اميد جان خيلي خجالت زدم كردي عزيز
بابا اين حرفا چيه ما مخلص شماييم![]()
اميد جان خيلي خجالت زدم كردي عزيز
بابا اين حرفا چيه ما مخلص شماييم![]()
من در مورد جواب اون Crow جون باید بگم که وقتی رسیدی جای پدرش یک شمشیر جدید بهت میده که باید با اون یکی از
دیوارهایی که مشخص هست خراب کنی
ابتدا دیوارو پیدا کن بعد باید E رو نگداری تا با قدرت دیوارو خراب کنه
همین!!!!!!!!
اقاي ساسان عزيز ميخواستم ببينم بازي اين 50cent ورزن کامپیوترش هم هست تو بازار یا نه؟؟؟؟؟؟
مرسی از همه دوستان
کسی اينارو تست کرده؟
Secret baby rattle weapon:
Successfully complete the game under the easy difficulty setting. Take out your dagger and do not have any secondary weapon.
Pause game play, then press [Left] [Left] [Right] [Right] [Up] [Down] [Down] [Up] [Up] [Down].
Secret telephone weapon:
Successfully complete the game under the normal difficulty setting.
Take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause game play,
then press [Right] [Left] [Right] [Left] [Down] [Down] [Up] [Up] [Up] [Down] [Up] [Up] [Down] [Down].
Secret swordfish weapon:
Successfully complete the game under the hard difficulty setting. Take out your dagger and do not have any secondary weapon.
Pause game play, then press [Up] [Down] [Up] [Down] [Left] [Right] [Left] [Right] [Up] [Down] [Up] [Down].
Secret chainsaw weapon:
Take out your dagger and do not have any secondary weapon. Pause game play,
then press [Up] [Up] [Down] [Down] [Left] [Right] [Left] [Right] [Up] [Down] [Up] [Down].
NOTE: As their name suggests hints are not exactly like cheats,
and are usually just simple (but very useful) tips on how you can unlock secret level, features, find hidden areas and such.
Hopefully these will make playing Prince of Persia: The Two Thrones even more entertaining.
Alternate ending sequence
To get the alternate ending, you must collect all the life upgrades.
At the end, you will fight the Dark Prince instead of the Vizier.
سلام.
بچه ها من تو اون قسمت که باید با قول زن ( همون بنفشه که هی میپره) گیر کردم خونشم همه تموم شده ولی نمیمیره. یگی لطفا منو راهنمایی کنه
مرسی
پرنس2 جان نه هنوز نیمده فکر نمی کنمم که بیاد![]()
اگر پرنس 2 را بازي كرده باشي كشتن زنه برات اسونه بايد سرعتو اروم كني تا فرار نكنه اخرشم كه شمشيراتون به هم قفل ميشه بايد با اخرين سرعتي كه مي تونه شمشير (فكر كنم چپ كليك باشه )بزني تا شمشير بره طرف خودش و بميره .
با سلام به اقايوني كه هي به من گير ميدن!
اقای ساسان از شما که رپ هستی بعید بود!
اقاي nvidia شما باید سریع باشید وقتی تقریبا تا نصفه خونشو بگیری شاهزاده تبدیل به شاهزاده تاریکی میشه اونوقت
سریع روی سکوها میپره و شما باید وقتی بهش نزدیک میشی slowmotion کنی و بری بهش ضربه بزنی تا بمیره و همینو تکرار کن
تمام شد
من همین کارو کردم و دفعه اول هم ردش کردم !
پرنس2 جون من خودم رپم به صورت خفن!
منم منتظر هستم که بیاد شدیدا ولی توی GameSpot در مورد PC ش چیزی ننوشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)