
09365601925
دوست عزیز این کار هرگز امکان نداره![]()
سرور رو Pvp کن بورو داخله mangosd.config و game type رو بکن 1 درست میشه
ای دروغ گو الاهی غرق شی![]()
شما TBC اکانتتون رو فعال نکردین میتونین داخله بازی با یه GM رنکه 3 بزنی .account set addon esme account 1
یا داخل mngosd.exe همین دستور رو بزنی درست میشه
mangos تا ورژن 6930 برای 2.4.3 و از اون به بالا برای 3.0.1 و 3.0.2 و 3.0.3 و 3.0.9 و 3.1.3 هست البته هستند منگوس هائی که با هردو ورژن هم کار میکنن ولی بعید میدونم شما داشته باشی در هر حال موفق باشی![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز شما اینطور که من میبینم هم خیلی آنلاین هستین و هم وقت برای حل کردنه مشکلاته بچه ها رو داری اگه یه وقت سوألی دیدی که جوابش رو نمیدونستی یا اطلاعاتت کامل نبود بهم زنگ بزنی جوابشو اگه بدونم بهت میگم این شمارمه 09194514922 برای این به شما میگم که هم خیلی آنلاین هستی و هم خیلی کنجکاوی میکنی![]()
راستی یه ریلمه فان به سرور اضافه کردم اگه کسی خواست یه سر بزنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)