نظرتون راجع به این پایه خنک کننده چیه؟؟؟
idock c2
![]()
نظرتون راجع به این پایه خنک کننده چیه؟؟؟
idock c2
![]()
سلام دوستان
نماز روزتون قبول
من توشیبا A200-AH6 دارم چند وقته که دی وی دی رامش کار نمیکنه
بعد از اینکه سی دی یا دی وی دی رو درونش میذارم حدود 2 تا 3 دقیقه زور میزنه تا بخونتش ولی نمیتونه و همینکه روی درایوش دبل کلیک کنم یا راست کلیک بعدش اوپن کنم درش باز میشه
میشه بفرمائید مشکلش چی میتونه باشه
قیمتش چقدره ؟ یه کم توضیح بده منم دنبال یه خنک کننده می گردم
بهترین خنک کننده رو من استفاده میکنم!
همیشه یه کتاب یا سررسید رو طوری زیر لپ تاپ قرار میدم که فن لپ تاپ به راحتی هوا رو از زیر میگیره و خارج میکنه. تا حالا هم یادم نمیاد لپ تاپم داغ شده باشه. پیشنهاد میکنم شما هم روش من رو استفاده کنید که البته کاملا رایگانه. فقط یه دعای خیر هم برام بکنید!
درود.لپتاپ اینجانب نیز بخاطر رایت نسبتاً زیاد DVD و CD دچار این مشکل شد.حدوداً به گمانم 30 بار رایت کرده بودم.ببرید نمایندگی یا مرکز تعمیرات لپتاپ.مواردی را که ادوات اپتیکال(نوری) ظریف آن دچار جابجایی شده باشد تا حدودی قابل تعمیر است ولی اگر اصطلاحاً لنز آن ضعیف شده باشد باید مثل اینجانب 100 تومان بدهید و رایتر جدید همان مدل برایتان نصب کنند.برای نصب ویندوز, نیاز به سالم بودن درایو DVD لپتاپ پیش می آید.رایتر لپتاپها حساس است و باید کم و در موارد خیلی ضروری از آن برای Read/Write استفاده کنید و از PC برای رایت استفاده کنید و یا از رایتر اکسترنال
منم همیشه چهارتا تکه فوم با ضخامت 0.5 سانت زیر چهار تا پایه لاستیکی لب تاپ می زارم این طوری راحتر خنک میشه ...
من هم از 4 تا پایه کوچک کاغدی با ضخامت حدود 1 سانتی متر استفاده می کنم
تازه یک پنکه هم روبروم هست که هم من رو خنک میکنه هم لپ تاپ رو
از وقتی این کار رو می کنم فن لپ تاپ خیلی کمتر روشن میشه و خیلی زود هم خاموش میشه
دما هم اغلب اینطور هست:
HDD: Min38 Max52
Temp1: Min34 Max50
Core0: Min38 Max54
Core1: Min38 Max54
GPU چنده ؟ ماله من 45 -52 بالا پائین میره
ولی cpu یه کمی بیشتر از شماست
با نرم افزاری ددما را اندازه می گیری من باspeedfan این کارو می کنم
من هم از SpeedFan استفاده می کنم ولی فقط همین 4 تا دما رو نشون میده!GPU چنده ؟ ماله من 45 -52 بالا پائین میره
ولی cpu یه کمی بیشتر از شماست
با نرم افزاری ددما را اندازه می گیری من باspeedfan این کارو می کنم
لپ تاپم Inspiron 1545 هست و گرافیک آنبورد داره
کسی میدونه چرا سایر گزینه ها و تب های SpeedFan برای من کار نمیکنه؟ همچنین سرعت فن و ...
راستی من تعدادی از سرویس های ویندوز XP رو غیر فعال کردم، میتونه به این دلیل باشه؟
منم خیلی از گزینهاش کار نمیکنه مثل دمای هارد یا سرعت فن و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)