تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 41 اولاول ... 22282930313233343536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 410

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک سوالات و مشکلات مربوط به برنامه WinRAR

داره خودمونی میشه hamid_c's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام خدمت دو سه تان
    چند بار واسم این اتفاقی که میگم افتاده حالا نمیدونم اون فایل ها هم عین این فایلی که میخوام دانلود بکنم دارای ریکاوری 5% که معمولا مینویسن بودن یا نه
    مشکلم این بود که موقعی که داشتم یه فایل زیپ یا رر دانلود میکردم(با دانلود منیجر) اگه در هنگام دانلود برق میرفت و سیستم خاموش میشد، بعد از اینکه سیستم رو روشن میکردم و میذاشتم فایل دانلود شه، بعد از اتمام دانلود میدیم قابل خراب شده و ریپیر هم اثر نداشت
    امروز باز این اتفاق واسم افتاده، یه فایل RAR یک گیگی که دارای ریکاوری 5% هم بود داشتم دانلود میکردم که حدود 300 مگ دانلود شده بود یهو برق رفت
    الان میخواستم ببینم که حالا این فایل دارای ریکاوری هست بزنم از ادامه بره و مشکلی پیش نمیاد یا از اول بزنم؟؟؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یک مجموعه ی آموزشی 8 گیگی دانلود کردم از وطن دانلود، تقریباً 3بار دانلود کردم و هر بار چنتا از محتویات این مجموعه ارور CRC میداد و از آخر وقتی هر 3تا رو اکسترکت کردم تونستم مجموعه کامل رو از توش گلچین کنم و مشکلم حل شد.

خیلی مسخرست که همچین مشکلاتی پیش میاد، جالبه که دقیقاً قبل از همین مجموعه، من یک مجموعه ی 30 گیگی از همین وطن دانلود، دانلود کردم که 123 تا پارت داشت و بدون ایراد همون اول کاملاً اکسترکت شد.

کاش یکی دقیقاً میدونست این مشکلات از کجا نشأت میگیره !

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام خدمت دو سه تان
    چند بار واسم این اتفاقی که میگم افتاده حالا نمیدونم اون فایل ها هم عین این فایلی که میخوام دانلود بکنم دارای ریکاوری 5% که معمولا مینویسن بودن یا نه
    مشکلم این بود که موقعی که داشتم یه فایل زیپ یا رر دانلود میکردم(با دانلود منیجر) اگه در هنگام دانلود برق میرفت و سیستم خاموش میشد، بعد از اینکه سیستم رو روشن میکردم و میذاشتم فایل دانلود شه، بعد از اتمام دانلود میدیم قابل خراب شده و ریپیر هم اثر نداشت
    امروز باز این اتفاق واسم افتاده، یه فایل RAR یک گیگی که دارای ریکاوری 5% هم بود داشتم دانلود میکردم که حدود 300 مگ دانلود شده بود یهو برق رفت
    الان میخواستم ببینم که حالا این فایل دارای ریکاوری هست بزنم از ادامه بره و مشکلی پیش نمیاد یا از اول بزنم؟؟؟

هیچ ابزاری نیست که بخواد دقیق بگه فایل آیا صدمه دیده یا نه و راهی جز این نیست که دانلود رو ادامه بدی
    در اکثر مواقع اتفاق و مشکلی پیش نمیاد ولی خوب بعضا تو این مواقع ممکنه فایل صدمه هم ببینه

4. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من یک مجموعه ی آموزشی 8 گیگی دانلود کردم از وطن دانلود، تقریباً 3بار دانلود کردم و هر بار چنتا از محتویات این مجموعه ارور CRC میداد و از آخر وقتی هر 3تا رو اکسترکت کردم تونستم مجموعه کامل رو از توش گلچین کنم و مشکلم حل شد.

خیلی مسخرست که همچین مشکلاتی پیش میاد، جالبه که دقیقاً قبل از همین مجموعه، من یک مجموعه ی 30 گیگی از همین وطن دانلود، دانلود کردم که 123 تا پارت داشت و بدون ایراد همون اول کاملاً اکسترکت شد.

کاش یکی دقیقاً میدونست این مشکلات از کجا نشأت میگیره !

قطع و وصل شذن و خاموش شدن سیستم بطور ناگهانی در حین دانلود مهمترین عامل بروز این جور مشکلات هست

6. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    وقتی برفرض یک فایل فشرده شده رو با WinRar باز می کنم و توی خود محیط ش دبل کلیک می کنم اون رو باز نمی کنه و از دسکتاپ یه فایل اجرا می کنه! مثلا اگه فایل تصویری باشه یا اگه عکس باشه!
    چطور می تونم به تنظیمات پیش فرض خودش برگردونم؟
    در ضمن یک بار آن اینیستال و دوباره تصب کردم اما فایده نداشت

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

چطور می تونم فایل فشرده ای که به چندین قسمت برای دانلود تبدیل شده

وقتی یک قسمت را دانلود کردم بتوانم از آن استفاده کنم

چون می خوام ببینم اون یه قسمت چیه و اصلاً به کارم میاد تا اگه امکان داشت بقیه را هم دانلود کنم

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

چطور می تونم فایل فشرده ای که به چندین قسمت برای دانلود تبدیل شده

وقتی یک قسمت را دانلود کردم بتوانم از آن استفاده کنم

چون می خوام ببینم اون یه قسمت چیه و اصلاً به کارم میاد تا اگه امکان داشت بقیه را هم دانلود کنم
    برای دیدن چنین فایلهایی فرمت فایل خیلی مهم است.اگر فایل مورد نظر افیس باشد همچین کاری امکان پذیر نیست ولی اگر فیلم یا اهنگ باشه این گونه عمل کنین:
    حتما باید پارت اول را دانلود کرده باشید.پارت اول را اکسترکت کنین.پس از اکسترکت از شما مسیر پارت 2 را میخواد.در این هنگام با پنجره باز شده کاری نداشته باشید و برید فایلی را که نصفه و نیمه اکسترکت کرده را با نرم افزارهای KMPlayer یا VLC اجرا کنین.یادتون باشه که در این حالت دقایق اولیه فیلم یا اهنگ را خواهید داشت پس Fast Forward نکنین.فقط یادتون باشه که از پارت اول به بعد رو که داشته باشین میتونین مدیارو با این روش ببینین.

10. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض مشکل با برنامه Winrar

سلام دوستان من یه فیلم دانلود کردم پارت اول و دوم باهم باید extract بشه ، فایل اول با موفقیت انجام میشه اما فایل دوم سر 90% ارور میده !

عکس :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاری میشه کرد ؟
    Last edited by One Minute; 08-04-2013 at 00:02.

پروفشنال Beta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    گالیکش

پيش فرض

عکس Not Found
    یه Repair کن ببین جواب میده!

13. 2 کاربر از Beta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

حتما بد دانلود شده! فایل خراب است!
    عکس هم فوند هست داداش اون کلمه کاری رو از روش بردار ! D

15. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •