من می گم واسه تست مشکل سید موسوی (کنکور مبتکران) ولی چون تست قدیمی زیاد داره توسیه نمیشن
برای سوال دوم هم جلد اول آموزش حسابان .مولف عباس امیدوار (مبتکران) واقعا خداست![]()
من می گم واسه تست مشکل سید موسوی (کنکور مبتکران) ولی چون تست قدیمی زیاد داره توسیه نمیشن
برای سوال دوم هم جلد اول آموزش حسابان .مولف عباس امیدوار (مبتکران) واقعا خداست![]()
اندیشه فائق کتابای ماشاالله رضوی تستِ مشکل هم داره
ولی خب میدونی من خودم 10 سال کنکور آبی قلمچی رو زدم خوب بود...
دو تا سوال
1- من می خوام معارف گاج رو بگیرم اما خیلی ها میگن معارف "کتاب سبز" خیلی بهتره ! کسی هست که هر دو تا کتاب رو تا هم دیده باشه و بتونه مقایسه کنه؟
کتاب سبز هم، مثل گاج خلاصه دروس داره؟
2- فیزیک خوشخوان هم خلاصه دروس مثل بازرگانی داره؟ از اندیشه سازان بهتره؟
معارف چی داره که میخواین کتاب واسش بگیرین!
گاج بهتره...
فیزیک اندیشه سازان بهتره ! مخصوصا اگه مولفش فرین کمانگر باشه!
سلام دوستان
مي خواستم بدونم شما كه اين همه دنبال كتاب هاي تست خوب و سخت و... هستين واقعا وقت ميكنين كل تست ها رو بزنيد !!!! ؟؟؟
رياضي فيزيك شيمي عربي ادبيات و ... از هر درسي چند تا كتاب تست داشته باشين... چه جوري وقت مي كنين !!!!!
1-کتاب سبز تمام تست هاش تالیفی هستش و خیلی وقت ها به چیزهایی گیر میده که اصلا به درد نمیخوره مثلا از بخش اندیشه و تحقیق میپرسه فلان کتاب مال چه کسی هستش!!!
معرف گاج البته تلفیقی از تالیفی و سوالات کنکور و آزمایشی سنجشه
2-بله داره از اون هم کاملتر داره.بستگی داره اگه سطح شما در درس فیزیک بالا هستش خوشخوان بدردتون میخوره وگرنه سوالاتش خیلی از اندیشه سازان سخت تره
کتاب فیزیک سبز گاج تالیف مهندس یحیوی
با سلام خدمت همگي برادران و خواهران محترم
1-مباحث حد و مشتق و انتگرال ديفرانسيل دقيقا همون حسابانه؟منظورم اينه كه اگه تو اين مباحث ديفرانسيل رو توپ بخوني ديگه لازم نيست حسابان بخوني؟
2-من واسه رياضي پايه يه كتاب شديدا خفن واسه آموزشش ميخوام.اينم بگم كه رياضيم تعطيله.البته مشكل يادگيري ندارم ولي كلا وقتي واسه رياضي تو اين چند سال نذاشتم.در ضمن من پشت كنكوريم(يا به قول كاظم فارغ التحصيل)
ممنون ميشم
من کتاب های خوشخوان فیزیک و هندسه پایه رو رفتم بخرم ولی دیدم تست هاش خیلی کمه و اگه تست هاش زیاد بود می تونست خیلی بهتر باشه!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)