پسر یه f700 تو کرج دیدم.هنوز باورم نمیشه.وقتی این ماشینو دیدم که اونروزا کاملا تو کف این ماشین بودم
پسر یه f700 تو کرج دیدم.هنوز باورم نمیشه.وقتی این ماشینو دیدم که اونروزا کاملا تو کف این ماشین بودم
پدرام جان شما دیگه چرا برادر؟؟ کادیلاکه!
f700 چیه؟؟
این سوال رو همین الان میخواستم بپرسم! منظور از F700 چیه؟
mersedes benz F 700:یعنی سلطان و سالار ماشینای لوکس.:f700 چیه؟؟
.شنیدم یه ماشینه لوکس مسافرتی از شرکت بنز تازگیا به ایران به صورت عمده وارد میشه.میگم نکنه اینه.
جان من داخلو نگاه کن.همه بگیرن دراز بکشن هم بازم جا داره.امکانات داخلیش رو نمیدونید.شیشتا پست میطلبه تا واستون تعریف کنم.
این ماشینو با همین رنگ تو کرج سمت شاه عباسی دیدم.
Last edited by vahid0801; 27-07-2009 at 16:20.
دوست من شما واقعا اف 700 دیدی؟
این ماشین کانسپته! یعنی طرحیه که به تولید انبوه نمیرسه! فقط برای نشون دادن هنر طراحان و خط مشی شرکت به کار میره! حالا شما چجوری این ماشین رو تو کرج دیدی؟![]()
Last edited by poria_mc; 27-07-2009 at 16:55.
احتمالا دوستمون یه s350 دیدن
خیلی ممنون که مفهوم کانسپت رو به ما یاد دادی.من 99 درصد مطمئنم که خودشه.فکر نکنم این ماشین فقط یه طرح باشه.فکر کنم به خط تولیدم رسیده.این ماشین کانسپته! یعنی طرحیه که به تولید انبوه نمیرسه! فقط برای نشون دادن هنر طراحان و خط مشی شرکت به کار میره! حالا شما چجوری این ماشین رو تو کرج دیدی؟![]()
s350 و f 700 ?احتمالا دوستمون یه s350 دیدن
دوست عزیز همونطور که گفته شد F700 تنها یه خودرو پروتو تایپ و تحقیقاتی هستش که برای معرفی تکنولژی های نوین طراحی شده و سبک طراحی آینده مرسدس بنز رو توی محصولات آینده نشون میده.
من مطمئن نیستم که f700 یه کانسپت باشه.اما اینجور که شما میگید حرفی نیست.بهشم میخوره.دوست عزیز همونطور که گفته شد F700 تنها یه خودرو پروتو تایپ و تحقیقاتی هستش که برای معرفی تکنولژی های نوین طراحی شده و سبک طراحی آینده مرسدس بنز رو توی محصولات آینده نشون میده.
اگه کاملا از نزدیک و دقیق میدیدم این حرف شما رو رد میکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)