تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 198 اولاول ... 222829303132333435364282132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

باید تمام درجه های Coercion را داشته باشی به اضافه Cunning بالا. منم اون اولا نمی تونستم کاری کنم که باهاش ازدواج کنه چون نمی دوستم با این مسئله برخورد می کنم برای همین Cunning زیاد نداشتم. این بازی همینه که اگر می خواهی بهترین نتیجرو بگیری باید چند بار بری تا تجربه پیدا کنی که بدونی کی و کجا با چه مسائلی برخورد خواهی کرد تا آمادگی قبلی داشته باشی.
    من میتونم الیسترو خرش کنم که با ملکه ازدواج کنه ولی نمیدونم خودم باهاش ازدواج کنم یا بزارم الیستر این کارو بکنه (ازدواجه دیگه. مهمترین واقعه ی زندگیه )
    فعلا یه سیو جدا گرفتم تا ببینم چی میشه

داره خودمونی میشه clove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام مي خواستم بدونم گرافيك اين بازي در حد بازي هاي روز هست . يا نه ؟ متشكرم

بازی روز ؟؟ این خودش بازی روزه!!!

اگه سیستمت بکشه گرافیک بالایی داره.
    Last edited by clove; 27-11-2009 at 21:27.

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

دوستان به نظرتون بازی یکم خسته کننده نمیشه!؟ منظورم اینکه من که شخصا نمیتونم بیشتر از 2 ساعت بازی کنم اعصابم خورد میشه اما بازی هایه R.P.G دیگه رو تا 4 یا 5 ساعت ( مثل Fable 2 یا Fallout ) بازی میکردم! میخوام ببینم برا شما هم اینطوریه؟
    در ضمن کسی اینجا با Mage Night Elf رفته؟ ( فکر کنم باید داستان ها متفاوت باشه؟! )

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

دوستان به نظرتون بازی یکم خسته کننده نمیشه!؟ منظورم اینکه من که شخصا نمیتونم بیشتر از 2 ساعت بازی کنم اعصابم خورد میشه اما بازی هایه R.P.G دیگه رو تا 4 یا 5 ساعت ( مثل Fable 2 یا Fallout ) بازی میکردم! میخوام ببینم برا شما هم اینطوریه؟
    بجز چندتا قسمت کم بازی جذابیه اون هم که شما خسته میشید به سلیقتون برمیگرده چون ار پی جی داریم تا ار پی جی.خودتونم که میگید فال اوت و فیبل را بیشتر بازی میکنید که بخاطر تغیرات در بازی هستش
    در ضمن کسی اینجا با Mage Night Elf رفته؟ ( فکر کنم باید داستان ها متفاوت باشه؟! )
    من که هیومن نوبل هستم Human Noble Warrior

راستی کسی نمیدونه ترینر ارکین واریر Arcane warrior trainer کجاست یا از کجا باید کتاب اموزششو بخرم؟!!!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اتفاقا من وقتی fallout بازی میکردم ، خیلی حس کسل کننده ای بهم دست میداد .... چون هیجان نداشت ، هیجان واسه چی نداشت؟ چون وسط ماموریت ها ، فیلمی چیزی نشون نمیداد و نکته ی مهمتر ، خودمون رو خیلی نمیدیدیم ، استیل صحبت کردن در فالوت خیلی بد بود ... در نتیجه حس سینمایی بازی کم میشد و حس خسته کننده ای به آدم دست میده .... حس فالوت دقیقا عینه ابلیویون بود چون ویژگی های منفیه همدیگرو داشتن ....

با اینکه تو این بازی پلیر حرف نمیزنه ولی خیلی احساس بدی نمیده ... ولی اگه حرف میزد بهتر بود (مثه مس افکت)

6. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rezakheyri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اواره ام

پيش فرض

در ضمن کسی اینجا با Mage Night Elf رفته؟ ( فکر کنم باید داستان ها متفاوت باشه؟! )[/quote]
    داستان زیاد فرقی نمیکنه .فقط با کاراکترت از جای جدیدی شروع میکنی

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

من میتونم الیسترو خرش کنم که با ملکه ازدواج کنه ولی نمیدونم خودم باهاش ازدواج کنم یا بزارم الیستر این کارو بکنه (ازدواجه دیگه. مهمترین واقعه ی زندگیه )
    فعلا یه سیو جدا گرفتم تا ببینم چی میشه
    اگر Human Noble باشی می تونی ازدواج کنی در غیر اینصورت نچ !
    راستی کسی نمیدونه ترینر ارکین واریر Arcane warrior trainer کجاست یا از کجا باید کتاب اموزششو بخرم؟!!!
    Arcane Warrior را می تونی هنگام Nature of the beast توی اون خرابه ها( آخرای quest میشه تقریبا ) از یک روح که توی یک Phylactery اسیر شده یاد بگیری .
    راستی Night Elf نداریم یا Dalish Elf یا City Elf .
    داستان زیاد فرقی نمیکنه .فقط با کاراکترت از جای جدیدی شروع میکنی
    چرا برای هر Origin داستان اصلی و برخورد افراد باهات و بعضی Side Quest های خاص فرق می کنه. مثلا اگر Dalish Elf باشی هیچ وقت نمی تونی Werewolf هارو راضی کنی که به Elf ها حمله کنند و نمیشه Persuade شون کرد یا اگر Dwarf باشی وضعیتت تو Ozammar فرق میکنه و Epilogue های متفاوتی می گیری.
    Last edited by Optimus Prime; 28-11-2009 at 01:29.

9. 5 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

بازی روز ؟؟ این خودش بازی روزه!!!

اگه سیستمت بکشه گرافیک بالایی داره.
    سلام منظورم نسبت به ديگر بازي ها بود (مثلاً cod6 ) به هر حال ممنون.

11. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به دنبال شمشیر ها و زره های کمیاب هم باشید. از هم گروهیاتون اینطوری استفاده کنید :
    1 - Alistair : فقط قابلیت های نبرد با Shield را بالا ببرید و به قوم معروف او تانک شما خواهد بود. فقط Constitution و Strength او را افزایش دهید.
    2 - Wynne : او Healer گروه شما خواهد بود Spell های خوب کننده را فقط برایش بگیرید و تا می توانید Willpower او را افزایش دهید.
    3 - خطر حمله به خودی در این بازی خیلی بالاست و متاسفانه Morrigan هم از Spell های تحاجمی به صورت بدی استفاده می کند که به شما و همگروهیاتو آسیب می زنه پس بنابراین توی قسمت تاکتیک سعی کنید Shapeshifter را هم به Tactic Slot ها اضافه کنید.
    4 - Leliana هم Archer و قفل باز کنتان باشد. قدرتهای او را صرف Dextrity برای استفاده از کمان و Strength برای استفاده از زره های قویتر و Cunning برای قویتر شدن در قفل باز کردن استفاده کنید.
    5 - Zevran هم Assassin شما خواهد بود همانند Leliana عمل کنید فقط لازم نیست Point ها را صرف Cunning بکنید.
    6 - Sten و Oghren هم همانند Alistair استفاده کنید ولی Feat های استفاده از اسلحه های سنگین را برایشان بگیرید.
    optimus جان من elf هستم از نوع magi
    کدوما رو بیشتر بالا ببرم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

امروز بازی رو تموم کردم
    مراگن یه پیشنهاد داد برای زنده موندن :ی منم قبول کردم و زنده موندم
    حالا دوباره لود میکنم پیشنهادشو قبول نمیکنم
    بعدش دوباره میرم با یه اریجینز جدید شروع میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •