تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 32 از 482 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_xp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    احتمالا در خدمت سربازی!

پيش فرض

منو باش دو ماه بود اینترنت رو تمدید نکرده بودم ، این ماه که اومدم تمدید کنم حدود 7000 تومن آبونمان ازم گرفتن + 28600 + 15000 تومن هزینه اکانت رپید . ( جالبه که از ساعت 12 شب اول مهر به من سرویس دادند نه یک دقیقه اینور تر نه اونورتر )اگه میدونستم اینجوریه این ماهم تمدید نمی کردم . حالا کی می خواد خسارت امثال منو بده ، من الان سه ساله ای دی اس ال داتک دارم سال اولش خوب بود کم کم داره به گند کشیده میشه تو فکر اینم که سرویم رو عوض کنم .

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

این شماره پشتیبانی داتک عوض شده؟
    مگه 81681 نیست؟
    هرچی زنگ میزنم میگه شلوغه.اگه شمارش عوض شده بیزحمت شمارشو بدین؟
    منون
    نه این شماره پشتیبانی نیست ! این شماره گویای شرکت داتک هست که میتونید با دادن کد مربوطه با بخشهای مختلف شرکت صحبت کنید ! و در قسمت پشتیبانی فنی منشی گویا اعلام میکنه که از این به عد برای تماس با پشتیبانی با شماره ی 81686868 تماس بگیرید !

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه سوال
    مگه داتک با مشکل پهنای باند مواجه نشده پس باید نمایندگی هاشون هم که از اونا سرویس میگیرند با این مشکل مواجه بشند در حالی که این طور نیست؟

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه سوال
    مگه داتک با مشکل پهنای باند مواجه نشده پس باید نمایندگی هاشون هم که از اونا سرویس میگیرند با این مشکل مواجه بشند در حالی که این طور نیست؟
    شما زنگ نزیدی بپرسید که itc چرا توی لوگ من هست کسی دیگه گفت که من زنگ زدم(تهران) گفتن ماله ما هست درصورتی که ابدا ارتباطی نداره itc مخابراته زنگ بزن از اونجا که گرفتی بپرس.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شما زنگ نزیدی بپرسید که itc چرا توی لوگ من هست کسی دیگه گفت که من زنگ زدم(تهران) گفتن ماله ما هست درصورتی که ابدا ارتباطی نداره itc مخابراته زنگ بزن از اونجا که گرفتی بپرس.
    یه خورده نا مفهوم توضیح دادی البته ببخشیدا

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

داتک توی یاسوج نمایندگی داره؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

واقعا آیا داتک خسارات وارده به کاربران را جبران خواهد کرد؟ به هیچ عنوان. چون اساس این شرکت بر دروغ استوار است.
    کدام شرکتی تو ایران به کاربراش خسارت میده که داتک دومیش باشه؟
    این خانه از پایه.....
    این طوریا...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

یه خورده نا مفهوم توضیح دادی البته ببخشیدا
    بنده قبلا عرض کردم که سرویس شما از مخابراته نه داتک ولی شما اصرار دارین بگین داتک و جالبه که داتکی ها هم خوششون اومده گفتن درست هر لوگویی که نوشته شده باشه itc مال داتکه یعنی کنیه داتک هست.
    حالا این بنده خدا درست میگه شما سرویس داری و استفاده میکنی ولی دیگری عوض شما جواب میده.
    حالا دوست داری بگی داتکه خوب عیبی نداره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی سرعت افتضاحه واقعا رو اعصابه . زنگ بزنید همون 81681 به اوپراتور متصل بشید بگید با پشتیبانی مشتری میخواید صحبت کنید بعد مشکل کمی سرعت رو مطرح کنید بهتون میگه که این ماه 20% تخفیف میدن ولی به نظر من این 20% اینترنتی هم نیست که قبلا بود به نظر من حداقل باید 50-60 % تخفیف بدن این ماه رو مسخرست واقعا آدم نمیدونه باید به کی شاکی باشه هیچ سازمان نظارتی هم رویه این سرویس ها وجود نداره . کاش میشد سرویسم رو کنسل میکردم میرفتم از جایه دیگه میگرفتم ولی اونم نمیشه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بنده قبلا عرض کردم که سرویس شما از مخابراته نه داتک ولی شما اصرار دارین بگین داتک و جالبه که داتکی ها هم خوششون اومده گفتن درست هر لوگویی که نوشته شده باشه itc مال داتکه یعنی کنیه داتک هست.
    حالا این بنده خدا درست میگه شما سرویس داری و استفاده میکنی ولی دیگری عوض شما جواب میده.
    حالا دوست داری بگی داتکه خوب عیبی نداره
    من اصراری ندارم که بخوام بگم از داتک سرویس دارم
    جالبه که همین شرکتی هم که ازش دارم سرویس می گیرم هم می گه که ما نمایندگی داتک هستیم (حالا این وسط پیدا کنید پرتغال فروش را)
    ولی ببخشید این تیکه از جوابتونو نفهمیدم آخه یه خورده تخصصی جواب دادی من که سوادم زیر دیپلمه نفهمیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •