سلام خسته نباشید
پس از مدت مدیدی اومدم.
یه سوال دوستان این تم های انسمیشن دار رو تا حالا گذاشتین رو 5320؟ مثلن اینا که ساعت داره؟
کار می کنه؟ جایی باید فعالش کنیم؟
ممنون
سلام خسته نباشید
پس از مدت مدیدی اومدم.
یه سوال دوستان این تم های انسمیشن دار رو تا حالا گذاشتین رو 5320؟ مثلن اینا که ساعت داره؟
کار می کنه؟ جایی باید فعالش کنیم؟
ممنون
آقا دمت گرم. خیلی برنامه تر و تمیزیه. فقط موقع روشن کردنش این پیغام رو میده :
Incommings calls may be chargeable depending on your operator policy
این یعنی چی ؟ میگه ممکنه بسته به مخابراتتون هزینه اضافی بخوره ؟ مخابرات ما رو هم که میشناسید![]()
نمیدونم زیاد جدی نگیرید این حرفها رو.
آقا برای محرمانه کردن قسمتی از گالری بهترین برنامه چیه ؟ گوشیم هم هک نشده است یک چیزی مثل همون برنامه منشی که همینطوری نصب بشه موجود هست ؟
سلام موزیک پلیر این گوشی چه جوری هست از نظر کیفیت صدا نه از نظر بلندیش
دوست عزیز فکر کنم شما همه سوالاتت رو تو قسمت نرم افزارهای S60 3rd مطرح کنی خیلی بهتر حواب بگیری.
به نصبت خودم هم کیفیت صداش خوبه و هم بلندیش.
چند روز پیش داشتم صدای گوشیم رو با 85 مقایسه میکردم ، دیدم خداییش 5320 یه جورایی بهتره بابا!
سلام
لطفا جواب قبلی رو بدید در ضمن من یه مشکلی که تازه کشف کردم اینه که زمان اسم ام اس های اینباکس رو وقتی توی دیتیل هر اس ام اس می بینم قاطی پاتیه مثلن 4 عصر رسیده اونجا زده 5 صبح!
چجوریاس؟
اون تمهای انیمیشنی رو باید براش برنامه مخصوصی نصب کنید تا جایی که من میدونم.
البته یکی که 85 داره هم میگفت میشه از همین تمها با پس زمینه متحرک روش نصب کرد اما نمیدونست چطور.
شاید روشی هست که من نمیدونم.
اون جریان ساعت مسیجها هم معلوم نیست کلااین گوشیهای S60 3RD چه مرگشونه. همینجوریا هستن!
آقا نمیشه کاری کرد که همون به طور عمودی بشه فیلمبرداری کرد ؟ در این حالت تو کامپیوتر فیلم ها یک وری نشون داده میشند. همیشه هم که نمیشه افقی گرفت گوشی رو ، با یک دست راحت تره که عمودی گرفته بشه. کاریش نمیشه کرد ؟
میتونین حین تماشای فیلم با برنامه KM Player دَوَران بدین.
تاپیکش تو همین انجمن موجود هست. اما شما اولین نفری هستی که فیلم برداری صاف رو به معمولی ترجیح میدی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)