تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 35 اولاول ... 222829303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 347

نام تاپيک: گفتگو درباره کتاب هایی که خوانده ایم

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

سلام.
    من هم این کتاب رو از کتابخانه دانشگاه پیدا کردم از دیروز دارم می خونم به نظرم باید کتاب جالبی باشه الان نمیشه نظر داد هنوز 5 فصل از 20 فصلش رو خوندم و ترجمه کیومرث پارسای هستش ( خوبه یا نه زیادی چرته ؟ )
    باید بخونم که ببینم چی میشه ...
    هنوز به بحت در مورد این کتاب ادامه بدین تا تموم کنیم.
    اینه :

یکی از بهترین کتابایی هستش که من تو عمرم خووندم
    کلا من عاشق سبک و نوشتار مارکز هستم و بقیه کتاباشم تقریبا همین نوع نوشتاری رو دارن

2. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای karin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Far away from here

پيش فرض

بعد از حدود یک ماه کتاب موضوع رو عوض می کنیم

اگر پیشنهاد و انتقادی در مورد این تاپیک هست به همراه کتاب/کتاب های احتمالی برای موضوع آینده بفرمایید خرسند می شویم

ممنون

4. 3 کاربر از karin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

خوب تا کتاب بعدی معرفی بشه ...
    یه دوستی پ.خ داده بودن و میخواستن فرق رئالیسم و رئالیسم جادویی رو بدونن .... و خجالت و ....

در تعریف آمده است : رئالیسم (Realism) اصطلاحى است انعطاف‏پذیر، چندپهلو، چندگونه که به صفات معین (اما نه‏چندان روشن و صریح) بسیار مختلفى اطلاق مى‏شود. در فلسفه، دو مفهوم اساسى از آن درک مى‏شود:

نخست مطابقت یعنى شناخت جهان خارج به اتکاى پژوهش و تحقیقات علمى و دوم همسازى یعنى شناخت جهان خارج به اتکاى درک شهودى و بصیرت.

در ادبیات، رئالیسم اصولاً یعنى ترسیم و تصویر موثق و معتبر زندگى. از این منظر به‏قول لوین "گرایش ارادى هنر به واقعیت تقریبى"وجود دارد. بنابراین حتى آثار "غیرواقعى" و "غیرواقع‏گرایانه"، خیالى، وهم‏آلود و رؤیایى همچون "کاندید" از ولتر، "جنگ دنیاها" نوشته ولز و برخى آثار لوسین، رابله و رى برادبورى، تخیلاتى عالى‏اند که ریشه در واقعیت دارند.

به‏طور کلى اگر در داستان مورد بررسى، چیزهایى مثل شخصیت، حادثه یا زمینه (Setting)، به نمونه‏هایى در زندگى معمولى شبیه باشد، داستان، رئالیستى است. نوع ساده اینها، که گاه ژرف‏ساخت ناتورآلیستى دارند، در نوشته‏هاى بالزاک، استاندال، فلوبر(فرانسه) دیکنز (انگلستان) و ویلیام دین‏هاولز(آمریکا) و تولستوى، گوگول، گورکى (روسیه) دیده مى‏شود. در آثار رئالیستى این نویسندگان، "واقعیت محورى" در نفس رخدادها جاى دارد نه در تخیل نویسنده. استاندال تا آن‏جا پیش مى‏رود که مى‏گوید ادبیات آینه‏اى است که روى کالسکه در حال حرکت مستقر است تا چیزها را آن‏طور که هستند به‏نمایش بگذارد.

با این حال، غالب اوقات اصطلاح "رئالیسم" دلالت بر این دارد که هنرمند مى‏کوشد گستره نمایان‏ترى از زندگى اجتماعى در اثرش عرضه کند؛ خصوصاً این‏که او مى‏کوشد این گستره "زندگى پست" را نیز در برگیرد و شامل آن تجربیاتى شود که از نظر هنرمندان دیگر، بى‏ارزش قلمداد مى‏شوند. از این جمله‏اند: "ژوزف اندروز" نوشته هنرى فیلدینگ و مُل فلاندرز نوشته دانیل دفو.

البته ممکن است نویسنده با خلق شخصیت‏ها، حوادث و زمینه‏ها از "واقعیت" موجود منحرف شود، که در آن‏صورت ما را وامى‏دارد که به‏طور انتقادى و جدى‏تر به جهان واقعى بیندیشیم: نمونه‏اش "میدل‏مارچ" از جورج الیوت یا "کوه جادو" از توماس مان.

حتى مى‏توان از عناصر "فراواقعى" جهت جستجوى امر واقعى استفاده کرد؛ مثلاً جزئیات وهمناک در سفرهاى گالیور . اما تراز بالاتر در این مقوله به رئالیسم روان‏شناختى مربوط مى‏شود که ضمن وفادارى به حقیقت با تشریح کارکرد درونى ذهن، تحلیل اندیشه و احساس، نمایش سرشت شخصیت و منش است (که مرحله نهایى‏اش شیوه جریان سیال ذهن است) سر و کار دارد.

رئالیسم روان‏شناختى با ژرف‏کاوى در عرصه‏هاى ضمیر آگاه و ناخودآگاه، به وجوه دیگرى دست مى‏یابد که گاه گونه‏اى انحطاط است. رمان روان‏شناختى (مثلاً آثار داستایوفسکى) با دیدى تحلیل‏گرانه و روانکاوانه به واقعیت (شخصیت‏ها) مى‏نگرند. کنراد، پروست، هنرى جیمز و حتى رمان جریان سیال ذهن متأثر از این نوع رمان رئالیسم اند.

رئالیسم جادویی

اصطلاح رئالیسم جادوئى (Magic Realism) اولین بار به‏وسیله فرانس رو (Franz Roh) هنرشناس آلمانى در سال 1925 به‏کار رفت و بعدها، خصوصاً در 1949 آلخو کارپانتیه آن‏را به‏صورت جدى در ادبیات مطرح کرد.

در این نوع آثار، الگوهاى واقع‏گرایى با عناصرى از رؤیا، سحر، وهم و خیال درهم مى‏آمیزند و ترکیبى پدید مى‏آید که به هیچ‏یک از عناصر اولیه سازنده‏اش شباهت ندارد و خصلت مستقل و هویتى جداگانه دارد. پیوند واقعیت و وهم چنان است که رخدادهاى خیالى کاملاً واقعى و طبیعى جلوه مى‏کند؛ طورى که خواننده ماجراهاى غیرواقعى را مى‏پذیرد. داستان رئالیسم جادویى در شکل خیال و وهم روایت مى‏شود، اما ویژگى‏هاى داستان‏هاى تخیلى را ندارد. به‏عبارت دیگر آن‏قدر از واقعیت فاصله نمى‏گیرد که منکر آن در تمام عرصه‏ها و در تمام مدت زمان داستان باشد. از همین‏جا مى‏توان دریافت که عناصر سحر، جادو، رؤیا و خیال، بسیار کمتر از عنصر واقعیت است؛ یعنى بار "تخیلى - وهمى" بودن داستان کمتر از بار رئالیستى آن است. از سوى دیگر، نزدیکى نسبى این شیوه با مکتب سوررئالیسم، موجب شده که حوادث و واقعیت‏هاى روزمره انسان معمولى در جریان داستان، بزرگ‏نمایى شود و بعضى بخش‏ها، با عناصر فراواقعى و ماوراءطبیعى شکل گیرد. بنابراین توصیف صریح اشیاء و پدیده‏هاى شگفت‏انگیز و غیرعادى، جزو ارکان کار درمى‏آید.

در رئالیسم جادویى، عقل درهم شکسته مى‏شود و رخدادها برمبناى عقل و منطق به وقوع نمى‏پیوندند. در این آثار خرافات، امور تخیلى یا اسطوره‏اى، خواب و رؤیا، امور پوچ و غیرمعقول (Absurd) و نیز لحن و زبان دست به دست مى‏دهند تا موضوع از سیطره عقل و منطق خارج شود.

