سلام دوستان، خسته نباشيد!
من يه گوشي نوكيا مدل E66 دارم كه نمي دونم چطوري ميشه اونو ساين كرد، اگه كسي ميتونه مشكل منو حل كنه ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد
اول برو و اثر جاودانه amini-bio رو در مورد ساین کردن بخون(لینک زیر). بعد برگرد همین جا کارت دارم:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا که خوندی:
ورژن سیستم عامل شما:( برای اطلاع!)
Nokia E66 Symbian v9.2 S60 3rd Edition, FP 1 [v3.1]
پس برو به آدرس زیر و از روشی که یونس به خوبی توضیح داده استفاده کن. این ساده ترین و در حال حاضر بهترین روش هست ! اکثر بچه ها ازش استفاده میکنند. توی این کار که بهش هک کردن گوشی گفته میشه. یه سری از دستور های امنیتی غیر فعال میشه و شما میتونی همه نرم افزار ها رو بدون نیاز به ساین نصب کنی!البته اصلا از اسم هک نترسی! تو میتونی هر وقت که خواسی گوشی رو از این حالت خارج کنی. هیچ ضرری هم نداره!
کد:
اگه هم با این روش حال نکردی! باید هر نرم افزار ساین نشده ای رو قبل از نصب ساین کنی! پس برو به آدرسهای زیر و یه جوری دو فایل Cert و Key مخصوص گوشی خودت رو بدست بیاری. بعد با استفاده از نرم افزار های مربوطه عملیات ساین رو انجام بدی.
کد:
کد:
سيمبين وررن 3 بهتهر يا سيمبين سوني اريكسون؟
بستگی داره که سیستم عامل سونی اریکسونت جاوا باشه یا Uiq
خود من که ورژن 3 رو ترجیح میدم. بخاطر آبشن ها و امکانات متنوعش!
سلام دوستان
مثل اینکه این تاپیک خیلی فعال نیست !
سوالمو میپرسم شاید یکی ( خدا خیرش بده ) پیدا شد و جوابمو داد .
من یه گوشی E63 دارم . وقتی روشنش میکنم یه برنامه شروع میکنه به نصب شدن بعد از چند ثانیه هم یه error میده :
untrusted software is founded on yur memory card , to install go to the application manager
ولی :
1- من هیچ برنامه ای ( نصب نشده ) روی مموریم ندارم
2- داخل application manager جز برنامه های خودم چیزی نیست
امشب هم قاطی کرد و دیگه sms ها رو باز نمی کرد مجبور شدم مموریم رو فرمت کنم .
اگه کسی میدونه مشکل از کجاس ممنون میشم کمکم کنه .
اون مشکل مربوط هست به اینکه شما احتمالا گوشی رو آپدیت کردی یا...... یه چیزی شبیه به این و هر بار کوشی سعی میکنه که نرم افزار هایی رو که فکر میکنه مشکلی دارند دوباره نصب کنه! و دنبالشون میگرده و ...
که البته مشکلی وجود نداره!
شما گوشی رو با حالت Data transfer به کامپیوتر وصل کن و تمام محتویات فولدر زیر رو پاک کن :
کد:
مشکلت حل میشه.
بدرود...