مکانیک سیالات سیرجان (شهر خودم)
آیا میتونم تغییر رشته بدم؟
مکانیک سیالات سیرجان (شهر خودم)
آیا میتونم تغییر رشته بدم؟
جان مادرتون اگه بلدید بگید آیا میشه برم جامدات یا نه؟
همیشه منتظرم
بروبچس اخبار جدید
البته کم کم این اخبارو که میشنوم بیشتر میخندم تا گریه کنم چون خیلی جوکه!!!!!!!!!
یکی از بروبچس تازه کنکوری امسال با رتبه 400 منطقه 2(دزفول) نه برق و نه مکانیک صنعتی اصفهان هم قبول نشده. قبول شده نفت اهواز
خداییش باز اینا یه سال جون کندن. من بد بخت پارسال انتخاب رشته نکردم تا تهران قبول شم. آخه معدل کتبیم خیلی افتض بود(16). حالمونو اساسا گرفت.
برای چی حالتو گرفت؟آخه معدل کتبیم خیلی افتض بود(16). حالمونو اساسا گرفت.
تبریک میگم.هم دانشگاهی شدیم
فکر نکنم راحت بشه این کارو کرد.اگر تویه کارنامه ای که چند روز دیگه میدن نمره علمی جامدات رو اورده باشی فکر کنم بتونی بعد از یک تغییر رشته بدی.تازه باید پارتی هم داشته باشی!حالا چرا جامدات؟من شنیدم سیالات بهتره!دلتو بد نگیر!
پسره با 100و خورده ای تو مدرسمون شده صنایع شریف.....(دلم براش سوزید)
چه جالب!اکثرا با نتایج امسال مشکل دارن!!!با این بومی سازی...
دوست من با رتبه ی 38 منطقه دو برق شریف قبول نشد...برق دانشگاه تهران قبول شد!!!در حالی که شریف 150 تا برق میگیره!
یکی دیگه هم که فقط برق می خواست و رتبش 159 بود کلا تهران قبول نشد!!!!!!!!رفت صنعتی اصفهان...
یه کی دیگه هم که انتظار این چیزا رو نداشت و فک می کرد با 308 دیگه کم کمش خواجه نصیر برقش قبوله چیز دیگه نزد مردود شد واسه سال بعد!!!!!!!!!
اون انتخاب رشته ی مجازی خود سازمان سنجش هم همش واسه ی ماها چرت و پرت در اومد...چون حتی رشته هایی که احتمالشون1 بود قبول نشدن...![]()
ووووووااااااااااووو!دوست من با رتبه ی 38 منطقه دو برق شریف قبول نشد...برق دانشگاه تهران قبول شد!!!در حالی که شریف 150 تا برق میگیره!
یکی دیگه هم که فقط برق می خواست و رتبش 159 بود کلا تهران قبول نشد!!!!!!!!رفت صنعتی اصفهان...![]()
پس قضیه بومی ساازیه! من دوستم (اصفهانیم) منطقه 1با رتبه 1100 برق صنعتی اصفهان آورده پس شانس داره!
منم با 3900 منطقه یک سخت افزار دانشگاه اصفهان قبول شدم!انتظارش نمیرفت پس مال بومی بودنه!
راستی دانشگاه اصفهانی ها پ.خ بدن آشنا شیم!به هر حال هوای هم رو داریم دیگه!!
Last edited by nkhdiscovery; 06-09-2008 at 09:14.
آخه این دوستتون چرا نرفت صنعتی شیراز از اهواز که بهتر بود یکی از بچه های هم محله ایمون با رتبه ی 1000 و خورده ای نزدیک 2000 رفته برق صنعتی شیراز
مطمئنی با9000 منطقه 2 دوست من با همین رتبه حتی شهر خودمونم قبول نشد
بله 3614 رشته ی تجربی دانشگاه هرمزگان البته شاید هم 3641 باشه
شریف درسته 150 تا برق می گیره اما به رتبه ی کشوری هم بستگی داره آخه 3 تا منطقه است بچه های شهید هم که جدان![]()
Last edited by mahsa1469; 06-09-2008 at 11:14.
تو مدرسه ماهم یکی با 194 شده صنایع شریف
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)