با سلام
برای رفع و از بین بردن ترک پوست ناشی از زادیاد ورزن یا حاملگی در اطراف ران سینه باسن شکم و ....چه کرمی یا داروئی یا درمانی توصیه میشه ؟
با سلام
برای رفع و از بین بردن ترک پوست ناشی از زادیاد ورزن یا حاملگی در اطراف ران سینه باسن شکم و ....چه کرمی یا داروئی یا درمانی توصیه میشه ؟
دوستان من بعد از مدتی الان میبینم رو پیشونی صورتم مقداری جوش زده ! من پوست صورت رو با لیف و صابون میشورم که توصیه برخی از دکترهاست ولی متاسفانه باز جوش میزنم و سنم 20 و چربی و تخم مرغ و کلا مواد مضر خیلی کم مصرف میکنم !
چند جوشم هم زیره پوستی الان دارم برای انها راهی هست؟
حالا برای بردن این جوش ها ایا ماده ای پیشنهاد میشه؟
در ضمن من چای سبزم خیلی مصرف میکنم!
خیلی ممنون!
سلام.
با صابون مي توني خيلي كمترش كني ..
KIA Beauty Goldstar
از ميوه ها و سبزي هاي تازه بخور.
خواهشن صابون هاي خارجي بگير !!؟
سلام
ممکنه علت جوش های ریز و اینطور که گفتید زیر پوستی شما گرما و آلودگی هوا باشه کما اینکه در فصل تابستان هم هستیم. عرق کردن صورت و ماندگار آن برای مدت طولانی باعث بروز جوشهای ریز و فراوان میشه
صورت رو باید در روز سه،تا ،چهار وعده با آب خالی بشویید .
اصلا استفاده از لیف و صابون رو پیشنهاد نمیکنم.
پوست صورت لطیف و حساس هست و با استفاده از لیف خشک و صدمه میبینه.
با شامپو های بدون چربی و یا کف شامپو صورتتون رو بشویید.
از لوسیونهایی که حاوی ویتامین C,Eهستند استفاده کنید.
بعد از دوش آبگرم صورت خود را با آب سرد بشویید و یا کمپرس آب سرد بگذارید.
از کرمهای ضد آفتاب برای مواقع بیرون رفتن از منزل و یا حتی نشستن پشت کامپیوتر استفاده کنید.
سلام
ترکهای پوست که از زایمان نشات میگیره و یا چاق شدن و لاغر شدن پیاپی.. درمان قطعی نداره ،اگر قبل از زایمان و ابتدای دوران بارداری کرمهایی که حاوی آمـونیـوم لاکـتات و ویتامین D و چرب کردن مداوم میتوان از این عارضه جلوگیری کرد.
و اگرخواستار مسرّ از بین بردن ترکها هستید با یکسری جراحی هم اینکار صورت میگیره. با یک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید.
خیلی ممنون واقعا همینطوره من قبل از تابستون پوستم خیلی بهتر بود! ولی الان واقعا حرصم داره در میاد!
چون من تو غذا خیلی مراعات میکنم همینطور نظافت پوست و.....
استفاده از after shave بی چربی خوبه؟ من از اون هم استفاده میکنم
Last edited by mm00; 16-08-2009 at 15:15.
شما جوش هاتون چه نوعی هست؟
اگه یه عکس بذارید عالی میشه
ولی یادت باشه=درمان قطعی آکنه زمان بره و نیاز به حوصله داره...
من ناحیه از پوست صورتم 3 4 تا جوش زیر پوستی زده و فقط مشکلم با اون ناحیه هست بقیه جاها نسبتا خوبه و زود از بین میره !
چجوری میشه گفت...جوش های زیر پوستی که برامدگی نداره
و در کنار هم زده شده !
یک مدت ماسک شاتره میزدم اثری نداشت
پوستم خیلی چربه و من زیاد سعی میکنم پوستم رو با صابون بشورم
جوش های من اصلا چرکی نیست و یک برامدگی قرمز رنگ زده میشه و بعد از یک مدت زیر پوستی میشه در اون ناحیه ! نمیدونم دیگه چی باید کرد و سطحش نرمه و با کمی فشار کاملا به داخل میره !
نظافت پوست رژیم قضایی چای سبزو استفاده از از تیغ مناسب برای اصلاح !
البته از اغاز گرما این زیر پوستی ها ایجاد شدند........ و تقریبا در اوایل بهار اصلا وجود نداشتند
ایا صابون خاصی توصیه میشه؟ برای اون قسمت؟
به نظر شما ماسک شاطره رو 2باره مصرف کنم؟
چه میوه هایی اثر زیاد دارند؟
واسه جوش درمان قطعی نیست....منم میزنم اما به انتی بیوتیک اینا خیلی مقاومه...دکتر های زیادی رفتم اما همشون یه مشت قرص میدن کامل هم مصرف میکنم اما الان که همینجوری ولش کردم بهتره....البته جوشام زیاد نیست.ولی دستکاری میکنم(میدونم نباید بکنم)...
واسه از بین بردن جای جوش چیکار کنم؟روش موثر...
بعضی از جوشها هم مربوط به سنین بلوغ میشه!
بعد یه مدت از بین میره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)