من که ویندوز موبایل تجربه اولمه ولی مشکلی ندارم باهاش. به نظر منم سیمبین تاچ یه چیز مسخره ایه. تمهاش که 2نوعه 1.تم خود ویندوز 2. تم تاچ فلو
از لحاظ برنامه هم محدودیت نداره. اکثر برنامه های wm5 بهش می خوره.
من که ویندوز موبایل تجربه اولمه ولی مشکلی ندارم باهاش. به نظر منم سیمبین تاچ یه چیز مسخره ایه. تمهاش که 2نوعه 1.تم خود ویندوز 2. تم تاچ فلو
از لحاظ برنامه هم محدودیت نداره. اکثر برنامه های wm5 بهش می خوره.
شما که قبلان ۵۸۰۰ داشتی به نظرت hd چقدر با ۵۸۰۰ متفاوت است؟
اصلا قابل مقایسه نیست. 5800 فقط و فقط صدای خوبی داره. نه اینکه بد باشه. اتفاقا گوشیه خوبیه ولی hd یه چیز دیگست.
0.6 اینچ ال سی دی بزرگتر. سی پی یوی قوی تر. رم و رام بیشتر. دوربین بهتر( منهای فلاش). جی پی اس قوی تر.
رابط کاربری تاچ فلو هم که دیگه حرف نداره.
سلام دوستان
قرار شده برای من از کانادا یه htc hd بیارن
چند تا سوال داشتم
1. باید unlock شده بیارن یا نه؟
2. چه چیزایی رو بگم موقع خریدش در نظر داشته باشن یا بهتر بگم بهتره با چه خصوصیاتی باشه؟
3. شما store خاصی رو تو کانادا سراغ دارین که بگم از اونجا بگیرن؟ (از ebay نمی خوام باشه)
4. چه لوازم جانبی ای باید براش بگیرم
مرسی از همتون
سلام
اولا مبارک باشه
1. تا اونجایی که من میدونم گوشی های HTC احتیاجی به Unlock کردن نداره و همه جا قابل استفاده است
2. چیزهایی که اینجا توی جعبه اش هست ( گارانتی یاس) عبارتند از : گوشی ! ، کیف پارچه ای، شارژر ، رم 8 گیگ ، قلم اضافه و اسکرین پروتکتور یا همان محافظ صفحه و دفترچه و ....
3. راستش نه. اما میتونی توی سایت خود HTC ببینی. توی شهر مورد نظرت ، لیست فروشگاه ی معتبرش رو میده
4. اگه ماشین داری شارژر فندکی ش رو بگیر ( خیلی خوشگله) ! هدست بلوتوث اش هم خوبه ( دقت کن که استریو اش رو بگیری) ، و .... لیست لوازم جانبی هم توی سایتش هست
خیلی گوشیه خوبیه. مبارکه.
من مدت هاست دارم. هم خودم و هم برای چندتا از دوستام گرفتم
سلام
مرسی بابت جوابتون
فک نمی کنم هدست بکارم بیاد
فقط یه سوال دیگه کیس کریستالی (اگه اسمشو درست گفته باشم) ایتجا چنده؟
من yahoo messenger و فارسی ساز واسه گوشیم می خواستم(فقط خیلی عجله دارم)یکی به داد ما برسه!
بعد یکی از اشکالاتی که من از اچ دی دیدم اینه مه زیاد گیر داره و هنگ می کنه
تو این یکی دو ماهی که گرفتمش تا حالا 3 بار فکنم مجبور شدم ریستش کنم
در صورتیکه رفیقم i 900 داره میگه تا حالا یه بار هم گیره کوچولو نداشته
حالا نمیدونم مشکل چیه!
اینم FingerKeyboard بعلاوه فارسی ساز علیرضا. فایل rar بعد از اکستراکت کردن حاوی 3 فایل و یک پوشه حاوی اسکین هست. برنامه ها رو به این ترتیب و در فون مموری نصب می کنید:
1. Finger Keyboard
XT9 Disable.2
3. پوشه حاوی اسکین رو در مسیر ProgramFiles>FingerKeyboard>Skin کپی و Replace کنید.
4.AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416 رو نصب کنید.
5.سافت ریست رو قبول کنید.
6.حالا از قسمت کیبرد FingerKeyboard رو انتخاب و زبان فارسی رو انتخاب کنید.
تمام.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by M@hdi-B; 02-06-2009 at 18:54.
دستت درد نکنه مهدی جان . برنامه هه رو از همین الان دانلود کردم
مهدی جان میشه یکم راجع به برنامه هایی که روش نصب میشه توضیح بدی.
این برنامه ها مخصوی این گوشی نوشته میشن یا مثلاً مثل برنامه های جاوا که تو اکثر نوکیا ها و اریکسون ها نصب میشن ، این برنامه ها هم به اکثر پاکت pc ها و وین مو ها می خورن ؟
برنامه هاشون به فراوونیه برنامه های سیمبیان و جاوا هست ؟
با توجه به نوع گوشی محدودیتی در برنامه های قابل نصب قرار نمیگیره؟
سایتی سراغ داری که برنامه های وین مو و پاکت pc رو داشته باشه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)