6. 7 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    A(nta)rctic

پيش فرض

یکی دو سال پیش بود که صد سال تنهایی رو خوندم ( دوبار ) و مشاهده کردم که مهرداد هم بدجوری تو کف این کتابه.
    ( یادمه یه بار نوشته بود تو پروفش دی که اگه یه روز به آخر عمرش مونده باشه میخواد بشینه صد سال تنهایی رو بخونه. درسته مهرداد ؟ )
    از اون موقع بود که ماجرای ایجاد تاپیکی مخصوص این رمان رو در نظر داشت و ... ولی نشد که ایجادش کنه ...
    منم که الان خیلی وقته که خوندمش الان یه چیزایی فقط تو ذهنم مونده ( کل داستان و ... ) جزئیات زیاد یادم نمونده.
    البته با دیدن سریع پستها یه چیزایی داره یادم میاد. دی
    حیف که وقت بحث درباره این کتاب تموم شده. وگرنه کلی مطلب داشتم بنویسم.
    ( خدا رو شکر که تموم شد. چون همونطور که گفتم یادم رفته و وقتش هم نیست که فعلنا دوباره بخونمش )

درکل پیشنهادم برای اونایی که نخوندن اینه حتما وقتی برای خوندن این کتاب اختصاص بدن.

میگم چطوره درباره چند کتاب شعر اکبر اکسیر که شعرهایی متفاوت و جالب داره و کل کتاباش حجم زیادی هم نداره بحث شه.
    تا اونایی که مثل من نخوندیم یا بریم بخزیم بخونیم یا اینکه اینجا با توضیحات بر و بچز بیشتر با فضای این شعرها آشنا بشیم.

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

( یادمه یه بار نوشته بود تو پروفش دی که اگه یه روز به آخر عمرش مونده باشه میخواد بشینه صد سال تنهایی رو بخونه. درسته مهرداد ؟ )
    درسته 2000 دفه هم اینو به من گفته ....
    هر چند احتمالا آخرش میشینه غرامت مضاعف میبینه ... یا رنگهای ورتیگو رو میشماره ... : دی

////////////////////

میگم چطوره درباره چند کتاب شعر اکبر اکسیر که شعرهایی متفاوت و جالب داره و کل کتاباش حجم زیادی هم نداره بحث شه.
    تا اونایی که مثل من نخوندیم یا بریم بخزیم بخونیم یا اینکه اینجا با توضیحات بر و بچز بیشتر با فضای این شعرها آشنا بشیم.
    پسته ی لال سکوت دندان شکن است رو تو تاپیک کتاب ها معرفی کرده بودم ....
    اینم جالبه ... ولی چقدر جای صحبت داشته باشه ... نمیدونم

9. 2 کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    A(nta)rctic

پيش فرض

درسته 2000 دفه هم اینو به من گفته ....
    هر چند احتمالا آخرش میشینه غرامت مضاعف میبینه ... یا رنگهای ورتیگو رو میشماره ... : دی

////////////////////

پسته ی لال سکوت دندان شکن است رو تو تاپیک کتاب ها معرفی کرده بودم ....
    اینم جالبه ... ولی چقدر جای صحبت داشته باشه ... نمیدونم
    درباره این کتاب هم جایی دربارش خوندم و مثل اینکه 5 کتاب هست که از اکبر اکسیر چاپ شده
    سه تاش اینان انگاری دی :
    پسته لال سکوت دندان شکن است ( همین که معرفی کردی و رفتم دیدم تو تاپیک که نوشته بودی.
    http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3431557#post3431557 )
    بفرمایید بنشینید صندلی عزیز
    زنبورهای عسل دیابت گرفته اند

نوع عنوان کتابها هم جالبه

اینکه چقدر جای صحبت داره برمیگرده به نوع شعرها و اون انتقادهای تند و طنزگونه و ... که میشه تو شعرها یا بخشی از اونا دید
    یادمه یکی از شعرها درباره تخت جمشید بود و یا این شعری که مینویسم. ببین چی میگه .
    وقتی این شعر رو میخونی نمیدونی باید بخندی یا گریه کنی.
    مطلب بزرگی رو بیان میکنه. یجوری آدم رو شوکه میکنه.

