خب با مصطفی 2تایی با 2تا هارد زدیم دستمون بعد چند ماه بازی نکردن راه بیفته
بردیمشون.حال داد
بازگشتیم به ویچ کینگ
خب با مصطفی 2تایی با 2تا هارد زدیم دستمون بعد چند ماه بازی نکردن راه بیفته
بردیمشون.حال داد
بازگشتیم به ویچ کینگ
آره خوب بود.
اطراف تپه ودرتاپ بازی کردیم.همونجا که فرودو شمشیر خورد.
آقا ما نیز از انشالله آخر هفته ی دیگه میایم...فارسی ها
یوزر پس هاماچی:
user : darinoos gamers
password : 123
بچه های خودمون هم یوزر پس داریم اینجا
مصی رد کن بیاد اون یوزر پس رو
امشب با میتراندیر و مصطفی 3نفره زدیم
بعد چند ساعت تونستن منو ببرن
بازی خوبی بود
هر 3 خوب بودیم![]()
user : Elendil War
pass: Gandolf
هر سه خوب بودیم اما حرفه ای هم نبودیم.
ما اگر حرفه ای بودیم زودتر میبردیم.
تو هم اگر حرفه ای بودی اصلا نمیباختی.
یادته من و تو با حسین با همین شرایط بازی کردیم ؟
حسین؟
حسین kamkar منظورته؟ریفیق فاو منه
سایتشم قبلا نوشتم
میرویم راه پیوسته تا آن سو ببینم اداره پست بازه یا نه من این wk رو بخرم فارسیشو:d
یوزرش اینجا lord alone dark هستش.
هههه اين بازيه جه باحاله !!! امشب با مصطفي سه دست بازي كرديم ! بار اول كه سه به يك توي همون قلعهههه !! فكر كنم 7 دقيقه بيشتر طول نكشيد ! البته من هيجي نيرو نفرستادم ! همش داشتم ساختمون مي ساختم !!!
بعدش يه مب ديكه من انتخاب كردم ! اول كامبيوتر به مصطفي حمله كرد و نيرو هاي من هم كه مورجه هستن !!! تا خواستن برن اون جا خلاصه كلي طول كشيد ! ولي خب مصطفي دووم اورد ! ولي بعدش دي سي شد و من هم با استفاده از نيروهاي مصطفي (من dwarf بود و مصطفي elf !!!) طرف رو بخ بخ كردم ! البته نيروهاي خودم خيلي اروم راه مي رن !
دفعه ي سوم هم black gate بود ! كه تقريبا اسون بود ! فقط من هر جي مي زدم اين اسب ها برن اينا رو له كنن !!! نمي رفتن !!! كامبيوتر dwarf شده بود ! يه سري درشكه داشت ! مي اومد همه رو له و به مي كرد ! ولي خب ! باحال بود !
حالا سوال من !!! اين عقاب ها جه طوري ساخته ميشن ؟؟ جون من تمام ساختمون ها رو تقريبا ساختم ! ولي اخر نشد :( !!! اين عقاب ها سري اول كه حدودا سال بيش بود ! مصطفي يكيشون رو مي فرستاد ! كل نيروهاي من رو نابود مي كرد ! :دي
عقابها دو جور در بین الف ها ساخته میشن.
یکی اینکه فورترس (ساختمان مرکزی) رو تا چند مرحله آپگرید کنی که بهت اجازه ساختن یک عقاب رو بده.(که معمولا توی بازی آنلاین خیلی طول میکشه بهش برسی)
یکی هم توی پاورپوینتهای الف هست که دو تا عقاب رو آزادمیکنه.
جه طوري بايد كشتشون ؟؟؟ جون تا جايي كه من يادمه تير انداز ها هم نمي تونستن بهش تير اندازي كنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)