تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 502 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من از دبی گرفتم حدود000 1200 تومان اما الان فکر کنم کمی ارزون تر شده باشه چون من طول کشید تا دستم رسید داخلش علاوه بر کیف خود HP یک اسپکیر کوچیک و یک فلش 2 گیگ بود اما توصیه نمی کنم از اونجا بگیرید چون کیبورد من الان عربی هست در صورتی که فکر کنم برای اینجا کیبورد فارسی باشه و برای من جای حروف تا حدودی عوض شده اما مهمتر گارانتی و خدمات هست که الان وضعیت گارانتی ها در اینجا بهتر شده
    وقتی پشت دستگاه رو کمی بالا می برم ( با مقوا پایه درست کردم ) کمی حرارتش بهتر می شه اما وقت تایپ کردن کمی لرزش می افته
    نمی دونم اینکه پشتشو کمی بلند می کنم برای هارد مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
    در مورد حرارت dv-5 1060ee می خوام به سایت شرکت hp بگم ببنیم چی جواب می دن اگر به نتیجه ای رسیدم اینجا مطرح می کنم
    من نمیدونم مگه کیبود عربی چشه.کسی که تایپ فارسیش خوبه اصلا براش مهم نیست که رو کیبوردش چی نوشته.بعدش اینکه شمایی که از امارت گرفتی گارانتیش چیه.؟خدا رو شکر منی که تو عمان هستم تمامی لپ تپای اچ پی با گارانتیه امیتاک عرضه میشه که شامل کشور ایران هم میشه.انشا ال... تا 1 ماه دیگم یه dv7-1070 میگیرم.ان شاال...هر وقت گرفتم تمام ریویوشو تو اینجا میزازم
    Last edited by samoeli; 23-09-2008 at 00:56.

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کسی میتونه قدرت کارت گرافیک Ati 3450 رو با این 9600 و 9200 که روی این سری نوت بوک ها هست رو باهم مقایسه کنه؟ آخه من هر چی گشتم یه بنچمارک به درد بخوری پیدا نکردم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا نکته جدید امروز کشف کردم. دمای cpu رو لود صد در صد به 95 درجه می رسه. نمی دونم که آیا این طبیعی هست یا خیر. البته وقتی دما به اون حد می رسه فن مخلص دستگاه از دل و جون مایه می زاره ها.

کی برد عربی هم زیاد با فارسی مطابقت نداره. تفاوت دارن با هم. به نظر من اگر کی برد این دستگاه هم مشکی بود بهتر بود. کسانی که مثل من ظاهر دستگاه براشون مهم هست یه نگاهی به سری تازه وارد Sony BZ بندازن.

موقع خرید Sony FW و Dell 1510 رو هم از نزدیک بررسی کردم. 1510 کیفیت ساختش فرای افتضاح هست. هر چی سعی کردم خودم رو به 1510 راضی کنم که از این راه کمی در پول صرفه جویی کنم نشد که نشد. بالای کی برد را که فشار دهید کمی فرو می رود. اما کیفیت ساخت FW خوب بود.

بگذریم. اینجا ترد hp هست. اما کیفیت ساخت hp واقعا خوبه. کاملا سالید و محکم هست. ساپورت عالی داره. هر وقت بخواین می تونین با یه تکنسین آن لاین چت کنید. زیر دستگاه از پلاستیک با کیفیت ساخته شده. خلاصه قشنگ حس می کنید که یک جنس با کیفیت خریدید.

من اینو 1600000 خریدم بدون گارانتی. اعتقادی به گارانتی ندارم به خصوص تو لپ تاپ.

دکمه وایرلس دستگاه بصورت finger touch هست. الان که دارم این مطالب رو براتون تایپ می کنم دمای cpu 59 هست.

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه D:
    Last edited by flipflop; 23-09-2008 at 16:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا نکته جدید امروز کشف کردم. دمای cpu رو لود صد در صد به 95 درجه می رسه. نمی دونم که آیا این طبیعی هست یا خیر. البته وقتی دما به اون حد می رسه فن مخلص دستگاه از دل و جون مایه می زاره ها.

کی برد عربی هم زیاد با فارسی مطابقت نداره. تفاوت دارن با هم. به نظر من اگر کی برد این دستگاه هم مشکی بود بهتر بود. کسانی که مثل من ظاهر دستگاه براشون مهم هست یه نگاهی به سری تازه وارد Sony BZ بندازن.

موقع خرید Sony FW و Dell 1510 رو هم از نزدیک بررسی کردم. 1510 کیفیت ساختش فرای افتضاح هست. هر چی سعی کردم خودم رو به 1510 راضی کنم که از این راه کمی در پول صرفه جویی کنم نشد که نشد. بالای کی برد را که فشار دهید کمی فرو می رود. اما کیفیت ساخت FW خوب بود.

بگذریم. اینجا ترد hp هست. اما کیفیت ساخت hp واقعا خوبه. کاملا سالید و محکم هست. ساپورت عالی داره. هر وقت بخواین می تونین با یه تکنسین آن لاین چت کنید. زیر دستگاه از پلاستیک با کیفیت ساخته شده. خلاصه قشنگ حس می کنید که یک جنس با کیفیت خریدید.

من اینو 1600000 خریدم بدون گارانتی. اعتقادی به گارانتی ندارم به خصوص تو لپ تاپ.

دکمه وایرلس دستگاه بصورت finger touch هست. الان که دارم این مطالب رو براتون تایپ می کنم دمای cpu 59 هست.

دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه D:

آقا نگفتی تو جعبش سیدی داره.بد اینکه آیا بازی روش نصب کردی.در کل ازش راضی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه مهندس cd نداره ، یه پارتیشن داره جاش. در کل راضی هستم. خوبی های این مدل که واضح هست . من صرفا سعی کردم نقاط ضعف رو بنویسم که در جریان باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این 95 درجه که میگی مطمینی سلیسوسه؟ یه وقت فارنهایت نباشه چون در غیر این صورت یه خورده خیلی بیشتر از یه خورده زیاد به نظر می رسه ....

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کیفیت ساخت hp واقعا خوبه. کاملا سالید و محکم هست. زیر دستگاه از پلاستیک با کیفیت ساخته شده. خلاصه قشنگ حس می کنید که یک جنس با کیفیت خریدید.
    من اینو 1600000 خریدم بدون گارانتی.
    D:
    کیفیت ال سی دی رو چک کردی تو نور بالا و سرعت بالا خوب باشه ... کلا کیفیتش در مقایسه با اینسپایرون ها چه جوره؟
    شما DV5 1070 رو با این قیمت از کجا خریدی؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آره سلسیوسه سلسیوسه !!

کیفیت Lcd خوبه. خودم برای پی سی یه سونی 17 اینچ دارم. ولی واقعا باتری جالبی نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ندیدن اینسپایرون نمی تونم مقایسه کنم. در مورد قیمت هم یک آشنا داشتم. تو نور بالا هم خوبه. تو سرعت نمی دونم منظورت چیه !!
    Last edited by flipflop; 24-09-2008 at 10:45.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من یک dv5t با همین T9400 رو در تست Orthos (حالت Blend) تحت فشار 100 درصد قرار دادم (حدود چهار ساعت بصورت مدارم) و بالاترین دمایی که دیدم 82 درجه بود! البته لپ تاپ روی سطح شیشه ای قرار داشت.

ماکزیمم دمای استانداردی که CPU های سری T9400/T9600 می تونند تحمل کنند 105 درجه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •