تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 394 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام.من d2 8g خریدم.خودش 225 تومن کیفش 17 تومن رم 8g هم 30 تومن.البته من 4g میخواستم نداشت.منم چون عجله داشتم خریدم.اگه برنامه ای فلشی سایتی چیزی واسش سراغ دارین بگین.به نظر چیز خوبی مییاد.
    سلام
    مبارکه
    ایشالا برات یه عمر کار کنه
    گفتی خودش 225 تومن؟
    تخفیف گرفتی یا خودش همین قیمتو گفت؟
    راستی اینم یه فروم توپ مخصوص محصولات cowon
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by osmaan; 28-12-2008 at 22:13.

داره خودمونی میشه Shahrzad368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.مرسی آقای osmaan.اگه اشتباه نکرده باشم خودش گفت 227 تومن.منم 225 دادم.البته گفت که قیمت اصلیش 229 است.به خاطر آدرس فروم هم خیلی ممنون.در ضمن اگه اون پیام رو جواب ندادم اول به خاطر این بود که نمیتونستم پیام خصوصی بدم واینکه مطمئن نبودم بخوام d2 بگیرم بعدش هم نمیخواستم زحمت فرستادن و این جور حرفا بیفته گردنتون.راستی ایشالا d2 شما هم براتون یه عمر کار کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    درمورد ضبط صدا ممکنه ولوم میکرفن رو روی کمترین درجه گذاشته باشین
    .
    سلام
    ممنون از راهنماييتون
    اين دستگاه بدجوري حوصله منو سر برده شايدم بخاطر نابلدي من باشه كه با اينهمه تعريف اينقدر باهاش مشكل دارم
    اصلا ضبط صدا نمي كنه صدا روي آخرين حدش بود ولي هر كار مي كنم فقط يه صداي يكنواخت هوا توش هست يعني با صداي بلند نزديك هدفون هم صحبت كرديم ولي نشد كه نشد من ميخوام بدونم اگه واقعا ضبطش دچار مشكل شده چرا فايل صوتي با صداي هوا (نمي دونم بهش چي ميگن) وجود داره اگه دچار مشكل نشده چرا صداي ماها رو ضبط نمي كنه
    روز اول اينو امتحان كردم و حتي حرفهاي دوستان با فاصله 2-3 متر رو هم ضبط كرده بود و يه فايل 9 ساعتي هم بعدش دارم ولي ديگه بعد از اون هيچي رو ضبط نكرد
    ممكنه برنامه اي چيزي از روش پاك شده باشه؟ ميشه فرمتش كرد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنماييتون
    اين دستگاه بدجوري حوصله منو سر برده شايدم بخاطر نابلدي من باشه كه با اينهمه تعريف اينقدر باهاش مشكل دارم
    اصلا ضبط صدا نمي كنه صدا روي آخرين حدش بود ولي هر كار مي كنم فقط يه صداي يكنواخت هوا توش هست يعني با صداي بلند نزديك هدفون هم صحبت كرديم ولي نشد كه نشد من ميخوام بدونم اگه واقعا ضبطش دچار مشكل شده چرا فايل صوتي با صداي هوا (نمي دونم بهش چي ميگن) وجود داره اگه دچار مشكل نشده چرا صداي ماها رو ضبط نمي كنه
    روز اول اينو امتحان كردم و حتي حرفهاي دوستان با فاصله 2-3 متر رو هم ضبط كرده بود و يه فايل 9 ساعتي هم بعدش دارم ولي ديگه بعد از اون هيچي رو ضبط نكرد
    ممكنه برنامه اي چيزي از روش پاك شده باشه؟ ميشه فرمتش كرد؟
    سلام
    حالا که توضیح دادین متوجه مشکلتون شدم شما تو قسمت رکورد که میرین روی setting کلیک کنید و external mic رو غیر فعال کنید درضمن منظورم از صدای ضبط میزان ولومی هست که تو setting مشاهده میشه، و یه نکته دیگه برای اینکه ضبط بهتری داشته باشین صدای خروجی D2 رو موقع ضبط همیشه روی صفر بزارین.

5. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

سلام.مرسی آقای osmaan.اگه اشتباه نکرده باشم خودش گفت 227 تومن.منم 225 دادم.البته گفت که قیمت اصلیش 229 است.به خاطر آدرس فروم هم خیلی ممنون.در ضمن اگه اون پیام رو جواب ندادم اول به خاطر این بود که نمیتونستم پیام خصوصی بدم واینکه مطمئن نبودم بخوام d2 بگیرم بعدش هم نمیخواستم زحمت فرستادن و این جور حرفا بیفته گردنتون.راستی ایشالا d2 شما هم براتون یه عمر کار کنه.
    آها یه لحظه فکر کردم که داره از بقیه نمایندگی ارزون تر میفروشه
    نه برای من که زحمتی نیست

داره خودمونی میشه sarveboland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

.
    من میخوام یه mp3plater creative 1یک گیگا بایت بخرم..

.الان اون مدل هایی که باتری نیم قلم می خورد تو بازار هست

.!!من این مدلی رو می خوام..اگه شما دارین از خوبی ها و بدی های مارکی که دارین بگین!!
    .
    در ضمن میگن سونی اصل پیدا نمیشه....خواهش می کنم مرا راهنمایی بفرمایید!!!
    .
    الان mp3plater که lining داشته باشه وجود داره؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

.
    من میخوام یه mp3plater creative 1یک گیگا بایت بخرم..

.الان اون مدل هایی که باتری نیم قلم می خورد تو بازار هست

.!!من این مدلی رو می خوام..اگه شما دارین از خوبی ها و بدی های مارکی که دارین بگین!!
    .
    در ضمن میگن سونی اصل پیدا نمیشه....خواهش می کنم مرا راهنمایی بفرمایید!!!
    .
    الان mp3plater که lining داشته باشه وجود داره؟
    مدلهای باتری نیم-قلمی و کلا قلمی دیگه دارن خیلی کم میشن و همون موقع هم بیشتر creative چندتایی داشت و iriver ... مثلا zen nano plus یا مثلا v100 یا TX FM ... اینا همه مدلهای خوبی بودن و هنوز هم گیر میان ... با توجه به قیمتشون (زیر 65 تومن) کیفیت خیلی خوبی دارن ...

بد نیست که سراغ کارای شارژی هم بری ، مثلا zen stone که اسپیکر هم داره ... یا zen wav ...

در مورد سونی : به "شنیده ها" اکتفا نکن ... 95% شون ، اشتباه هستن یا ناقص ... سونی ای که شما از نمایندگی سونی می خری همونیه که جاهای دیگه هم گیر میاد ... ضمنا اینکه یه محصول 80-90 تومنی ، انقدرها چیز فضایی و پیچیده ای نیست که مثلا خوبهاش رو واسه از ما بهتران سوا کنن! ...

در مورد حافظه : سعی کن اگه جای انتخاب و هزینه داری ، بالاتر از 1 گیگ بگیری ... یک گیگ خیلی سریع پر میشه ، اگه اهل موسیقی گوش کردن باشی ..

9. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fabio13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز یه آیپاد نانو نسل 4 دیدم، به حجم 4 گبگ !! تمام ویژگیهاش و امکانات نانو نسل 4 بود، ولی تو سایت اپل و تمام سایتهای دیگه، نانو نسل 4 رو 8 و 16 گیگ معرفی کرده و اصلا 4 گیگ نداره ! خواستم بدونم همچین چیزی ممکنه ؟!
    با یه کیف رو هم 153 تومن ار پایتخت خریده بود.

مرسی

داره خودمونی میشه fabio13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز یه آیپاد نانو نسل 4 دیدم، به حجم 4 گبگ !! تمام ویژگیهاش و امکانات نانو نسل 4 بود، ولی تو سایت اپل و تمام سایتهای دیگه، نانو نسل 4 رو 8 و 16 گیگ معرفی کرده و اصلا 4 گیگ نداره ! خواستم بدونم همچین چیزی ممکنه ؟!

مرسی
    یه چندتا لینک در این مورد پیدا کردم و متوجه شدم که به طور محدود 4 گیگ هم در بعضی کشورها مثل هلند، آلمان، استرالیا و ایران وجود داره !

مثل اینها :

کد:
    Last edited by fabio13; 07-01-2009 at 22:06.

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی
    یه چندتا لینک در این مورد پیدا کردم و متوجه شدم که به طور محدود 4 گیگ هم در بعضی کشورها مثل هلند، آلمان، استرالیا و ایران وجود داره !
    قبلا هم بحث شده بود ... اینجا رو چک کن :

کد:

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •