واقعا؟!!!
پویا اومده مجری شده؟
معلومه این پویا پارتیش تو صدا سیما ناجور کلفت هست!!!
واقعا؟!!!
پویا اومده مجری شده؟
معلومه این پویا پارتیش تو صدا سیما ناجور کلفت هست!!!
اتفاقی که واسه همه سریال های تلوزیون می افته اینه: قسمت اول پخش میشه بعدش همه میخوان بدونن قسمت دومش چی میشه بعدش میخوان بدونن قسمت سومش چی میشه و این تا قسمت آخر سریال ادامه داره. ولی آخرش همه می فهمن که تا حالا سر کار بودن. سریال بعدی شروع میشه و این داستان تا ابد ادامه داره. بسته به اینکه یه سریال چقدر معمای حل نشده واسه قسمت بعدیش داشته باشه خوبی یا بدیش تعریف میشه. و اصلا کسی توجه نمیکنه که تمام مدت سر کاره. و دارن رو مغزش کار میکنن. اصلا سریالی که توش زنا با چادر تو خونه میگردن و با چادر میخوابن و با چادر حموم میرن و ... ارزش دیدن داره؟
تایید میشه
پویا قبل از بازی در ترانه ی مادری مجری برنامه ی نوجوان شبکه ی اول بوده
الان هم که دمه افطار
نتیجه گیری میشه که از بند پ استفاده میکنند ایشون
Last edited by arash_3tar; 03-09-2008 at 10:16.
اصلا بدرد این کار یعنی این برنامه نمی خوره آخه خیلی بچه است باید یه آدم بزرگ می آوردن !اون تنها بدرد برنامه نوجوان می خوره و نقش هایی مثل پویا و بس .
موافقم 100درصد
maaarsجون نمیتو نند که نشون بدن زنا چه جوری میخوابن که و یا مثلا چه جوری حموم میرن....مجبورن با چادر نشون بدن .....تازه هر زنی هم که چادری است مطمئا باش هر جا که میره چادرشو دنبال خودش نمیکشونه ... فهمیدی گلم
من نمیدونم شما خودت چادر سر میکنی یا نه؟ ولی تو هر سریالی زن های خوب چادر سرشون میکنن و مشکل من با این سریال ها همینه. یعنی میخوان بگن اگه چادر سر نکنی آدم خوبی نیستی.
اگه نمی تونن نشون بدن خوب نسازن. ملت که تحسن نکردن جلوی صدا و سیما که ما سریال می خوایم یالا.
تا بوده هم چنین بوده که زنا موقع خواب با گارده کامل بودن.
به نظر من بهرام بهترین نقش و بازی رو تو این فیلم داشت ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)