نمیدونم چرا کامتل ویوتی فارسی نکرده کسی میدونه که ویوتی کامتل فارسی کرده یا نه؟ عوضش رنوار طوری با گارانتی پارس کامتل فارسی شده که انگار نسخه اصلیش فارسی بوده.
آقا سعید من ویوتی نداشم شرمنده که نمیتونم راهنمایی کنم.
نمیدونم چرا کامتل ویوتی فارسی نکرده کسی میدونه که ویوتی کامتل فارسی کرده یا نه؟ عوضش رنوار طوری با گارانتی پارس کامتل فارسی شده که انگار نسخه اصلیش فارسی بوده.
آقا سعید من ویوتی نداشم شرمنده که نمیتونم راهنمایی کنم.
Last edited by meghdaad; 20-02-2009 at 02:07.
از دوستان کسی اطلاعی داره که آپدیت جدیدی برای این گوشی اومده باشه که کیفیت عکسشو بالاتر ببره؟؟؟
پارس کامتل که فارسیه من پارس کامتل دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!
براي منم پارس كامتل و فارسيه
سعید جون به احتمال زیاد گوشیت پارس کامتل اصل نیست، شاید یه شرکتی اومده اسمش یکمی تغییر داده شبیه پارس کامتل.
یا این که خود گارانتی اشتباه کرده، ببر گارانتی خبرشم به ما بده.
نه مقداد جان
گارانتيش كه نوشته پارس كامتل و هولوگرام هم داره شماره سريالش هم ميخونه تو سايت كامتل هم ثبت نام كه كردم از من سريال گوشي رو خواست وارد كردم قبول كرد اما... فارسي نداره امروز زنگ زدم به پارس كامتل گفت بيار برات فارسي كنيم .اما من چون تهران نيستم يا چهارشنبه بايد برم يا شنبه هفته ديگه
حتما خبرشو ميدم
خدا رو شکر پس مشکلی نیست،
سعید جان چند تا عکس از هر چیزی تو تاریکی مطلق تو فاصله های 1 و 2 و 3 متر که پشتش دیوار سفید باشه میگیری بد اینجا نمایش بذاری
و یه عکس هم تو فاصله حدود 50 سانتیمتر مثلا از شیر آب باز میگیری (پشتش دیوار باشه یا نباشه فرقی نمیکنه.).
ممنون
سلام .
یه خبر خوش . اینجور که بوش میاد کامتل قیمت ویوتی رو دم عیدیه اورده پایین .
ویوتی با گارانتی اصلی LG یعنی پارس کامتل = 262،000 تومان.
تاریخ آپدیتشم همین دیروز هست یعنی پنجشنبه . دمش گرم ییهویی چقدرم اورده پایین
جالبیش اینه که پارسه 1000 تومن گرونش کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
این که به نظر من بدتره!!!اینجوری روند خز شدن این گوشی شدت پیدا میکنه!اصولا از نظر بنده یکی از معیارهای کلاس گوشی قیمت بالای اونه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)