مثل روزنامه ها، اول همه را سرکار میگذارند
    بعد آگهی استخدام میزنند
    بچه های وظیفه ، یا شاعر شده اند یا خواننده!
    خدا را شکر در خانه ما ، کسی بیکار نیست
    یکی فرم پر میکند، یکی احکام میخواند
    یکی به سرعت پیر میشود
    و آن یکی مدام نق میزند
    مرده شور ریختت رو ببرند
    چرا از خرمشهر سالم برگشتی؟!

آخرین خط رو خوندین چه حالی بهتون دست داد ؟

.........
    پ.ن. :
    پست قبلیم ویرایش شده. حالا مهرداد خواسته که ویرایش بشه یا اینکه همکار یا مدیری اینکار رو کرده نمیدونم.
    بهتر بود یک ویرایش توسط ... آخر پستم نوشته میشد تا میدونستم که دقیقا کی اینکار رو کرده. البته یه حدسایی زدم .
    بعد میرفتم میگرفتم گوشش رو میکردم تیکه‏ی بزرگش

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

درباره این کتاب هم جایی دربارش خوندم و مثل اینکه 5 کتاب هست که از اکبر اکسیر چاپ شده
    سه تاش اینان انگاری دی :
    پسته لال سکوت دندان شکن است ( همین که معرفی کردی و رفتم دیدم تو تاپیک که نوشته بودی.
    http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3431557#post3431557 )
    بفرمایید بنشینید صندلی عزیز
    زنبورهای عسل دیابت گرفته اند

نوع عنوان کتابها هم جالبه

اینکه چقدر جای صحبت داره برمیگرده به نوع شعرها و اون انتقادهای تند و طنزگونه و ... که میشه تو شعرها یا بخشی از اونا دید
    یادمه یکی از شعرها درباره تخت جمشید بود و یا این شعری که مینویسم. ببین چی میگه .
    وقتی این شعر رو میخونی نمیدونی باید بخندی یا گریه کنی.
    مطلب بزرگی رو بیان میکنه. یجوری آدم رو شوکه میکنه.

مثل روزنامه ها، اول همه را سرکار میگذارند
    بعد آگهی استخدام میزنند
    بچه های وظیفه ، یا شاعر شده اند یا خواننده!
    خدا را شکر در خانه ما ، کسی بیکار نیست
    یکی فرم پر میکند، یکی احکام میخواند
    یکی به سرعت پیر میشود
    و آن یکی مدام نق میزند
    مرده شور ریختت رو ببرند
    چرا از خرمشهر سالم برگشتی؟!

آخرین خط رو خوندین چه حالی بهتون دست داد ؟

.........
    پ.ن. :
    پست قبلیم ویرایش شده. حالا مهرداد خواسته که ویرایش بشه یا اینکه همکار یا مدیری اینکار رو کرده نمیدونم.
    بهتر بود یک ویرایش توسط ... آخر پستم نوشته میشد تا میدونستم که دقیقا کی اینکار رو کرده. البته یه حدسایی زدم .
    بعد میرفتم میگرفتم گوشش رو میکردم تیکه‏ی بزرگش

پست را من ویرایش کردم کسی هم درخواست نداده بود .
    علتش هم این بود که اون جمله یک موضوع شخصی راجع به من بود که خوشم نمی یومد در موردش بحث بشه

12. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب دوستان من میگم بیاییم درباره یه کتاب ایرانی صحبت کنیم تا هم تنوعی باشه و هم این تایپک از حالت جمود خارج بشه.

کتاب یک عاشقانه ارام چطوره؟؟؟؟ اگه کتاب دیگه ای هم به نظرتون میاد بگین

14. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همه ي نامها ژوزه ساراماگو پيشنهاد منه
    اينم فقط واسه اينكه تاپيك بياد بالا

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

همه ي نامها ژوزه ساراماگو پيشنهاد منه
    اينم فقط واسه اينكه تاپيك بياد بالا

خیلی هم خوبه اگه شما موافقید همینو انتخاب کنیم
    منم میرم میخوونم میام نظرمو هم میگم

17. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •