فرق 2g با 1g چیه؟
2g دكمه ولوم واسپيكر داره كه 1g نداره از لحاظ سخت افزاريم يكم فرق دارن.
بد نیست یکی از روشهای جیلبرک رو اینجامعرفی کنیم
اول چند تا نکته:
1) این جیلبرک فعلا محدود یا به عبارت خود آمریکایی ها افسار شده(Tethered) هست به این معنی که بعد هر بار خاموش شدن آیپاد وقتی روشنش میکنین آیپادتون بوت نمیشه و روی یه صفحه سفید گیر میکنه
دلیلش رو قبلا گفتم و اجتمالا میدونید ولی بد نیست یه بار دیگه مرور کنیم
چون با جیلبرک شما یک فرمویر دستکاری شده رو میریزین روی آیپاد و اپل دلش نمیخواد که شما این کار رو بکنین و برای همین کاری کرده که تو هر بار روشن شدن دستگاه چک بشه که آیا شما از فرمویر خودش استفاده میکنین یا نه
و وقتی میبینه که شما دارین از فرمویر دستکاری شده استفاده میکنین آیپاد رو بوت نمیکنه
و ما هم برای نصب برنامه های متفرقه لازمه که فرمویر رو دستکاری کنیم چون اگه دستکاری نکنیم فرمویر اپل اجازه نصب برنامه هایی که قبلا از اپل مجوز نگرفتن رو نمیده
همونطور که میبینید و قبلا هم گفتم این یک زنجیره امنیت هست که توی روشن شدن آیپاد چند مرحله داره و هر مرحله که اجرا میشه مرحله بعدیش رو چک میکنه که اگر مورد تائید اپل نبود اون مرحله اجرا نشه و آیپاد روشن نشه
خوب حالا هر بار که آیپاد خاموش شد برای روشن شدن مجددش باید اونو به کامپیوتر وصلش کنین تا با پچ برف قرمز(red sn0w) بتونین اون زنجیره امنیت رو دور بزنین
************************************************** ********************************
تیم آیفون که پچ برف قرمز رو درست کرده نمیخواست که این روش رو ریلیز کنه چون معتقده که این روش به دلیل افسار شده بودنش خوب نیست
اما به دلیل درخواستهای زیاد، فعلا این رو ریلیز کرده
ولی دارن برای پیدا کردن یک روش دائمی که دیگه نیاز نباشه که هر بار بعد خاموش شدن دوباره جیلبرک بشه کار مکینن
تیم آیفون این روش رو فقط برای سیستم عامل مک ارائه داده و گفتن که هر کسی که میخواد با ویندوز هم از این روش استفاده کنه باید خودش یک راهی پیدا کنه
البته افراد زیادی دنبال این کار رو گرفتن و اولش به صورت Command prompt یک روشی برای جیلبرک تو ویندوز پیدا کردن
و الانم چند نفر نشستن و همون روش تایپ دستورات رو به صورت یک برنامه در آوردن تا جیلبرک راحت تر بشه
من اینجا یکی از اون روشها رو معرفی میکنم ، فقط برای اینکه دور هم باشیم وگرنه من خودم اینو امتحان نمیکنم و اصلا منتظر جیلبرک نهایی هستم
اما اگه اهل ریسک هستین و ماجراجویی رو دوست دارین میتونین شروع کنین
************************************************** **********************************
منبع این روش هم اینجاست:
اول یابد این فایل زیپ که خودش شامل چند تا فایل دیگه هست رو دانلود کنین با حجم تقریبا 3 مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این روش تو 7 استپ طراحی شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استپ اول ) یکی دو تا فایل EXE رو نصب میکنین البته توضیحات کامل تو متن برنامه هست
استپ دوم) باید فایل فرمویر رو هم بهش بدین تا براتون یه فرمویر دستکاری شده یا جیلبرک شده بسازه این فایل بهتره که 2.2.1 باشه اما احتمال داره که با 2.2 یا 2.1 هم کار کنه
استپ سوم) بعدش هم باید آیپاد رو به حالت DFU ببرین
استپ 4 ) حالا باید آدرس فرمویر جیلبرک شده رو به آیتونز بدین تا بریزه رو آیپاد
استپ 5)باید دوباره آیپاد رو به DFU ببرین
استپ 6) طبق دستورات برنامه عمل میکنین
استپ 7) بعدشم باید فایل پچ رو به کار ببرین تا زنجیره امنیت رو بپیچونین
خوب خیلی سخت به نظر نمیرسه اما خیلیها با این روش گفتن که به مشکل خوردن و خیلیها هم گفتن که راحت جیلبرک کردن
به هر حال این یکی از چندین روش ارائه شده بود، روشهای دیگه ای هم هست یا ممکنه طی روزهای دیگه بیاد تا از این بهتر و کامل تر باشه
آیپاد نسل اول نخری بهتره چون اسپیکر نداره و دکمه صدا هم همینطور
یه خورده پولاتو جم کنی یه 8 گیگ نوی تر و تمیز میتونی بخری، به نظرم همین کار رو بکن و تو خرید هیچ وقت عجله نکن، با چشمای باز خرید کن تا بتونی یه مدت زیادی باهاش حال کنی
موفق باشی
تقريبا 20 يا 30 تومن.
سلام.من تقریبا 1 ماه که آیپادم رو خریدم.اگه الان بخوام بفروشم چند قیمت بزارم؟
نوش چنده تو بازار؟
البته به غیر از خش های پشتش که طبیعیه هیچ مشکلی نداره.
قیمت 16 گیگ رو هم اگه بگید ممنون میشم.
من 3 4 ماه پيش 8g خريدم 300 كه 1g قيمتش 280 بود.فك نميكنم زياد تغيير كرده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)