تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 32 از 66 اولاول ... 2228293031323334353642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 311 به 320 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام
    من ام پی 4 پلیر چینی دارم که حتی مارکشم نمیدونم (نیست)
    اینم عکسشه اگه کسی لطف کنه فریم ور این رو برام معرفی کنه خیلی ممنون میشم البته یه هدیه خیلی کوچیک دعوت نامه رپید باز رو میتونم در اختیارش بگزارم البته این فقط هدیه است و هرگز ارزش کار شما رو نداره
    راستش چیپ داخلش هم sumsung 616 هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

با سلام
    کریتیو موزائیک 2 گیگی کع تازه خریدم، بعضی وقت ها در حال پخش هنگ میکنه و باید ریست کرد!!
    یک نکته دیگه هم وقتی وصل میکنی به کامپیوتر درایوشو میسازه ولی در تسک بار آیکون وصل شدم usb نمیاد تا ارتباط رو بعد از اتمام کار قطع کنی.

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

با سلام
    کریتیو موزائیک 2 گیگی کع تازه خریدم، بعضی وقت ها در حال پخش هنگ میکنه و باید ریست کرد!!
    یک نکته دیگه هم وقتی وصل میکنی به کامپیوتر درایوشو میسازه ولی در تسک بار آیکون وصل شدم usb نمیاد تا ارتباط رو بعد از اتمام کار قطع کنی.
    سلام
    ممکنه ایراد از فایلات باشه البته یه احتماله و شاید از فیرمورش
    درمورد اینکه آیکون نداره ما دو نوع طریقه ارتباط داریم که یکیش mtp هست و اون یکی الان یادم نیست در حالت mtp فکر کنم پلیر رو به عنوان یه فلش میشناسه که اون ایکون در تسک باز ظاهر میشه ولی تو اون یکی سیستم اون آیکون نیست و چاره ای جز جدا کردن نداری

4. این کاربر از osmaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    من ام پی 4 پلیر چینی دارم که حتی مارکشم نمیدونم (نیست)
    اینم عکسشه اگه کسی لطف کنه فریم ور این رو برام معرفی کنه خیلی ممنون میشم البته یه هدیه خیلی کوچیک دعوت نامه رپید باز رو میتونم در اختیارش بگزارم البته این فقط هدیه است و هرگز ارزش کار شما رو نداره
    راستش چیپ داخلش هم sumsung 616 هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    firmware اش موجوده، اما واقعاً من توصیه می کنم که اگه دستگاهت مشکل خاصی نداره (یا مشکلش قابل تحمله) بی خیال تغییر firmware بشی ، اغلب نتیجه خوبی نداره ... عمر اینطور دستگاه های متفرقه کوتاهه و حتی اگه firmware رو عوض کنی ، یک ماه دیگه دوباره روز از نو و روزی از نو ...

ضمن اینکه شماره چیپ رو باید کامل بخونی ... 616 کافی نیست ..

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    معمولا اون اول همه این مشکل رو دارن .. تند تند می خوان آهنگ عوض کنن و قدرت پردازشی دستگاه محدوده و آهنگها هم همونطور که دوستمون گفت خیلی وقتا بدقلق بازی در میارن ... ولی اگه واقعا تناوبش بالاست و مثلا روزی 3-4 بار اینطوری میشه ، می تونی دوباره واسه اش firmware بریزی ... توصیه می کنم بذاری یه 1-2 هفته بگذره و آب بندی بشه ..

در مورد اتصال به PC ، موزائیک از پروتکل MTP استفاده می کنه که دیگه مثل کول دیسک ها و فلش ها نیست که safe remove بخواد (به اونا میگیم پروتکل UMS - همونی که دوست خوبمون هم در پستش گفت که فراموش کرده) ... وصلش می کنی به PC و وقتی کارت تموم شد هم از کابل جدا می کنی و خلاص ... به همین راحتی ..

7. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

از شما دوستان seymour و osmaan واقعا تشکر میکنم، واقعا به دوستان خالصانه کمک می کنید.

در کل اگر مشکل هنگش حل شه، پلیر خوبیه، هم کیفیت صدا هم تصویر.

9. این کاربر از ARASH66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

firmware اش موجوده، اما واقعاً من توصیه می کنم که اگه دستگاهت مشکل خاصی نداره (یا مشکلش قابل تحمله) بی خیال تغییر firmware بشی ، اغلب نتیجه خوبی نداره ... عمر اینطور دستگاه های متفرقه کوتاهه و حتی اگه firmware رو عوض کنی ، یک ماه دیگه دوباره روز از نو و روزی از نو ...

خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    مشکل واقعآ حاده در واقع اصلآ دیگه بالا نمیاد
    ممنون میشم فریم ور رو در اختیارم قرار بدی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
    مشکل واقعآ حاده در واقع اصلآ دیگه بالا نمیاد
    ممنون میشم فریم ور رو در اختیارم قرار بدی
    همونطور که عرض کردم:

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان این پلیر من coby یه مشکلی داره با هدفون سونی که گوش میدم مشکلی نداره ولی با هدفو سن هایزر که گوش میدم تا میذارم تو جیبم یه کم راه میرم قطع میشه دستم که میگیرم یه مدت که کار میکنه بعد میذارم تو جیبم دیگه این مشکل پیش نمیاد حالا علتش برام خیلی جالبه که بدونم ؟
    کسی از عزیزان اطلاعی داره ؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

ام پی تری سامسونگ مدل YP-T55 خراب شده ، به این صورت که وقتی میزنی صدا ضبط کنه خود به خود خاموش میشه و وقتی به کامپیوتر وصل می کنیم هنگ می کنه (خود درایو mp3 پلیر open میشه ، اما هیچ کاری نمیشه کرد ، نه پلی فایل های موجود ، نه اضافه کردن یا پاک کردن فایلی) .
    فرمت هم نمیشه کرد »:وقتی فرمت رو میزنی progress bar هیچ پیشرفتی نمیکنه و آخر سر هم ارور Not Resoinding ویندوز رو میده و alt+ctrl+del !!

کمک کنین ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •