سلام
Options > Preferences > General
تیک Disallow Multiple instances رو باید بردارید
+
وقتی چند فایل رو با هم پلی میکنید ممکنه لازم بشه از رندررهای متفاوت برای هر کا ام پلیر ی که باز هست استفاده کنید :: video advanced > video renderer
سلام
Options > Preferences > General
تیک Disallow Multiple instances رو باید بردارید
+
وقتی چند فایل رو با هم پلی میکنید ممکنه لازم بشه از رندررهای متفاوت برای هر کا ام پلیر ی که باز هست استفاده کنید :: video advanced > video renderer
سلام...
میخواستم بدونم میشه با km player یه فیلمو به هم چسبوند؟ الان یه فیلم دانلود کردم در 7 قسمت حالا چطوری باید این قطعاتو به هم وصل کنم؟
سلام
برای فایل های فشرده از برنامه ی وین رر استفاده کنید
برای فایل هایی با پسوند های 01 اینا از Hjsplit
سلام. من از kmp استفاده میکنم برنامه خیلی خوبیه اما یه مشکل پیدا کردم بعضی فایلهای تصویری (فرمتهای مختلف) وقتی اجرا میکنه تصویرش تند تموم میشه وبه انتهای فیلم میره ولی صداش پخش میشه مشکل چیه؟![]()
2مشکل با کی ام پلیر دارم
-کی ام موقع پخش فایل های اچ دی فیلم رو بصورت اسلو موشن نشون میده .چوری میشه درستش کرد؟
-گیر کردن بعضی از فایل ها موقع عقب و جلو کردن یعنی دیگه فیلم رو پخش نمیکنه .چوری میشه درستش کرد؟
سیستم شما نمیکشه
راهی هم نیست اما بازم پلیرهای سبکتر مثل GOM رو امتحان کنید.
km من بعضی وقت ها یه دفعه یه سری زیرنویس انگلیسی رو نشون نمیده ، در حالی که سالم هستند و با پسوند srt
دوستان من یه مشکل مضحک پیش آمده برام!
باkm یا سافتهای دیگه روی 2-3 تا فیلم دانلودیم که زیرنویس میندازم, 20-30ثانیه زیرنویس عقبتر از فیلمه .
تا اینجا مشکلی نیست و زیر نویس رو با فیلم مچ میکنم.اما وقتی درست میشه ظرف چند دقیقه دوباره عقب میوفته و دوباره باید مچ شود!!!
تمام فایلهای که این مساله رادارند AVIهستند.
لطفن اگه کسی راهی داره بگه.
Last edited by Arash4484; 22-10-2010 at 15:10.
سلام
دوست عزیز احتمالا تعداد فِریم زیر نویس با فریم فیلم متفاوت هستش برای همین هی زیر نویس عقب میافته
شما باید 1 زیر نویس که فریم ریت برابری با فیلمتون داره دانلود کنین.![]()
درسته-اما چون زیرنویس برای فرمت من نیست,باید فیلم برای زیر نویس هام دانلود کنم!!!متاسفانه1-2 تا هم نیست
میگم باید یک راهی باشه...وقتی میشه دستی نگرش داشت...پس باید راهی باشه-مثلن تبدیل زیر نویسها؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)