سلام
مبارکه
ایشالا برات یه عمر کار کنه
گفتی خودش 225 تومن؟
تخفیف گرفتی یا خودش همین قیمتو گفت؟
راستی اینم یه فروم توپ مخصوص محصولات cowon
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مبارکه
ایشالا برات یه عمر کار کنه
گفتی خودش 225 تومن؟
تخفیف گرفتی یا خودش همین قیمتو گفت؟
راستی اینم یه فروم توپ مخصوص محصولات cowon
Last edited by osmaan; 28-12-2008 at 22:13.
سلام.مرسی آقای osmaan.اگه اشتباه نکرده باشم خودش گفت 227 تومن.منم 225 دادم.البته گفت که قیمت اصلیش 229 است.به خاطر آدرس فروم هم خیلی ممنون.در ضمن اگه اون پیام رو جواب ندادم اول به خاطر این بود که نمیتونستم پیام خصوصی بدم واینکه مطمئن نبودم بخوام d2 بگیرم بعدش هم نمیخواستم زحمت فرستادن و این جور حرفا بیفته گردنتون.راستی ایشالا d2 شما هم براتون یه عمر کار کنه.
سلام
ممنون از راهنماييتون
اين دستگاه بدجوري حوصله منو سر برده شايدم بخاطر نابلدي من باشه كه با اينهمه تعريف اينقدر باهاش مشكل دارم
اصلا ضبط صدا نمي كنه صدا روي آخرين حدش بود ولي هر كار مي كنم فقط يه صداي يكنواخت هوا توش هست يعني با صداي بلند نزديك هدفون هم صحبت كرديم ولي نشد كه نشد من ميخوام بدونم اگه واقعا ضبطش دچار مشكل شده چرا فايل صوتي با صداي هوا (نمي دونم بهش چي ميگن) وجود داره اگه دچار مشكل نشده چرا صداي ماها رو ضبط نمي كنه
روز اول اينو امتحان كردم و حتي حرفهاي دوستان با فاصله 2-3 متر رو هم ضبط كرده بود و يه فايل 9 ساعتي هم بعدش دارم ولي ديگه بعد از اون هيچي رو ضبط نكرد
ممكنه برنامه اي چيزي از روش پاك شده باشه؟ ميشه فرمتش كرد؟
سلام
حالا که توضیح دادین متوجه مشکلتون شدم شما تو قسمت رکورد که میرین روی setting کلیک کنید و external mic رو غیر فعال کنید درضمن منظورم از صدای ضبط میزان ولومی هست که تو setting مشاهده میشه، و یه نکته دیگه برای اینکه ضبط بهتری داشته باشین صدای خروجی D2 رو موقع ضبط همیشه روی صفر بزارین.
آها یه لحظه فکر کردم که داره از بقیه نمایندگی ارزون تر میفروشه
نه برای من که زحمتی نیست
.
من میخوام یه mp3plater creative 1یک گیگا بایت بخرم..
.الان اون مدل هایی که باتری نیم قلم می خورد تو بازار هست
.!!من این مدلی رو می خوام..اگه شما دارین از خوبی ها و بدی های مارکی که دارین بگین!!
.
در ضمن میگن سونی اصل پیدا نمیشه....خواهش می کنم مرا راهنمایی بفرمایید!!!
.
الان mp3plater که lining داشته باشه وجود داره؟
مدلهای باتری نیم-قلمی و کلا قلمی دیگه دارن خیلی کم میشن و همون موقع هم بیشتر creative چندتایی داشت و iriver ... مثلا zen nano plus یا مثلا v100 یا TX FM ... اینا همه مدلهای خوبی بودن و هنوز هم گیر میان ... با توجه به قیمتشون (زیر 65 تومن) کیفیت خیلی خوبی دارن ...
بد نیست که سراغ کارای شارژی هم بری ، مثلا zen stone که اسپیکر هم داره ... یا zen wav ...
در مورد سونی : به "شنیده ها" اکتفا نکن ... 95% شون ، اشتباه هستن یا ناقص ... سونی ای که شما از نمایندگی سونی می خری همونیه که جاهای دیگه هم گیر میاد ... ضمنا اینکه یه محصول 80-90 تومنی ، انقدرها چیز فضایی و پیچیده ای نیست که مثلا خوبهاش رو واسه از ما بهتران سوا کنن! ...
در مورد حافظه : سعی کن اگه جای انتخاب و هزینه داری ، بالاتر از 1 گیگ بگیری ... یک گیگ خیلی سریع پر میشه ، اگه اهل موسیقی گوش کردن باشی ..
امروز یه آیپاد نانو نسل 4 دیدم، به حجم 4 گبگ !! تمام ویژگیهاش و امکانات نانو نسل 4 بود، ولی تو سایت اپل و تمام سایتهای دیگه، نانو نسل 4 رو 8 و 16 گیگ معرفی کرده و اصلا 4 گیگ نداره ! خواستم بدونم همچین چیزی ممکنه ؟!
با یه کیف رو هم 153 تومن ار پایتخت خریده بود.
مرسی
یه چندتا لینک در این مورد پیدا کردم و متوجه شدم که به طور محدود 4 گیگ هم در بعضی کشورها مثل هلند، آلمان، استرالیا و ایران وجود داره !
مثل اینها :
Last edited by fabio13; 07-01-2009 at 22:06.
قبلا هم بحث شده بود ... اینجا رو چک کن :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)