دوست خوبم ولی امروز 12 روز از 15 روز باقی مونده واسه من
دوست خوبم ولی امروز 12 روز از 15 روز باقی مونده واسه من
با سلام
من 16.0.0.125 2009 norton internet security دارم، 15 روز ترایل هم تمام شده. راهی هست که ریست کنم؟
توجه: تو خود نرتن هیچ کاری نمیتوانم کنم!
با removal tool هم ریموو کردم ولی وقتی از دوباره نصب کردم همون توری شد:
![]()
فکر کنم کرکی که به ما دادید کار نمی کنه![]()
اگر شمارشگر روزهاي آزمايشي داره پايين مياد بيانگر اينه كه آن كرك كار نميكنه.چرا كه كركهاي منتشر شده توسط كمپاني سازنده نورتون شناسايي و سريعا خنثي ميشوند.آخرين نسخه كرك در پست زير موجود ميباشه.اگر از اين نسخه استفاده نكرده ايد ميتونيد آنرا تست كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم از آخرين كرك منتشر شده استفاده كنيد.فقط درنظر داشته باشيد عمر اين كركها كوتاه بوده و سريعا از كار ميفتند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنده از همین کرک استفاده کردم دوست گلم
سلام
من امروز که لپتاپ را روشن کردم دیدم شده 15 روز مونده از دوباره
بعد آخرین کرک رو زدم حالا 90 روز مونده.
خیلی ممنون
با اين اوصاف كرك شما از كار افتاده و فعلا هم راه حل خاصي براي كرك مطمئن نورتون 2009 وجود نداره.باز بايد صبر كرد تا نسخه جديدي از اين كرك Trial Reset منتشر بشه و باز چند روز بعد دوباره اين كرك از كار ميافته و باز روز از نو و روزي از نو.
پس چی کار کنیم من زورم میاد اخه 70 تومن بابت انتی ویروس بدم
متاسفانه براي نورتون اين مشكل وجود داره.به دلايلي محصولات نورتون در 1-2 سال اخير يا بسيار دير و همزمان با انتشار نسخه جديد آن كرك شده اند يا كركي براي آنها منتشر نشده.
البته برخي محصولات امنيتي هستند كه بصورت دوره اي اقدام به دادن سريالهاي معتبر چند ماهه ميكنند كه نمونه آنها آنتي ويروس kaspersky و Avira ميباشند.ميتوان از آنها استفاده كرد.هم از دردسر كرك راحت ميشويد هم يك محصول كاملا اصل و اوريجينال در اختيار داريد.روي كركهاي نورتون اصلا حساب نكنيد.
ورژنی از نورتون اینترنت سکوریتی سازگار با ویندوز 7 نیومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)